Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 735
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • пловдив
Добро утро ,мами!!!.Вчера моят мъж имаше рожден ден и бяхме у родителите му.Едно обикаляне падна по магазините  Grinning Те толкова се вълнуват,повече от нас май-дългоочаквания внук от единственото им дете.Купихме още един комплект за кошарката с обиколници.Ние сме купили 2 ,но този много им харесвал и да не им разваляме кеф...Та за обиколниците да питам-от малките са-като възглавнички-как да ги изпера за да не се смачкат и да не се съберат newsm78?Купихме и памперси-реших да взема на Пуфис-голям пакет от 3 до 6 килограма.Мокри кърпички взехме доста пакетчета Laughing,шишета за болницата 2 -аз имам но взех от по-евтините за там!Още няколко комплекта дрешки взехме,превръзки си взех за мен за след раждането....Взехме и прах,омекотител за бебо.Накрая си накупих и многооооого препарати за почистване ,че утре не че ще празнуваме РД но в понеделник почвам с чистенето,прането,.....До неделя трябва и багажа да ми е готов...така съм си намислила. GrinningСамо нощтница остава да си взема...Аз за родилния дон ,понеже и на нас ни искат дрешки ще взема 2-3 бодита с къс ръкав и 2-3 комплектчета ританки с блузки с дълго ръкавче от тънките...И чорапки А комплекта за изписване като го купувахме казахме че искаме лятен и е с боди къс ръкав,ританки и блузка с дълъг ръкав!!!Пелена също има тъничка...А да питам за тези кошници за кола за бебета.Ние си взехме на Бертони.От кога мога да го слагам вътре?Аз викам на мъжо да я слага още като идват да си ни взима от родилното и така да си пътува мъника до вкъщи?Той пък вика че е малко още да го слагаме там... newsm78Вие какво ще кажете.?Днес имам доста работа из къщи и мисля да поприготвя и за утре някой неща......Лек ден за сега от мен на всички... Simple Smile

# 466
Добро утро и от мен ,

Ради ти голям списък със задачи тези дни  Shocked от къде този прилив на енергия  !! за обиколника, аз моя още не съм го прала. Иначе  пише да се пере на 40 градуса ( 100 % памук и вътре е полиестер ) .

celevra дано да си права , това да са ръчичките долу , а долу крачетата..вече и аз немога да разбера . кое е дупе кое е глава като се надига корема ми  hahaha  . 

И аз си мисля че столчето за кола за новородени и бебета може да се ползва още като ни изписват , нали до 2 часа можело да стои вътре защото не е изцяло легнало положение.  Иначе  тези дни приятели ще ни дадат тяхно кошче за новородени   и може и с него да пътуваме в деня на изписването.

Майчета страшно изморена се чувствам , станах в 7.30 свърших някоя домакинска  работа и сега съм парцал.

# 467
  • пловдив
cvetibramley  Simple Smile,задачките са много но да,но са от нетърпение.Искам като съм готова със всичко и да се ажда малкият мъник.Всички покрай мен ми се радват на ентусиазма но и с усмивка казват че ще си дочакам края на термина.А аз вече нямам търпени!!!Незнам при вас как е но аз направо вече сигурно полудявам-искам вече да го гушкам,да си го целувам,да го храня,обличам...абе искам да си е вече при мен.......при НАС  GrinningТолкова съм нетърпелива.Горкото дете ......... Grinning..ако знае какво го чака.....хахахах!!!!Така казва таткото-ако знае какво го чака като се роди-то ще се целувки,прегръдки,мачкане..... Grinning

# 468
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Гледам, че обсъждате кошниците за кола. Задължително с такова ще си докараме вкъщи бебо. Опасно е в ръце да се държи. Чувала съм много страшни неща. Така, че в кошчето и аз до него да ми е мирна главата. Аз нищо не съм прала и подреждала още. Колкото повече минава времето, повече си викам има време.  Mr. Green

# 469
  • гр.Пловдив
Здравейте и от мен мамчета,аз да се оплача,че 2 дни обикаляхме за спалня и матрак и така се изморих,лягай на 1 после друг.
За столчето за кола аз знам,че веднага може да си слагаш бебчо вътре. travel
Аз също купих памперси на pufies ,но ми се струват доста ароматизирани,дано не пречи на бебока.
За името вече сме го измислили или по точно моя мъж,ще е на свекървата,но ще ползваме само първата буква

# 470
Здравейте, момичета и от мен. Списъкът с нещата за изписване наистина е доста голям. Голяма треска ни тресе всички  Grinning . Ние пък днес обикаляхме за колички. Ходихме да видим тази на Cam,  на която се бях спряла, но celevra е права , доста са раздрусани поради това, че конструкцията им е изцяло пластмасова. И засега се спряхме на Jane muum marrix, която е доста по-добра. Но ще видим, в крайна сметка изборът е доста голям.  Wink

# 471
Добър вечер от мен...има ли други будуващи, дето сън не ги лови? Аз напоследък по-рано от 2ч не заспивам...какво става не знам, не че не се чувствам изморена, напротив...просто затварям очи и не мога...не заспивам и това е...
Иначе бебка напоследък ме е оставила на мира поне когато реша да спя не ме рита прекалено много...но стана ли сутрин се започва и вече не ме жали...не се интересува седнала ли съм, легнала ли съм, че даже и права...само рит...рит...рит....
Аз още не съм се захванала със списъци за изписването, само комплект за изписване сме взели, но се чудя дали няма да са тънки дрешките за септември месец...
и нищо чудно да го сменя до тогава въпреки, че татито ужасно много харесва този...даже той го купи...

# 472
гледам че сте купили памперси на пуфис най хубавите за новородено бебенце са на Pampers Premium Care ,от мои познати съм чувала че може да се появят папчици от други аз не съм ги пробвала тези на пуфис но не ми се рискува доволни сме много от тези на памперс Simple Smile

# 473
а пъпчици не могат ли да се появят от който и да е вид памперс? Това не зависи ли все пак от самата кожа на бебето?

# 474
сигурно може но тези на памперс ги дават че са за чувствителна кожа ,не им правя реклама Laughing просто споделям че съм доволна ,това не означава че майките които да купили някакви други  ще имат проблеми ,всеки сам решава какви да използва

# 475
Запис и аз да ви следя  bouquet

# 476
  • Пловдив
Здравейте мами!

Аз се отчетох в августовската тема, а тук да се отчета, че вече съм в София. Честно казано хич не ми се тръгваше, но сега се радвам. В София беше супер прохладно, а в родния град, където съм си сега при нашите също е супер прохладно, та ми е малко по-добре отколкото по жегите в Пловдив. Та в този ред на мисли, посещенията ми по пловдивски лекции бяха до тук.  Сега ще почивам мако при нашите и отивам в София да чакам бебчо да излиза. Трябва само да си сменя ЖК-то и да говоря с педиатъра, който ще ни поеме първия месец.

За памперси ние купихме някакви май Либеро, много ги хвалят, а също знам, че и Памперсите в бялата опаковка са много добри. Ако имаше такива единичка щяхме такива да вземем, но нямаше, та взехме тези.

За съня и аз по-рано от 2ч не заспивам и редовно се будя в 7 и заспивам отново към 9 и така до 12. Явно си ми стана вече и режим и колкото и да се опитвам да си легна рано все така става.

# 477
Привет, момичета  Sunglasses
 Забелязвам, че напоследък не сте особено активни, вероятно наедрелите  бебоци  ви изморяват  Simple Smile
Иначе и аз хич не мога да спя, някаква нерва ме гони, уж умирам за сън, но нещо не ми позволява да заспя и на краката ми е все саклет, ако беше зима , щеше да е супер . На всичкото отгоре ще трябва да ставам рано, че имам час за лекар. Дано поне през деня успея да подремна.  Rolling Eyes

# 478
Здравейте мамчета! Да се запиша и аз....
Как сте?
На нас малко събота и неделя никак не ни бяха добри дни...на мъжа ми дядо му почина, та в понеделник милия ми ходи на погребение...вечерта беше много зле от цялата ситуация, чак сърцето го боля... аз разбира се предпочетох да не ходя, някак си не исках да виждам такива неща точно сега...
Иначе съм добре, пия си хапчетата още няколко дни и чакам изследванията да направим и да видим какво ще покажат...надявам се хемоглобина да се е вдигнал, че мъка....стресирам се само и покрай него...
Скоро не сме купували нищо ново за бебката...чакам момента да я видя отново на ЖК, другата седмица ще ходя и така... вълнувам се малко или много...интересно ми е колко е пораснала... Simple Smile
Сега тичам напред назад да сменям документи, че вече смених адреса... и така...
От снощи пък имам проблем...заглъхна ми дясното ухо, та цяла вечер беше така...сега уж е по-добре, но мисля да отида да си взема едно направление и да видим какво се случва....че не е за първи път...само дето вече започвам да се плаша...
Вие какво ще кажете имали ли сте подобен проблем? При мен по-стресиращото е, че не е само от бременността...а няколко месеца от преди това се появи за първи път, отшумя...и аз не му обърнах достатъчно внимание....после след месец пак и така...скоро не беше, но снощи....пак и сега се чудя да ходя ли днес или не... не знам...

# 479
Моите съболезнования,  Jivodara.
Относно проблема с ухото, не мисля, че има място за притеснение. Може да се дължи на промени в кръвното налягане или в атмосферното Simple Smile,но за твое успокоение можеш да споменеш на д-р при следващата ти консултация. Радвам се, че се включи с update  bouquet. Напоследък сме доста тихи!

Общи условия

Активация на акаунт