а пък то не е нищо особено (даже при естественото може да се обърка нещо ) докато при секциото почти няма какво да се случи,познавам много жени които раждат секцио по желание вече ,в краина сметка всеки има право да си избере как и къде да ражда имам една приятелка която на скоро роди мъжа и искаше да ражда естествено а тя не искаше и му вика ходи да раждаш ти да те питам после дали няма да искаш секцио
. Болка знам какво е, но операция не и затова непознатото ми е доста по страшно.
. Болка знам какво е, но операция не и затова непознатото ми е доста по страшно.
в крайна сметка
в крайна сметка

,докторът който извърши операцията мисля че работи също и в хирургиите казва се Ямаков много съм доволна от него направи ми много тънак шев като една тънка линийка нищо не се забелязва почти ,ти избрала ли си си доктор вече

,докторът който извърши операцията мисля че работи също и в хирургиите казва се Ямаков много съм доволна от него направи ми много тънак шев като една тънка линийка нищо не се забелязва почти ,ти избрала ли си си доктор вече 
Препоръчани теми