Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 186
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • По света и в нас.
Привет и от мен.
Откакто ви чета,все се чуда каква е тая Фемирска мания newsm78,докато любопитството надделя и сега просто няма спиране.Две вечери отвисвам до 3 и нещо гледам сериала,сутрин ставам и на работа по цял ден,взех да се притеснявам,че не съм в ред и да видя докога така ще издържа.Искам да споделя че като слагате снимки на тортички ,както видя и така си представям Чаги как си облизва устата Embarassed,побъркана работа Laughing
И аз си мисля,че като колеги са си споделяли много ,може и нещо да е станало по някое време,но след като е свършил сериала нещата вече са им изглеждали по друг начин и всеки си е хванал пътя,пък и нали майката на Хазал го е защитавала ,значи са запази някакви взаимоотношения,но ние само ще гадаем.Май ми стана дълъг поста ама за да им се получат така нещата все пак е имало нещо,другите актьори също са добри ,но не се усеща този плам.Ще се връщам да чета в старата тема щато снощи като се отплеснах по Фемир и изпуснах края.  

# 106
Булка Hugс кой спа до сега Mr. GreenВани Hug

Неви Hug

# 107
bibisitawavey и аз съм така вече трети месец,а някой  ся от 3 години ,много други филми съм гледала,ама до сега никой не ме е завладявал до полуда така, като летен вирус от който излекуване няма .

# 108
Сис, Hug едвам се отлепих сега си вземам дозата фервекс  Mr. Green Булка, Hug как с кой с Иан мноу ясно  hahaha

# 109
  • Под Сините камъни
и как можи ЧагиХазал да нямат общи снимки до 2ри сезон,тая Абла го е държала изкъсно и  той я е слушал баси,когато колегите на Хазал я обиждаха,защо той не я защити,не каза нещо  в нейна защита.сега аферата първо тя писа в туитър,че не вярва да е истина за Чаги,после майка й го защити,а той само каза ,че 3ти сезон няма да е същото без Хазал,а а да и отгаза предаване с нея, след провала на 3ти сезон Хазал заминала,той бил само по баровете ,пиел. и от там даде назад към дрога,сега вече дано върви в права посока..
Дани държал се е точно като нещастно влюбен и зарязан от любимата си.Абе точно като Емир  Heart Eyes

# 110
Добър ден. В града ни пък е много приятно времето само за разходки. Гледам че сте обсъждали Чаги и Хазал.Лично моето мнение че имало е нещо между тях най-малкото химия но всичко което е имало може и да е приключило може и да не е никой не знае а относно дали е имало нещо по време на снимките на АФК всичко остава между онези стени на апартамент 10,в къщата в планината,в мерцедеса,пежото,бмв,мустанга,поршето,чифлика и в унито а и в парка в квартал Етилер.

# 111
Сис, Hug едвам се отлепих сега си вземам дозата фервекс  Mr. Green Булка, Hug как с кой с Иан мноу ясно  hahaha
Машала  Laughing той ще излекува Heart Eyes

Някой има ли проблем с отварянето на фейс стр на ОС newsm78 на мен ми се отваря мойта стр Rolling Eyesдали са я шкартирали Mr. Green

# 112
а относно дали е имало нещо по време на снимките на АФК всичко остава между онези стени на апартамент 10,в къщата в планината,в мерцедеса,пежото,бмв,мустанга,поршето,чифлика и в унито а и в парка в квартал Етилер.

Здравей  Hug

имам чувството ,че те когато се караха,спореха...сякаш наистина  ,толкова добре изиграно,че може би има причина между тях.Сещам се Туба и Мурат,сцените с караниците ги бяха изиграли толкова добре,защото коментираха ,че на сета само са се карали,дърпали.

Закачки,караници между двама,закачки в повече от рамките на нормалното,от личен опит знам,че един от другия има и нещо друго на ум.

Каквото са изживяли ,изживяли,а и сякаш сами сцените ,осен ,че за нас трябваше да изглежда истинско,за тях погледите ,които си хвърляха даваха знаци.

Ренка,  страницата ми се отваря  Peace

# 113
и как можи ЧагиХазал да нямат общи снимки до 2ри сезон,тая Абла го е държала изкъсно и  той я е слушал баси,когато колегите на Хазал я обиждаха,защо той не я защити,не каза нещо  в нейна защита.сега аферата първо тя писа в туитър,че не вярва да е истина за Чаги,после майка й го защити,а той само каза ,че 3ти сезон няма да е същото без Хазал,а а да и отгаза предаване с нея, след провала на 3ти сезон Хазал заминала,той бил само по баровете ,пиел. и от там даде назад към дрога,сега вече дано върви в права посока..

Избивал си е мъката по нея, явно. нали и във филма Емир правеше така ....

# 114
Рени, влизам в страницата без проблем.
Най накрая малко плодове, че от толкова сладко пощурях по никое време на деня. Joy
Привет 55 и на появилите се по-късно.

# 115
Рени, влизам в страницата без проблем.

Благодаря Hug

# 116
Рени и на мен ми се отваря моята,може и да са я зачеркнали.  Peace

Наде я дай линк към нея.

# 117
а относно дали е имало нещо по време на снимките на АФК всичко остава между онези стени на апартамент 10,в къщата в планината,в мерцедеса,пежото,бмв,мустанга,поршето,чифлика и в унито а и в парка в квартал Етилер.

Здравей  Hug

имам чувството ,че те когато се караха,спореха...сякаш наистина  ,толкова добре изиграно,че може би има причина между тях.Сещам се Туба и Мурат,сцените с караниците ги бяха изиграли толкова добре,защото коментираха ,че на сета само са се карали,дърпали.

Закачки,караници между двама,закачки в повече от рамките на нормалното,от личен опит знам,че един от другия има и нещо друго на ум.

Каквото са изживяли ,изживяли,а и сякаш сами сцените ,осен ,че за нас трябваше да изглежда истинско,за тях погледите ,които си хвърляха даваха знаци.

Ренка,  страницата ми се отваря  Peace

Ааааа, Дани, Туба и Мурат не само караниците си изиграваха перфектно, а и любовта на героите си. Е, то не беше без причина, че и там имаше изпълнения на сета от страна на половинката на Мурат, която се появи в последствие, че даже остана и да спи в Антакия след горещите им сцени. Даже имаше и снимка с тях на яхтата и ги наблюдаваше докато снимаха. Joy

# 118
Рени и на мен ми се отваря моята,може и да са я зачеркнали.  Peace

Наде я дай линк към нея.

https://www.facebook.com/ogledalensvyat

Това е само една от множеството страници във фейса на ОС, но и в другите влизам без проблем.

Ето още една страница, има и още.

https://www.facebook.com/Ogledalen.Svyat.Official

# 119
Никой не може да бъде сигурен в нищо но наистина че караниците,целувките,прегръдките,докосванията им и всичко останало колкото и да играеха те и го изживяваха.Но понякога колкото дълго време играеш някого възприемаш като твоето друго аз и е възможно да са се скара ли след финала и така но не мисля щом майка й е била негов адвокат значи има нещо друго.Но това те могат да го кажат.

Общи условия

Активация на акаунт