Аз съм много доволна .Преди да го започна да го давам беше много зле положението всеки месец по 2 седмици Вероника беше болна и с червено гърло и висока температура.
Но един ден предложих на нашата лекарка да я изследваме за бактерия и й откриха плеомоне или нещо подобно не си спомням точно как беше.
Назначиха ни бронхо ваксома три месеца да го давам като давам 10 дена почивам 20 и така 3 меца .През периода на 10 дни в който го давам й се появява нещо като хрема но не е нищо особено нито я задънва нито кашля просто като синузит .за 5 ,6 дена може би.Малко си намаля храненето но това е само докато го давам.След като изтекоха тези 3 месеца почивахме 3 месеца .Та това дете не ми е вдигало температура цяло лято .Вече 6 месеца е всеки ден на ясла с изключение на почивките които ходихме.От днес 1 октомври почвам отново да го давам нови 3 месеца да видим как ще й се отрази следващият прием .

по собствено желание на всичко ходи, аз исках да ги ограничим до 2-3, но той си държи на всичките и го оставихме да ходи ...

давайте идеи как да го карам да пие повече ...
там продават