Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 115
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Неви ,  ако другия не ти е готов...

снощи ти го направих на бързо.

,ако ти хареса и ти трябва за аватар ,кажи ми само да ти го смаля.

# 76
Дани, привет и много много благодаря.   bouquet Снощи Дзверчето ми го изпрати. Любим момент и тая целувка ми се струва най-истинска. А и други мислят така, снощи една фенка от фейса писа, че сякаш Чаги се женеше, не Емир.

# 77
# 78
Наистина сякаш Чаги се женеше,спомян си един тяхен разговор от сега,като и предлага брак и  се бъзика и и казва : тебе никой няма да те вземе,сякаш я иска за себе си ...

Неви сега се сещам да те питам,знаеш ли защо Чаатай е разплакал Хазал на сета,той си го призна в интервю.

# 79
Дани, Hug защо  newsm78

# 80
Дани, сега като го казваш и аз се сещам, че имаше нещо такова, но не си спомням подробностите, съжалявам.  Weary

# 81
Аз се чудя може ли маман нещо да не е одобрила Улусой бей!  newsm78

# 82

Неви сега се сещам да те питам,знаеш ли защо Чаатай е разплакал Хазал на сета,той си го призна в интервю.

Дали не беше там, дето и беше казал,че Юсуф я харева?

# 83
За това не се сещам, но за плесницата в 53 пишеше, че Хазал предупредила Чаги да внимава, щото в 10-ти епизод Чаги май наистина яко измлатил Юсуф. Но в 53  е монтаж, не я е удрял, поне така пишеше...

# 84
 Crossing Arms стига сте ми плюли момчето че е побойник, ми тя и Фери му люсна шамар не помня в кой епизод беше, що пък на нея да и е позволено ааа ма хаа  Mr. Green

# 85
Миленче Hug и аз не знам. Той каза в интервю,че веднъж е разплакал Хазал на сета ,и знаел как да накара хората да му простят.

НевиHugвсе от някъде и това ще излезе.Само това ме кара да си мисля ,че е имало нещо,не може за нещо дребно Хазал да се разплаче,а и тези неговите остри шеги идват в повече.

не знам колко е вярно но ..

От сета:
Чаги и Хазал снимат сцената с брачното предложение.
Чаги: Ще се омъжиш ли за мен?
Хазал: Кой друг освен мен ще те вземе? И затова да, ще се омъжа.
Чаги: Хаха, Виж(Чаги посочил феновете си). Всички те умират да се омъжат за мене. Всъщност теб никой няма да те вземе.
Всички на сета се спукали от смях.
Хазал: А, не ме разсмивай. Всички за теб ли искат да се омъжат? Не преувеличавай.
Чаги: Само с едно махане на ръка, 50 ще дойдат.
Хазал:Аз ако махна ръката си, тя ще дойде върху твойто лице, тоест ще го шамароса.
Юсуф: Чаатай, ако бях на твое място, щях да си замълча. Не мога да се разправям с тази луда Хазал.
Хазал: И според мен.
Всички пак избухнали в смях.

# 86
ОО Г-жа Нервакова, привет. Като се замисля си много права - никой не изкоментира въобще, Фери като заби плесница на Емир, явно е в реда на нещата  Joy Joy

# 87
  • Под Сините камъни
Неви страхотни разсъждения вкарваш.

# 88
Наде, доколкото си спомням Селин абла има някакво генетично заболяване, някаква треска беше, която я принуждава да влиза периодично в болница. Отначало си мислех, че и това може да е причина да не се обвързва, но има и други, разбира се.
А аз се чудех защо често посещаваше болниците, а то треска по младоци я тресяло. Joy

# 89
Така се дразнят на снимачната площадка,че има само 2 варианта или много се обичат или много се мразят.Мое мнение....

Общи условия

Активация на акаунт