Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 124
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Цвети и аз не намерих нищо за темата за събота, сега се записах като пратих данните си по пощата надявам се да ми върнат някаква обратна информация.
Jivodara аз бях на 4Д при д-р Троянчев някъде напред бях пуснала линк към сайта му. Иначе си е голямо удоволствие да видиш малкото човече. На кого прилича аз не можах да определя пък и целта на занятието за мен бе да знам ,че всичко е ОК. За съжаление таткото не успя да присъства ,но на нас ни дадоха диск и снимки. Само веднъж сме се гледали 21 г.с. и само ако настъпят някакви усложнения (има някаква вероятност при мен да започна да вдигам кръвно- това ми казаха на 4Д-то) тогава ще ходя пак да погледнат снабдяването на матката с кръв.
Та ще видиш личицето, пръстчетата на ръчичките, крачетата , сърчицето му как тупти и т.н. Хубаво си е да видиш бебо! Да и ще ти потвърдят пола.

# 136
Цвети и аз не намерих нищо за темата за събота, сега се записах като пратих данните си по пощата надявам се да ми върнат някаква обратна информация.
Jivodara аз бях на 4Д при д-р Троянчев някъде напред бях пуснала линк към сайта му. Иначе си е голямо удоволствие да видиш малкото човече. На кого прилича аз не можах да определя пък и целта на занятието за мен бе да знам ,че всичко е ОК. За съжаление таткото не успя да присъства ,но на нас ни дадоха диск и снимки. Само веднъж сме се гледали 21 г.с. и само ако настъпят някакви усложнения (има някаква вероятност при мен да започна да вдигам кръвно- това ми казаха на 4Д-то) тогава ще ходя пак да погледнат снабдяването на матката с кръв.
Та ще видиш личицето, пръстчетата на ръчичките, крачетата , сърчицето му как тупти и т.н. Хубаво си е да видиш бебо! Да и ще ти потвърдят пола.

Е то да го потвърдят...трудно, защото до този момент не са ми казали какво е Simple Smile сега се надявам да се види..нашия тати ще бъде с нас, освободи се от работа и се вълнува повече от мен дори Simple Smile даже предполагам, че дори и да не прилича на него реакцията ще е следната "Прилича на мен, прилича на мен" Simple Smile
ох при теб има риск от повишаване на кръвното, а моето е супер ниско...дано не е опасно и всичко да е наред с бебчо...нищо друго не искам

# 137
Е значи за Вас пола ще е нещо ново, а за кръвното моя АГ ме посъветва да не ям солено и кисело, нещо което толкова да ми се услажда през бременността.

# 138
При мен пък е обратното...трябва да пия айрян със сол, да хапвам повече салами, да пия повече течности, общо взето все неща, които уж да вдигат кръвното...противопоказно е да ми се вдигат нервите само  Laughing

# 139
Е добре, радвам се, че успяхме да пораздвижим малко темата тук и да се позапишем с някой друг коментар...но моля ви, пишете по-често...нали за това сме тук...да споделяме трепетите покрай малките човечета, които с нетърпение очакваме Simple Smile
за сега ви пожелавам хубав ден, аз започвам да се подготвям за дългоочаквания преглед Simple Smile

# 140
Здравейте , момичета и от мен,
относно този курс в МОЛ Галерия изглежда , че ще бъде много полезен. Сега го видях и възнамерявам утре да се запиша. Много ще се радвам, ако успея  да се запозная с някоя от вас там:)

# 141
Тони аз утре ще им звънна да се запиша за лекцията в Галерия!! Ще е много хубаво да се запознаем който ще ходи в събота.
лека нощ от мен

# 142
 Добро утро,коремчета! Идвам да се отчета от вчерашния преглед.Бебо е вече 2кг.,пораснал е с 900гр.за един месец.И аз съм пораснала точно с толкова от последния преглед,което много ме радва,защото явно качвам само на бебе.А така се бях притеснила ,че ям като  Animal Pig .Всичко друго ни е наред-плаценти,води,пъпна връв,кръвно ,пулс,изследвания,всичко си е в нормата.
 Аз ходех на фетална морфология към 20-та седмица ,но при моя си лекар на обикновен ехограф.Тогава си му огледа всичко,не че по принцип не го прави.Винаги му гледа сърцето и повечето органи,та тази фетална и аз незнам защо я правихме.Единствената разлика беше,че го гледа повече време и ми пусна много снимки на всеки един орган.Даже от тогава си имаме много ясна снимка на пишлето ,с която таткото е особено горд  Laughing Иначе вчера вече ясно му видяхме личицето.Е,на мен ми прилича на баща му нека всички ми се смеят,но от нослето надолу си е същия.Казах още миналия път и всички ми се подиграваха  Embarassed Ще видят те като се роди.
 На 20-ти има отворени врати в ОБ.Някой ще ходи ли ?

# 143
Здравейте мамчета  Stop
Ето ме и мен, и аз с отчета за снощния преглед Simple Smile Значи като изключим големите задръствания, заради които закъсняхме малко всичко друго беше идеално Simple Smile

Ще си имаме една малка красавица, таткото е много по-щастлив, отколкото очаквах, защото все говореше за момче, но...явно се оказа художник Simple Smile сега мислим име и се чудим между НИКОЛ и РАЯ Simple Smile помогнете малко...

За прегледа...мина при доц. Малинова и струваше 100лв точно. Жената определено си разбира от работата, огледа всичко много добре, чухме сърчице, кръвоток...останахме много доволни, имаме снимки и диск. Всичко е наред с бебката, тежи 720 грама и се развива много добре Simple Smile

Е това е от мен за сега Simple Smile

# 144
Страхотно е че бебчета се развиват така добре. Нека така да е до края на бременността на всички ни. Та ще е интересно запознанството ни в събота ако успеем да се организираме (или поне някой от нас  Laughing)
celevra дай повече информация за отворените врати, ще ми е интересно да дойда , нали смятам там да раждам поне за сега ...
Може ако искаш даже да се разберем нещо.
Ако успея да се измъкна от работа, т.е. ако няма нещо спешно тук
Хубав ден ТУМБАЧЕТА!

# 145
Цвети като разбереш темата ,очаквам да споделиш  Laughing

# 146
Е, аз поне не съм на работа, а в болнични...и стига малката да е на кеф Simple Smile мога да стигна навсякъде...в колко часа е тази лекция и като говорите за Галерия, за МОЛ Галерия ли става въпрос?

# 147
Не ми отваря линка и затова питам...

# 148
Здравейте, бъдещи мами,
Аз също бях на фетална морфология, само че преди около 2 седмици при д-р Васил Даскалов. Честно казано не останах доволна , тъй като през цялото време на прегледа ми говореше за недостатъците на здравната каса и други подобни вълнуващи го теми и не направи почти никакъв анализ на бебето. Накрая ни даде диск , а след като си го пуснах вкъщи , видях че на  него нищо не се е записало, само някаква черна картина в  рамките на 5 секунди. Тогава вече много се ядосах, защото все пак 100 лв. са си доста пари за нищо. Това разбира се е мое лично мнение, повечето жени изглежда  са доволни от него.

# 149
Здравейте, бъдещи мами,
Аз също бях на фетална морфология, само че преди около 2 седмици при д-р Васил Даскалов. Честно казано не останах доволна , тъй като през цялото време на прегледа ми говореше за недостатъците на здравната каса и други подобни вълнуващи го теми и не направи почти никакъв анализ на бебето. Накрая ни даде диск , а след като си го пуснах вкъщи , видях че на  него нищо не се е записало, само някаква черна картина в  рамките на 5 секунди. Тогава вече много се ядосах, защото все пак 100 лв. са си доста пари за нищо. Това разбира се е мое лично мнение, повечето жени изглежда  са доволни от него.

Еми моя преглед вчера мина в клиниката на д-р Даскалов, но го прави доц. Малинова. Всичко ми бе обяснено подробно, какво гледа в момента, как трябва да е ако не е нормално и съответно се радваше, че всичко е наред с бебката Simple Smile аз останах доволна от това, което чух, но и не бях сама...моята лекарка държеше да е с нас там, както и нашия татко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт