Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 738
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, как сте? Simple Smile
Може ли малко мнения коя количка ви допада повече:

http://www.hauck.de/collection/apollo-all-in-one.10.1.23.0_info.html

или

http://baby.galix.bg/1537/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D … py-galiani-3-in-1

Като не гледаме цвета, а самата количка  Wink
Moя приятелка има hauck и е много доволна,количката е лека и много лесно се сгъва и цената е добра за всички неща.Ние купихме на Cangaroo също е на добра цена,тя е с кошче за кола,а другия кош става на зимен и летен,а не са 2 отделни,на мен специално много ми харесва.

Здравейте мамчета Simple Smile
Как сте днес? И аз от доста време не съм се вписвала...само влизам, чета кой какво писал и изчезвам на някъде...докато ми е още леко на коремчето Simple Smile.... имах и гости от Англия, та тези дни малко напред назад...и ми беше много добре Simple Smile
Даже установих, че ми става зле, когато излизам сама...ако съм с компания мога да вървя с часове и да обикалям къде ли не, направо загубвам представа за времето Simple Smile Вие как сте в това отношение?Аз на ЖК съм чак към 20ти и пак ще имам изследвания, да видим какво става с хемоглобина...дано се е повишил, че ми писна от хапчета...

Колкото до показаните два модела колички....по-скоро клоня към втората...На Хаук имах възможността да разгледам в един магазин...и да, вярно е, много е маневрена, коша за новородено ми се стори много удобен, но в момента в който тръгнаха да показват летния кош и се отказахме с мъжа ми... причината беше следната... летния кош се закрепва отстрани за стойката посредством едни копчета тип капси, отзад на гърба се пристяга с едни връзки и ми се стори доста нестабилно като цяло... иначе до преди това бяхме влюбени в тази количка, но от този момент се отказах...
Сега честно да си кажа съм си харесала на Бертони - Лагуна. Онзи ден в Хиполенд я видях на живо и да си призная останах много очарована от нея... супер маневрена, лека, удобна, с големи колела... и изглежда доста стилно и елегантно...а имайки в на предвид моите размери... (които никак не са големи) е страхотна Simple Smile

всъщност ето го модела...може да го разгледате най-подробно, както и да си кажете мнението Simple Smile
http://www.bertoni-eu.com/bg/products/strollers/baby%20strollers … nths%29/46-laguna

надявам се да ви допадне...на мен лично много ми хареса Simple Smile

# 436
cvetibramley, първото ми дете родих с форцепс, едро бебе с триста зора и много разкъсвания. Имаше и счупена ключица той. За второто не рискуваха и ме клъцнаха 17 дни по-рано. Беше 3,250 , а те наддават на грамчета точно последния месец. Сега уж пак върви едро, а и ми казаха, че няма кой да ме остави след секцио нормално да раждам.
Tonyto_D, дано да устискам до 10 дни преди термин. В ОБ ми беше предното секцио, но отделението го няма вече. Там правеха само операции. На мен ми се пада на първия учебен ден да вляза в болница в такъв случай, а имам първокласник и не знам как да го измисля. Иначе искат да е в началото на седмицата и без това докторите. Иначе процедурата ми е ясна. Откакто те раздвижат на следващия ден се постарй да ставаш и да се движиш много. Така по-бързо ще се възстановиш. Ще стискам палци и да разказваш. Ще избираш ли екип?

Нещо не мога да се ориентирам по лентичката ти... термина ти към края на септември ли се пада?

# 437
  • пловдив
Добро утро и от мен!Днес много топло още от сутринта newsm78 Аз тази нощ пак се ококорих в 3 часа и до 6 няма заспиване-въртях се,ставах-не става.После съм заспала нокъм 7 и 30 вече бях на крак.Според мен бебо ме подготвя за безсънието когато се появи.Да свиквам,хи-хи-хи.Днес съм си замислила да оправям двора.Малко ми е топло но ще изчакам да се обърне слънцето и почвам.Правихме изолация,не че е завършена но няма и да стане скоро...та да пооправя двора.Тва ми е началото на Голямото чистене.Доста е но аз съм си го планувала и ще го свърша.После почвам вътре.В понеделник...така съм решила.
Jivodara аз количките на Бертони много ги харесвам!!!!Сравнително добри са а и доста по евтини от другите марки. Simple Smile Лек ден за сега от мен Hug

# 438
Добро утро и от мен!Днес много топло още от сутринта newsm78 Аз тази нощ пак се ококорих в 3 часа и до 6 няма заспиване-въртях се,ставах-не става.После съм заспала нокъм 7 и 30 вече бях на крак.Според мен бебо ме подготвя за безсънието когато се появи.Да свиквам,хи-хи-хи.Днес съм си замислила да оправям двора.Малко ми е топло но ще изчакам да се обърне слънцето и почвам.Правихме изолация,не че е завършена но няма и да стане скоро...та да пооправя двора.Тва ми е началото на Голямото чистене.Доста е но аз съм си го планувала и ще го свърша.После почвам вътре.В понеделник...така съм решила.
Jivodara аз количките на Бертони много ги харесвам!!!!Сравнително добри са а и доста по евтини от другите марки. Simple Smile Лек ден за сега от мен Hug

Ей внимавай с пооправянето на двора...че като те гледам...в 8 месец никак не си за такива неща... пази се  Hug

# 439
  • Пловдив
Jivodara, като гледам сме с дни разлика с теб. Моят е на 25.09.

# 440
Jivodara, като гледам сме с дни разлика с теб. Моят е на 25.09.

ауууу да...моя е 28.09 принципно, но и аз ще съм секцио и не знам все още кое и как Simple Smile само знам, че ще е в хирургиите

# 441
Леле аз сега се загледах по-подробно в лентичката ти...и най-отдолу видях.... хехе то си пишело, ама кой да си даде малко зор да прочете  newsm78

Hug Hug Hug

# 442
  • пловдив
 Grinning
Jivodara Честно казано много ми е умалято,никакво тези дни и хич не ми е до оправяне,но трябва.Плюс това ми е и вече много тежко,но няма кой.Живеем сами,мъжът ми работи много и много се уморява и гледам да върша вкъщи поне каквото мога.А и като дойде свекървата  newsm78 когато се роди малкия нейскам да си каже че не съм оправила нищо.Не че много ми пука а и тя не е такава-когато се обажда само казва нищо да не правя,да си почивам!!!!Но пък и аз немога така да стоя.Ще оправя на почивки  Simple SmileКолкото -толкова.

# 443
Grinning
Jivodara Честно казано много ми е умалято,никакво тези дни и хич не ми е до оправяне,но трябва.Плюс това ми е и вече много тежко,но няма кой.Живеем сами,мъжът ми работи много и много се уморява и гледам да върша вкъщи поне каквото мога.А и като дойде свекървата  newsm78 когато се роди малкия нейскам да си каже че не съм оправила нищо.Не че много ми пука а и тя не е такава-когато се обажда само казва нищо да не правя,да си почивам!!!!Но пък и аз немога така да стоя.Ще оправя на почивки  Simple SmileКолкото -толкова.
Ами тя жената за хубаво ти го казва, но кой да слуша... Simple Smile а и вместо само по телефона да го казва, като знае колко работа е защо не дойде да помогне малко ми те оставя сама...ааааа може ли такова нещо...те на думи всички са силни...
и моя мъж все е уморен, все като се прибере от работа и не му е на кеф, заспива рано рано, всичко правя аз...а вече ми е трудничко...неудобно ми е, трудно ставам...търкалям се по спалнята като някое меченце...но онзи ден поговорихме малко...и му обесних, че остава прекалено малко до раждането и няма да е никак зле да ми помага малко повече...въпреки, че го знам че е много уморен...и той ми каза, че съм права и че ще направи всичко възможно за да ми е по-леко и да мога да си почивам повече...сега помага за всичко...слага масата, прави салати, вдига масата...само чинии не мие Simple Smile но с това се справям с лекота за сега и ми е кеф дори защото все пак го правя със студена вода и ми е много добреее Simple Smile

# 444
Петя аз имам познат сред АГтата в ОБ и разчитам той да ме посъветва как да го направя и кога . Аз нямам опит и ми мие малко неясно как стоят нещата и за това си питам за всичко , като гледам да не задълбавам за да не ме хване шубето, питам колкото и само да съм наясно.

# 445
  • пловдив
Леле тва с мъжа-колко ми е познато....Моят работи на 2 места и е същият-прибира се,хапва и заспива. LaughingПърво му се сърдих,но знам че го прави за нас.А за свекито-първо тя е на работа,второ не аз а мъжът и не я иска.Беше му казала че като се роди бебо ще постой повечко да ми помогне малко но той я отряза като и каза че изобщо не му трябва да му разваляла дисциплината.Тя ми каза но аз си премълчах....Сега последно е казала че ще дойде за изписването и на другият ден си тръгва.Онзи ден като се обади каза аз да съм ходила при тях а той да си стоял тук да си работи хи-хи-хи.Да сме ходили по магазините двете и само да съм посочвала какво искам. GrinningНо няма да отида!!!!

# 446
Леле тва с мъжа-колко ми е познато....Моят работи на 2 места и е същият-прибира се,хапва и заспива. LaughingПърво му се сърдих,но знам че го прави за нас.А за свекито-първо тя е на работа,второ не аз а мъжът и не я иска.Беше му казала че като се роди бебо ще постой повечко да ми помогне малко но той я отряза като и каза че изобщо не му трябва да му разваляла дисциплината.Тя ми каза но аз си премълчах....Сега последно е казала че ще дойде за изписването и на другият ден си тръгва.Онзи ден като се обади каза аз да съм ходила при тях а той да си стоял тук да си работи хи-хи-хи.Да сме ходили по магазините двете и само да съм посочвала какво искам. GrinningНо няма да отида!!!!

Тя жената се радва на внучето, което чака, а мъжа ти виж какъв е Simple Smile как е отхвърля...
ние с моята свекърва живеем на едно място и се разбираме доста добре. Тя е много щастлива за внучето, очаква малката с нетърпение и само ходи и купува какво ли не...вече дори бебешки праз за пране си имаме накупен Simple Smile толкова се вълнува...ама и на мен ми е кеф да ти кажа, като я гледам как се радва ме изпълва Simple Smile

Tonyto_D понеже, както вече се знае де, и аз ще бъда секцио разпитвам всеки които би могъл да ми даде информация... и аз съм стресирана, но аз най-вече от упойката...страх ме е именно от това, че я бият в гръбначния стълб и не знам...
Иначе една приятелка, която роди на скоро, нормално обаче и си говорехме за секцио и ми каза, че е хубаво предварително да отида да си направя тестове за поносимост към упойките...защото са различни и е хубаво да си знам предварително...поне според нея това било задължително да се направи. Според моята лекарка за секцио трябва 15 дни по-рано да отида там където съм решила да раждам и да се разбера с лекаря за дата...и аз още се чудя, но това за датата ми е последното, за което се замислям да си кажа чесно...

# 447
Е, аз мисля да се отдам на малка следобедна дрямка, че нещо главата ме къса да ме боли...а знам, че ако успея да заспя ще се почувствам много по-добре после Simple Smile
Хубав ден на всички от мен...за сега Simple Smile

# 448
Jivodara другата седмица се надявам да зная повече за всичко това и ще споделя, аз също имам някои притеснения за упойката никога не са ми слагали ,дори и разни гадости все си ги изтърпявах стискайки зъби е не са били толкова инвазивни все пак

# 449
Здравейте ,

Тони и ти ще раждаш секцио гледам . Петя като  прочетох  как е било първото раждане при теб и си викам ...аз си говоря нормално раждане , ама като знам че на 25 юни доктора пак спомена че е едро бебе и сега на 16 юли  като отида на преглед да не ме изненда че  най -добре секцио  Thinking  .....след 5 дни ще знам повече .
Иначе гледам да свърша колкото може повече неща докато не съм родила , днес бях за пореден път  до дирекцията за местни данъци и такси да регистрирам апарамента който купихме , че ако до 2 месеца  след акт 16 не се регистрира глоби, а татито той не говори български и докато свикне с разкатаванията които правят тук  из администрацията по-добре аз да го направя.. Подадохме най-накрая документите след като ни върнаха заради един печат който трябвало да има от районната админ. на кв. Южен и другата седмица чак да съм ходила да платя таксата- а  си мислех че днес всичко ще е готово  #Cussing out , добре че няма опашки! Поне да ставаше онлай плащането , ама като си взех код тогава за данък за колата да си я платя онлайн така и не стана ..пак някакви проблеми имаха със системата и трябваше да се ходи на място . Никаво улеснение за гражданите.
Иначе днес си проверих онлайн дали документите ми за болничния са получени и дали са калкулирали колко ще ми платят за юни 5 дни и да всичко е наред, статус е че обработват документите , но сумата е вече калкулирана -сигурно след 15 юли ще ми преведат парички.
И аз отивам да подремна малко ..

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 18:25 от cvetibramley

Общи условия

Активация на акаунт