Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 121
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Пеца  wavey
Наде, тая треска аз бих я понесла с кеф, тю бре

# 91
ОО Г-жа Нервакова, привет. Като се замисля си много права - никой не изкоментира въобще, Фери като заби плесница на Емир, явно е в реда на нещата  Joy Joy
Ми да, ние Фери си я знаем, че е войнствена, както се казва, нищо ново под слънцето. Но Емир беше спокоен и тих допреди да се събере с нея, а после стана побойник от класа, ма то с какъвто се събереш, такъв ставаш. Наистина е така, въобще не ми правеше впечатление когато Фери вилнееше, даже се забавлявах на моменти, но Емир с подобно поведение, веднага го критикувах.

# 92
Пеца  wavey
Наде, тая треска аз бих я понесла с кеф, тю бре
Аааа, казваш, че няма да ти е зле и теб да те тресе подобна треска. JoyЧе то кой ли би се оплаквал от подобна. Joy

# 93
Аз се чудя може ли маман нещо да не е одобрила Улусой бей!  newsm78
Мдааааа и този момент го има, smile3521но пък от друга страна го защитаваше в съда. newsm78

# 94
Така се дразнят на снимачната площадка,че има само 2 варианта или много се обичат или много се мразят.Мое мнение....
Трудно ми е да си помисля, ако аз мразя някого и после да се целувам с него с цялата си душа и сърце, та чак публиката да се взриви. Явно трябва да са абсолютни професионалисти за да се абстрахират от подобни фактори, но чак толкова не са, нито тя, нито той.

# 95
Наде и според мен на Хазал и Чаги са от различни среди и това оказва влияние несъмнено. Виж Хазал /вярно тя е сравнително отдавна в бизнеса/ я канят насам-натам, да журира, по разни събития културни..., а Чаги  - къде го поканиха - на обрязване на 300 деца, вярно това сигурно е голяма чест, явно аз не ги разбирам.....

# 96
Така се дразнят на снимачната площадка,че има само 2 варианта или много се обичат или много се мразят.Мое мнение....
Ми де да знам, не е задължително имам колега с който сме така, само се дразним или шегуваме, точно като Том и Джери сме не един път ме е разплаквал, хем се караме и не си говорим с дни, хем си казваме и най интимни неща, ама това е край дотам, нито сме някакви нито имаме намерение, той си изневерява на жена си споделя с мен, аз му споделям неща от семейния си живот и така, не мисля че някога би се зародила интимност между нас просто сме приятелчета,
та и Чагазал може да са били така докато работят заедно, а за сега не мога да твърдя как са.

# 97
Наде и според мен на Хазал и Чаги са от различни среди и това оказва влияние несъмнено. Виж Хазал /вярно тя е сравнително отдавна в бизнеса/ я канят насам-натам, да журира, по разни събития културни..., а Чаги  - къде го поканиха - на обрязване на 300 деца, вярно това сигурно е голяма чест, явно аз не ги разбирам.....
И Чаги беше в някакво жури, даже наскоро открих снимка от този момент. Не знам какви са им средите, но определено по образование се различават много и може това да е една от причината за разминаването им. Друга причина според мен е различното им поведението пред медийте.

# 98
и как можи ЧагиХазал да нямат общи снимки до 2ри сезон,тая Абла го е държала изкъсно и  той я е слушал баси,когато колегите на Хазал я обиждаха,защо той не я защити,не каза нещо  в нейна защита.сега аферата първо тя писа в туитър,че не вярва да е истина за Чаги,после майка й го защити,а той само каза ,че 3ти сезон няма да е същото без Хазал,а а да и отгаза предаване с нея, след провала на 3ти сезон Хазал заминала,той бил само по баровете ,пиел. и от там даде назад към дрога,сега вече дано върви в права посока..

# 99
Г-жа Нервакова, вярно има го и тоя случай. И аз имам такъв колега, даже ми вика "булка".
Ама не знам, ако се наложи да го целувам 2 години и да ме прегръща в леглото, докъде ше я докарам, хем се водя омъжена....хеле пък ако мяза на Чаатай  Mr. Green

# 100
Иии здравейте  Hug

Сис,а събуди се.  Crossing Arms Браво на теб  Laughing

Неви  Hug Ох и на мен сцената със сватбата най-ми е на сърце.Незабравим момент  Heart Eyes

# 101
Дани, усещам, че искаш да се включиш активно в моята Теорията на конспирацията и вече списваш цели страници  Joy
Така си е, ние го видяхме в началото на 3ти сезон има сума ти снимки, все беше сам, с телефона, не се усмихваше въобще, дори на сн. с фенове и крива усмивка не изкарваше...всеки сам си прави изводите от тия факти.
Момичета, до после, трябва да бачкам, а и гладна останах .

# 102
Романтичка  Hug, привет и от мен!

# 103
Г-жа Нервакова, вярно има го и тоя случай. И аз имам такъв колега, даже ми вика "булка".
Ама не знам, ако се наложи да го целувам 2 години и да ме прегръща в леглото, докъде ше я докарам, хем се водя омъжена....хеле пък ако мяза на Чаатай  Mr. Green
Дааа има го и това, че се целуват, спането е само в нашите фантазии, но то може и да се свиква, тя не е първия с когото се целува, няма и да е последния и може да не влага нищо, знам ли и аз,
моя колега прилича на ББ МАААЛКО да приличаше на Чаги и щеше вече да е изнасилен  Mr. Green

# 104
Неви, гледам нещата от всички ъгли,но моите мнения  не могат да се сравнят с твоите,все пак ти си много отдавна във Фемирската легенда ,а твоите мнения много ми харесват .Последователната ти логика на нещата много ми допада, а и от теб научавам и много нови неща. И  аз очаквам с нетърпение да видя твоята конспирация,която пишеш.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 13:08 от Danniitto

Общи условия

Активация на акаунт