Тротинетката е супер подарък! Павел я обожава, хвърчи навсякъде с нея, зарязал е напълно колелото без педали, но и неговото време ще дойде. За скачане - още си скача с магаренцето. Ако нямате такова - препоръчвам - по-лесно и удобно е от топката. Иначе и на топката се кефи. Кухнята също е голямо забавление. Ние нямаме такава, но най-добрия му приятел това му е страстта и в тях готвят до забрава. У дома готви с наличните пластмасови и метални съдове и с една тенджерка, която майка ми му даде от моето детство. И пералня пази на тавана, ама не съм я изровила още. Много мило ми става като си видя играчките:))). И колко качествени са били, сега децата ни(и на брат ми) играят с тях - конструктор, влак, автомат, кукли, коли...
Много вълнения се събират и при вас! Ще гледам снимков материал от кръщенето с удоволствие!
Дано хомеопатията помогне! Аз така и не се наканих да го заведа Павел...
На зъболекар го водих тези дни - всичко наред.
Какъв е и доволни ли сте? Става ли за двор? Чудя се дали да му взема кош, че все хвърля разни топки, камъни, буци пръст или каквото докопа. Периодично ходя да му събирам играчките от вън, че все ги мята през оградата.

)

...И за да сме солидарни с едната, и на Дани РД ще бъда вкъщи най вероятно.