мартеа, моите съболезнования..за съжалени има и такива моменти...аз се сблъсках с трудността да обясня това на Влади, още когато беше не 2,5 год,почина чичо и ...ами просто и казах че той е станал звездичка и я гледа и закриля винаги отгоре, от небето...това беше достатъчно..незнам според мен, колкото по късно разбере жестокия смисъл на думата смърт по-добре....за наше голямо съжаление Влади не помни чичо, освен по снимки и разкази, а Дани въобще не го познава

искам и да честитя на всички "нови" мами да са ви живи и здрави малчовците....а на всички, които са 2в1, лека и безпроблемна бременност...
и виждам,че разказвате за децата, да кажа малко и аз. За мое щастие, зимата изкарахме много леко, дано и през пролетта всички да са здрави вкъщи, защото четох, че идва лош вирус,който удря в ушите..... Дани говори страшно много, не спира, изговаря думите правилно...отскоро казва ясно Р и сега много често вместо Л слага П в думите...иначе е с много голям характер и голяма актриса,непослушна обаче
...от есента си спи сама на леглото, двете с кака си в новата стая
..иска всичко сама да прави:облича,съблича, храни..и да ви разкажа нещо което ни изненада всички вкъщи: кака и имаше тържество / в средата на март/на буквите и Влади имаше думички 10-тина реда...и онзи ден Дани застана срещу нас и ги каза на един дъх
..иначе Дани много обича да гледа мечо Пух, май той и е в момента любимМарчела много кофти, че са ви се събрали 2 болести накуп..дано бързо се възстановите...и в нашата група се оказа,че има Варицела...с тази болест се разминаваме вече повече от 100 пъти за 8 год...сякаш ми се иска да я изкарват,че да не треперя всеки път....
Спирам, че много дълго стана

п.с. забравих да се похваля, че Дани вече е християнче, кръстихме я в Рилския манастир,преди няколко дни

Как се справяте с ината на нашите малки близначета,те се оказаха по непокорни и от овните,аз продължавам да не се справям с Катрин и си разбих нервите тотално,дайте съвет
определено не мога да го увещавам по половин час да си събуе обувките или да си измие ръцете.... Усещам, че така си търси вниманието, особено когато сме заети или изморени, но понякога се обърквам къде е границата на разбирането и къде е границата, където просто трябва да има някакъв респект и да знае, че в определени ситуации нещата се правят, защото така трябва и без да има дълги и напоителни обяснения. И в много от случаите, едно леко тупване по дупето има много по-силен и дълготраен ефект от купчина обяснения, които само в следващия момент е готов пак да оспори.
Ходи с кеф на яслата, научил е разни песнички, учат ги да се обличат и събличат сами, но вкъщи не прилага нищо от наученото. Дали вижда, че аз обличам Вики и той се вбебенява, не знам, но ме дразни ужасно.
Единия от подаръците съм решила да е дървен кукен театър