Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 726
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Мами да ви питам-ако сте наясно-подадох си документите в социалните за еднократна помощ преди раждане 150 лв.на 10 този месец.Кога би трябвало да си получа паричките   newsm78 ?

Каква е тази еднократна помощ преди раждане? Аз знаех само за тази, която е за първо дете 290лв мисля, че беше...я ми дай малко повече инфо ако трябва и аз да ходя да подавам Simple Smile все пак пари от държавата не се изпускат така  Joy

# 541
250 лева е помоща от държавата малко трудно ще вземеш нещо Joy

# 542
 Eднократна парична помощ при бременност - 150 лв.

Бременните жени, чийто доход на член от семейството е по-нисък от 350 лв., имат право на еднократна помощ при бременност, когато нямат право на обезщетение за бременност и раждане по реда на Кодекса за социално осигуряване и живеят постоянно в страната.
Когато бременната жена е осигурена за общо заболяване и майчинство, но не получава обезщетение за бременност и раждане, поради това че няма необходимия осигурителен стаж, еднократната помощ се изплаща в размер, определен пропорционално на броя на дните от началото на отпуска за бременност и раждане до придобиването на необходимия осигурителен стаж по чл. 48а от Кодекса за социално осигуряване, но за не повече от 45 дни.
Помоща се изплаща за периода от 45 дни преди определения термин за раждане.
Молба декларация заедно с необходимите документи се подава в Дирекция "Социално подпомагане" по постоянен адрес на майката, а помоща се изплаща през следващия месец.

Това намерих аз тук в един сайт!
 vaniq180 тея 250лв да не би да ти падат от небето? Нали пак от държавата ти ги дават?

# 543
  • Пловдив
Jivodara, ти социално майчинство  от 100 лв ли ще взимаш?

# 544
http://pomosti.oneinform.com/sp.html ето един линк, който смятам, че ще ви бъде доста полезен Simple Smile

-Petia-  Пази Боже...не Simple Smile

# 545
да бе да имах предвид че не е голяма работа но пак е нещо от колкото нищо Laughing

# 546
Ами в интерес на истината държавата не взима никак малко от нас...та може да са 250лв, но защо да не си ги вземем...? Simple Smile

# 547
Е мамита...хубава вечер ви желая Simple Smile аз мисля да се опитам и тази нощ да заспя по-рано от 2 Simple Smile впрочем да се похваля...снощи спах непробудно Simple Smile въпреки пълнолунието...ставах само веднъж до тоалетна (като да не повярваш)  Joy та днес се събудих чак в 12 на обяд Simple Smile

# 548
като се появят бебоците не спането продължава  Laughing

# 549
  • Пловдив
Е мамита...хубава вечер ви желая Simple Smile аз мисля да се опитам и тази нощ да заспя по-рано от 2 Simple Smile впрочем да се похваля...снощи спах непробудно Simple Smile въпреки пълнолунието...ставах само веднъж до тоалетна (като да не повярваш)  Joy та днес се събудих чак в 12 на обяд Simple Smile

Laughing аз също заспах навреме и спах непробудно. И аз се надявам днес да е същото.

Иначе нямам търпение вече бебка да излиза, с удоволствие бих будувала, но вече не две в едно.

# 550
cvetibramley дано всичко е минало леко и нормално Simple Smile чакаме хубавата новина  Wink

# 551
Здравейте мами,

Аз вече си гушкам моето бебче ...роди се в 6.20 сутринта вчера 21 юли .Дъщеричката ми е 3.230 кг, 50 см . нормално раждане!! Всичко стана като насън   bouquet  , Това е един вълнуващ момент когато чуеш бебчо да проплаква за първи път.
Живот и здраве вторник или сряда ще ни изпишат.
Пожелавам ви леко раждане и на вас !!

# 552
cvetibramley, честито момиченце  bouquet ! Да е здрава и щастлива  Wink и само хубави моменти да ви носи! Simple Smile Как се казва малката?  newsm53

# 553
Cveti, честито бебенце! Да расте здраво и щастливо, а вие да го отгледате с много любов! Heart Eyes

# 554
 newsm51   love001 Честито, Цвети! Да ви е жива и здрава малката принцеса и орисана от всички добри феи!

Общи условия

Активация на акаунт