Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 735
  • 745
  •   2
Отговори
# 450
Леле тва с мъжа-колко ми е познато....Моят работи на 2 места и е същият-прибира се,хапва и заспива. LaughingПърво му се сърдих,но знам че го прави за нас.А за свекито-първо тя е на работа,второ не аз а мъжът и не я иска.Беше му казала че като се роди бебо ще постой повечко да ми помогне малко но той я отряза като и каза че изобщо не му трябва да му разваляла дисциплината.Тя ми каза но аз си премълчах....Сега последно е казала че ще дойде за изписването и на другият ден си тръгва.Онзи ден като се обади каза аз да съм ходила при тях а той да си стоял тук да си работи хи-хи-хи.Да сме ходили по магазините двете и само да съм посочвала какво искам. GrinningНо няма да отида!!!!

Тя жената се радва на внучето, което чака, а мъжа ти виж какъв е Simple Smile как е отхвърля...
ние с моята свекърва живеем на едно място и се разбираме доста добре. Тя е много щастлива за внучето, очаква малката с нетърпение и само ходи и купува какво ли не...вече дори бебешки праз за пране си имаме накупен Simple Smile толкова се вълнува...ама и на мен ми е кеф да ти кажа, като я гледам как се радва ме изпълва Simple Smile

Tonyto_D понеже, както вече се знае де, и аз ще бъда секцио разпитвам всеки които би могъл да ми даде информация... и аз съм стресирана, но аз най-вече от упойката...страх ме е именно от това, че я бият в гръбначния стълб и не знам...
Иначе една приятелка, която роди на скоро, нормално обаче и си говорехме за секцио и ми каза, че е хубаво предварително да отида да си направя тестове за поносимост към упойките...защото са различни и е хубаво да си знам предварително...поне според нея това било задължително да се направи. Според моята лекарка за секцио трябва 15 дни по-рано да отида там където съм решила да раждам и да се разбера с лекаря за дата...и аз още се чудя, но това за датата ми е последното, за което се замислям да си кажа чесно...

казват че усещането от упойката било като ухапване от комар но мен лично много ме забуля но при всеки е различно например жената с която бях в една стая не била усетила нищо,изваждат бебенцето 10сетина дни преди термина по рано не е препоръчително Smile

# 451
Здравейте, как сте? Simple Smile
Може ли малко мнения коя количка ви допада повече:

http://www.hauck.de/collection/apollo-all-in-one.10.1.23.0_info.html

или

http://baby.galix.bg/1537/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D … py-galiani-3-in-1

Като не гледаме цвета, а самата количка  Wink
Moя приятелка има hauck и е много доволна,количката е лека и много лесно се сгъва и цената е добра за всички неща.Ние купихме на Cangaroo също е на добра цена,тя е с кошче за кола,а другия кош става на зимен и летен,а не са 2 отделни,на мен специално много ми харесва.

Здравейте мамчета Simple Smile
Как сте днес? И аз от доста време не съм се вписвала...само влизам, чета кой какво писал и изчезвам на някъде...докато ми е още леко на коремчето Simple Smile.... имах и гости от Англия, та тези дни малко напред назад...и ми беше много добре Simple Smile
Даже установих, че ми става зле, когато излизам сама...ако съм с компания мога да вървя с часове и да обикалям къде ли не, направо загубвам представа за времето Simple Smile Вие как сте в това отношение?Аз на ЖК съм чак към 20ти и пак ще имам изследвания, да видим какво става с хемоглобина...дано се е повишил, че ми писна от хапчета...

Колкото до показаните два модела колички....по-скоро клоня към втората...На Хаук имах възможността да разгледам в един магазин...и да, вярно е, много е маневрена, коша за новородено ми се стори много удобен, но в момента в който тръгнаха да показват летния кош и се отказахме с мъжа ми... причината беше следната... летния кош се закрепва отстрани за стойката посредством едни копчета тип капси, отзад на гърба се пристяга с едни връзки и ми се стори доста нестабилно като цяло... иначе до преди това бяхме влюбени в тази количка, но от този момент се отказах...
Сега честно да си кажа съм си харесала на Бертони - Лагуна. Онзи ден в Хиполенд я видях на живо и да си призная останах много очарована от нея... супер маневрена, лека, удобна, с големи колела... и изглежда доста стилно и елегантно...а имайки в на предвид моите размери... (които никак не са големи) е страхотна Simple Smile

всъщност ето го модела...може да го разгледате най-подробно, както и да си кажете мнението Simple Smile
http://www.bertoni-eu.com/bg/products/strollers/baby%20strollers … nths%29/46-laguna

надявам се да ви допадне...на мен лично много ми хареса Simple Smile

Мисля, че на Хаук старият модел са с връзка отзад на летния кош и моделите Малибу, до колкото разбрах за Аполо 4 2013г. е с механизъм  летния кош на гърба. Иначе Бертонито е хубаво Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 18:01 от Axi89

# 452
  Simple Smile cvetibramley не се успах, събудих се много преди алармата  Laughing Но следобяд си поспах  Wink
От днес съм в майчинство и за пръв път мерихме тоновете. За сега всичко е наред, чакаме резултати от изследвания и на 25-ти пак сме на преглед. Тогава ще видим и колко е пораснало момчето ни за един месец   smile3503

# 453
Axi 89  хайде честита почивка  от днес вече спокойно ще чакаш бебчето и ще си почиваш !!
jivodara количката на бертони е супер , и лилавия цвят е готин ! Щом ти е допаднала и като размер значи това е  количката Wink

# 454
Axi 89  хайде честита почивка  от днес вече спокойно ще чакаш бебчето и ще си почиваш !!
jivodara количката на бертони е супер , и лилавия цвят е готин ! Щом ти е допаднала и като размер значи това е  количката Wink

Благодаря! Simple Smile

# 455

мерсии
само за цвета не съм го решила още, но когато отидем на място ще избирам цветове Simple Smile

# 456
 Здравейте, мамчета и от мен. Изписаха ме преди два дни и сега  продължавам с лежането вкъщи. Още малко и щях да полудея в тази болница, но важното е, че сега сме добре с моята бебка. Виждам, че обсъждате колички. Аз съм харесала CAM COMBI FAMILY,  но не знам нищо за този модел, дали е стабилна и удобна. Някой има ли мнение ?
Celevra, тази която сте си взели изглежда издръжлива и на мен ми допада. Сестра ми имаше такава, само че триколка, но те не са толкова стабилни иначе беше доволна.

# 457
dani hris и аз съм се спряла на същата количка. Харесала съм си я от нета, все още на живо не съм я виждала и каквито и други колички да гледам, тази ми е на сърце! Аз също нямам отзиви за нея, но мисля, че би оправдала очакванията ми.  Heart Eyes

# 458
Здравейте, мамчета и от мен. Изписаха ме преди два дни и сега  продължавам с лежането вкъщи. Още малко и щях да полудея в тази болница, но важното е, че сега сме добре с моята бебка. Виждам, че обсъждате колички. Аз съм харесала CAM COMBI FAMILY,  но не знам нищо за този модел, дали е стабилна и удобна. Някой има ли мнение ?
Celevra, тази която сте си взели изглежда издръжлива и на мен ми допада. Сестра ми имаше такава, само че триколка, но те не са толкова стабилни иначе беше доволна.

Ей радвам се, че вече си вкъщи Дани. Мнооого ме зарадва и като писа, че и с бебка всичко е наред! Сега ще полежаваш малко повече, но знаеш, че си си вкъщи, а не в болница...друго си е все пак Simple Smile поне у вас може да дойде всеки, който пожелае да те види Simple Smile да си бъбрите или да пиете по кафенце...но ти не се напрягай...почивай си сега и толкова...бебка е най-важна Simple Smile

А колкото до количките мисля, че всяка от нас ще направи правилния избор, тъй като нали знаете...разни хора, разни идеали Simple Smile но аз лично не се съмнявам във избора ви момичета Simple Smile все пак най-важното при закупуването на една количка е да бъде удобна на мама, понеже все пак тя ще я бута повечето време Simple Smile
целувам вии

# 459
Абе коремчета...отдавна се каня да ви питам...избра ли сте имена за малките човечета вече...и говори ли ви се за това (понеже не всеки обича да споделя точно това преди да е родено бебето)...
та ако искате може да споделим тук размисли и страсти относно тази тема... Simple Smile

Та имам два въпроса:
1. Измислихте ли името?
2. Ще го кръщавате ли на някой или ще бъде независимо? Simple Smile

# 460
Към този момент съм се спряла на едно име, но ще бъда сигурна доли ще е то, чак когато бебето се роди и му видя физиономията, за да преценя дали ще му отива. Името е независимо, но около мен никой не е с претенции за името, така че имам пълната свобода.

Имам една молба, когато пишете отговор към някой, не е ли по добре да се напише само името към който е, защото когато отговорът е като цитат към поста на някой, се получават едни дълги страници с повторение на една и съща информация и няма добра четивност. Благодаря!  Heart Eyes

# 461
Здравейте,

Дани  честито прибиране вкъщи . Нещо ново при вас с бебчето ?

Аз  сега ставам от една следобедна дрямка и гледам валяло навън. Цяла нощ не можах да спя, бебчето оак нещо шаваше  , имах и едни киселини които и киселото мляко  не оправиха . Та в крайна сметка заспах уж и се събудих страшно изморена , та днес почти само  си  доспивам  smile3524 .
Имам чувството че са ми се появили стрии от пъпа надолу въпреки мазилата , толкова се разтегна този корем че няма накъде.
А бебето май се обърнало с главата нагоре , и усещам малки болезнени ритничета долу , какво ли е намислила  Thinking вече сме в 9-ия месец , а тя се чуди и мае на коя страна да застане . Ще я видим ние тая работа на 16 -юли , и ако трябва със фенерче ще и светна да и покажа накъде трябва да застава.
За име  сме се спрели на две Танита или Тиана. Никой не е искал да я кръщаваме на някой от семейството. Чудим се  и ние кое от двете , и май и ние ще изчакаме да я видим и то ще си дойдеот само себе си . Аз питах - на другия ден идвали и трябвало да кажеш какво ще  е името на детето. .

# 462
мен ме питаха за името веднага след като го извадиха ,записват на количката с която го разнасят кога се е родило ,колко кг е,как се казва,в колко часа се е родило и номера

# 463
Значи и на същия ден те питат във Селена ?! Ако трябва и по-бързо ще го мислим кое от двете имена  Wink , да не я оставим без име .

# 464
 Дани,радвам се че вече сте добре,сега да се включваш по-честичко.Количката е много хубава и функционална според описанието.Единствените лоши отзиви като цяло за Cam ,които съм чувала са че кошовете за новородено се разкърцвали заради пластмасата.Незнам колко е вярно-само съм чела.
 Цвети,може да не се е обърнало,а да удря с ръчичките там.И мен ме удря навсякъде -и горе и долу ,понякога е доста неприятно,но си е с главата надолу на всеки преглед.
 За името-още като разбрахме,че съм бременна си знаехме как ще се казва,ще го кръстим на дядо му Христо.На мен много не ми харесва това име,но бебето е толкова чакано особенно от дядо му,че няма как...

Общи условия

Активация на акаунт