И ние не сме ходили на ортопед, даже не знаех, че се полага.
Племенникът ми като малък беше с нещо подобно, но го израстна, надявам се, че и при вас ще мине като поотраснат.
Беше само веднъж, но пък имаше температура и то висока, цели 5 дни и направо се побърках. Оказа се ангина. 

но как да го затворя цял ден в специална обувка висока на глезена ... ортопедичните ще ги поръчаме за навън но като че ли се обезсмислят така като с еползват толкова кратко. Твоят племенник колко е голям, казват ли че може да се израсте, носи ли стелки, супинатори или специални обувки, знаеш ли кой е го консултирал, ще съм ти балгодарна за повече информация, може и на лични 
Сега съм купила Беко за градината. 
Аз от утре почвам да давам бронховаксом, макар че още се притеснявам, а освен това се оказа ,че ще ми трябва добър детски хирург в пловдив / или пък да знам при кой в никакъв случай да не ходя
Хайде лека вечер и успешен утрешен ден

, батко му се пребори за половин ден.
Сега чакам да излезе чиста микробиология, за да може да тръгне на ДГ. Много се надявам последните, които пуснахме да са наред и от понеделник да е на ДГ.
Стискам палци да израстат по-бързо дечицата периода на многото болести. Ние, да чукна на дърво, нямаме много оплаквания, не давам нищо, но и не ходи на детска градина. Сега евентуално ще го пусна пак на забавачка, но ще преценя в движение дали ще успявам да се справям да го водя, като се роди бебето (аз миналата година без бебе не успявах да съм особено редовна).

Викам маме, след три годинки на училище ще ходиш, не на градина.