Но няма да отида!!!!Тя жената се радва на внучето, което чака, а мъжа ти виж какъв е
как е отхвърля...ние с моята свекърва живеем на едно място и се разбираме доста добре. Тя е много щастлива за внучето, очаква малката с нетърпение и само ходи и купува какво ли не...вече дори бебешки праз за пране си имаме накупен
толкова се вълнува...ама и на мен ми е кеф да ти кажа, като я гледам как се радва ме изпълва 
Tonyto_D понеже, както вече се знае де, и аз ще бъда секцио разпитвам всеки които би могъл да ми даде информация... и аз съм стресирана, но аз най-вече от упойката...страх ме е именно от това, че я бият в гръбначния стълб и не знам...
Иначе една приятелка, която роди на скоро, нормално обаче и си говорехме за секцио и ми каза, че е хубаво предварително да отида да си направя тестове за поносимост към упойките...защото са различни и е хубаво да си знам предварително...поне според нея това било задължително да се направи. Според моята лекарка за секцио трябва 15 дни по-рано да отида там където съм решила да раждам и да се разбера с лекаря за дата...и аз още се чудя, но това за датата ми е последното, за което се замислям да си кажа чесно...

.
вече сме в 9-ия месец , а тя се чуди и мае на коя страна да застане . Ще я видим ние тая работа на 16 -юли , и ако трябва със фенерче ще и светна да и покажа накъде трябва да застава.