Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 959
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
А добър ден и от мен Simple Smile
Всички ли сме утре (26.06) на ЖК? Simple Smile и аз съм тогава

# 286
Добър ден явно да  Grinning аз ходя в тракия при тотев а ти?

# 287
Май само аз съм днес на ЖК , Малеее утре значи който е на улицата.....Пазете се  тумбаците са навън из Пловдив  Mr. Green    Joy . ТРъгвам аз след малко да видя какви новини ще имам за бебето и ще пиша .

# 288
# 289
здравейте  Simple Smile как сте, гледат всеки е писал кой качил 5 кой 9 кг ами браво на вас всички сте като по учебник нали било нормално 10 ,12 кг да се качат  през цялата бременост Laughing аз качих 22 и още няколко дни след раждането отслабнах 12 и сега си кърмя детенцето вече сме на 1 месец и свалих още 4кг така 4е искам да кажа на мамите които качват малко повече хич да не им пука всичко ще си дойде на мястото  Grinning

# 290
от селената ни дадоха упражнения за корема ,правя си ги редовно всеки ден по веднаж трябва да се  правят аз ги правя сутрин и вечер Simple Smile

# 291
Аз съм при Боргоджийска Simple Smile намира се срещу стадион Ботев кабинета й

Най-вече затова се притеснявам, че след като родя за мен нищо няма да остане и ще заприличам още повече на ходещ скелет...

# 292

Най-вече затова се притеснявам, че след като родя за мен нищо няма да остане и ще заприличам още повече на ходещ скелет...
доволна ли си от Боргоджийска  една моя позната ме питаше за нея аз съм ходила при нея два пати като отидох без направление беше много любезна и като си взех вече направление ме претупа за 10сетина мин.затова се отказах да ходя повече при нея може да е добра незнам  Simple Smile кажи ти ако знаеш Simple Smile,ами хранете се повече имах една позната която докато беше бременна ядеше по една ябълка newsm78 което за мен си е чиста лудост Simple Smile

# 293

доволна ли си от Боргоджийска  една моя позната ме питаше за нея аз съм ходила при нея два пати като отидох без направление беше много любезна и като си взех вече направление ме претупа за 10сетина мин.затова се отказах да ходя повече при нея може да е добра незнам  Simple Smile кажи ти ако знаеш Simple Smile,ами хранете се повече имах една позната която докато беше бременна ядеше по една ябълка newsm78 което за мен си е чиста лудост Simple Smile

Ами какво да ти кажа...от третия месец съм си при нея. От първия преглед ме държи по най-малко половин час в кабинета си. Говорим си, обеснява ми много и подробно, всеки месец гледаме бебето и следи стриктно всичко около мен. Имам и всички видове телефони и й се обаждам когато имам нужда, всеки път и се извинявам за притеснението, а те осреща ми се кара и ми казва - ще ми се обаждаш за всичко без да се притесняваш! Simple Smile
Аз съм доволна. И 4д-то ми уреди да мине където исках аз, а именно при доц. Малинова. Изобщо до сега проблеми с нея нямам надявам се и занапред да нямам. Иначе съм с направление от самато начало.

# 294
  • гр.Пловдив
Добър ден мамчета,как сте в тези жеги,аз също утре щях да съм на лекар,но току що ми се обадиха,че ще отсъства и ще ходя в петък.

iliqna89 аз също ходя при доктор Тотев.

# 295
да и на мен туку що ми званнаха и отложихме часа за петък.за мен тотев е злато много съм доволна от него голям сладур е  Simple Smile обаче не разбирам защо ни карат да си плащаме прегледите? Thinking ей това е тъпото

# 296
  • гр.Пловдив
И аз съм много доволна от него,ами вече е така имаш право само на 2 безплатни.Аз първоначално бях при Котева,там не плащах,но тч не ми даваше снимки и ме гледаше само за 1-2 мин.и толкова и за това се приместих,но пък сега съм доволна,че мога да си видя бебока.

# 297
Какви прегледи плащате, че не разбрах?
Аз до сега нищо не съм платила, освен за 4Д-то...

# 298
ами за видеозон

# 299

Общи условия

Активация на акаунт