Детски лагери- Лято 2013

• 25 068
  • 169
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Е па, колко му е да се организираме и да има и някоя майка за цвят...Simple Smile))

И ние така се каним края на юли - да сме на море, и този път не на нашето...Wink

# 136
Абе то може мами разбира се, ама нали ви казах , че аз няма да ходя и търся на мъжа ми мъжка компания. Naughty
Не мога да дам подробностти докато не получа конкретен мейл от Пълдин. Помолих ги за маршрут съобразен с възрастта на децата и задължително да видят езерата. 5-6 дни.
Нарочно  пиша в тази тема само. Идеята е да се събере група с много деца и няколко родители за придружители.
Като получа конкретна оферта/ в сайта е дадена рила с труден маршрут/ ще пиша и тук  да допълним бройката, ако има желаещи.

# 137
  • ride my bike...
Благодарение на информацията на prokibar, записах детето на лагера "Забавна математика" от 1-ви до 6-ти юли.
Има ли други записали се от темата? Simple Smile

# 138
Дъщеря ми ходи на ежедневен лагер към Родни балкани.
Много е доволна!
http://зелениградскилагери.com/

И моят син ще ходи за втора година на този лагер.Още не съм готова да го пусна на лагер с преспиване, а мисля, че и той не е готов.Но чакаме с нетърпение смяната си за Родни Балкани

# 139
  • София
http://www.horsebackarcherybg.com/?p=9&sub=9
Ето един интересен лагер за любителите на кончета

# 140
От Пълдин за съжаление не можаха да намерят водач за нашата група и летуването на деца и татковци отпадна. Побързах да го запиша за 2 седмици на английския морски лагер/ първоначално бяхме платили само 1 седмица/ на Фондация Английски клуб. Програмата ни изглежда супер интересна и синковеца няма търпение да стане 8-ми юли.

# 141
Благодарение на информацията на prokibar, записах детето на лагера "Забавна математика" от 1-ви до 6-ти юли.
Има ли други записали се от темата? Simple Smile

И ние сме записали баткото на този лагер.Той ще бъде 4 клас.

# 142
започна вече шляенето .... жалко, че не открих нищо подходящо на балкан за детето!

# 143
  • София
Gold, погледни сайта на Атмосфера спорт-мисля,че имат лагери на планина,също така и курс по скално катерене и водни спортове.Много сме доволни от тях.

# 144
нещо не ме кефи само на палатки..цял ден ще ходи из планината и после къде ще се изкъпе и преоблече..... Ако бяха на хижа с една нощувка на палатка бих помислила

# 145
  • София
http://extremezone.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87 … 0%B4%D0%B5%D0%BD/
Някой който е водил децата си? Отзиви ...?

# 146
  • Sofia
. Побързах да го запиша за 2 седмици на английския морски лагер/ първоначално бяхме платили само 1 седмица/ на Фондация Английски клуб. Програмата ни изглежда супер интересна и синковеца няма търпение да стане 8-ми юли.
И моята дъщеря няма търпение да стане 8 юли. Аз също съм заявила за 2 седмици, но капарото не е ли
едно и също?

# 147
. Побързах да го запиша за 2 седмици на английския морски лагер/ първоначално бяхме платили само 1 седмица/ на Фондация Английски клуб. Програмата ни изглежда супер интересна и синковеца няма търпение да стане 8-ми юли.
И моята дъщеря няма търпение да стане 8 юли. Аз също съм заявила за 2 седмици, но капарото не е ли
едно и също?

Не знам за капарото. Аз го бях записала 1 седмица и платих пълната такса. След това обаче отпадна планината и се обадих да го запиша и за втората седмица.

# 148
  • Sofia
Когато я записах ми поискаха капаро 100Е.Тази вечер като отворих страницата на лагера видях, че трябва да се внесе цялата сума или по сметка или в офиса, но това е скоро качено. В самото начало ми бяха казали , че останалата сума се дава на място. Дано нямам проблем.

# 149
Син ни свърши зоо лагер,щерка ни една седмица при Малееви,и двамата са много доволни с малко спънки в езика (син ми), тенисът приема ден за ден,ако някой много е закъсал за занимания е чудесно спасение.
Др.седмица са при Зарко на коне, после Атмосфера и Вили
Аз с кеф бих ги пуснала само на палатки,ходим тук редовно и нямам никакви тревоги,местата к намерих искаха по-големи деца,обаче,та ще мислим догодина..

Общи условия

Активация на акаунт