Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 071
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Рени,  HugВани. Hug
Иве, моите мисли са точно в посоката, в която си описала и своите в първия си пост за днес.
Да Ви кажа честно, че докато гледах сериала по турската и емоцийте ми бяха на макс, много повече се вълнувах и исках да са заедно в живота, но сега, когато емоцийте ми позатихнаха и поеха по различни пътища, тя, ще учи в Америка, а на него му предстои нов проект с нова екранна партньорка, вече ми е безразлично дали са заедно или не. Разбира се, че би било добре за Чаги, ако съумее да си върне близостта на Хазал, която се усещаше, защото смятам, че именно тя е правилното момиче за него, нооооооо, вече за мен нищо не е същото, както по време на гледане на сериала онлайн.
Неви, всичко, което си описала в един от постовете си в предходната тема е много точно и подплатено с разумна обосновка, но все си мисля, че връзката й с Парс не беше по любов, нещо друго ги свързваше, а може би и беше удобен, а и да не забравяме, че има дъщеря и винаги съм била далеч от мисълта, че Хазал, ще се обвърже вечно с него, въпреки, че доста време бяха заедно по една или друга причина и, ще играе ролята на майка едва ли не на дъщеря му.
До ден днешен не вярвам, че Чаги беше с Джейда Гюненч, да може да е бил интимен с нея, но не и по любов.
Очаквам продължението на разсъжденията ти в посока за Хазал и Чаги.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 12:27 от Neidjal

# 61
Здравейте момичета!  Вчера останах без интернет и днес не мога да ви догоня!!!
Хубав ден на всички !
Чакам с нетърпение серията довечера Laughing Laughing Laughing

# 62
  • Под Сините камъни
Рени,  HugВани. Hug
Иве, моите мисли са точно в посоката, в която си описала и своите в първия си пост за днес.
Да Ви кажа честно, че докато гледах сериала по турската и емоцийте ми бяха на макс, много повече се вълнувах и исках да са заедно в живота, но сега, когато емоцийте ми позатихнаха и поеха по различни пътища, тя, ще учи в Америка, а на него му предстои нов проект с нова екранна партньорка, вече ми е безразлично дали са заедно или не. Разбира се, че би било добре за Чаги, ако съумее да си върне близостта на Хазал, която се усещаше, защото смятам, че именно тя е правилното момиче за него, нооооооо, вече за мен нищо не е същото, както по време на гледане на сериала онлайн.
Неви, всичко, което си описала в един от постовете си в предходната тема е много точно и подплатено с разумна обосновка, но все си мисля, че връзката й с Парс не беше по любов, нещо друго ги свързваше, а може би и беше удобен, а и да не забравяме, че има дъщеря и винаги съм била далеч от мисълта, че Хазал, ще се обвърже вечно с него, въпреки, че доста време бяха заедно по една или друга причина и, ще играе ролята на майка едва ли не на дъщеря му.
До ден днешен не вярвам, че Чаги беше с Джейда Диренч, да може да е бил интимен с нея, но не и по любов.
Очаквам продължението на разсъжденията ти в посока за Хазал и Чаги.
Наде напълно съм съгласна с вас.Не съм гледала филма онлайн,но изживах всички ваши чувства четейки ви.Искам най доброто и за двамата.И според мен са имали нещо по време на снимките,но са се разминали след това.

# 63
Любимците с които се лекувам от Чаатайската болест

Ренкаа  Hug

охаа и аз съм подхванала Бурак сега  Party страхотни очи има,симпатяга абе страшен е  Blush

# 64
  • София
здравейте и от мен,

ситуацията, която сте описали, е често срещана в тези среди. Все пак 2г. снимат заедно, по цял ден са заедно и обикновено прехвърчат искри м/у актьорите, но в повечето случаи, след края на снимките, всеки поема по свой път.

Успех желая и на двамата  Peace

Някой може ли да даде резюме, какво ни очаква довечера  Praynig (трудно се ориентирам с тези накъсани серии по Бтв  Embarassed)

# 65
Мишенце, довечера, ще дават 40 епизод и с това накъсване, нищо особено няма да се случи.
ФЕмир, ще се карат в унито след като Фери го изревнува и излезна, дори и цялата сцена в библиотеката няма да дадат тази вечер и, ще я разпокъсат. Crossing Arms Айсун, ще сподели с Юнал за болестта си, а Ханде, ще продължава да се дави в отчаянието си.
Привет и на появилите се след мен. Hug

# 66
Здравейте и от мен. Пиша си 5 мин почивка и вместо до кафето - оп - в темата. Няма такава дрога като вас.  bouquet
За кафето и аз благодаря, абсолютен фен съм  до 6-7 на ден и питам за още.
За тортите обаче шъ ви критикувам - турете там някоя плодова салата, не може така. Скоро ребром ще влизам в темата.

Щом и Ивето вече отстъпи и оставя Чаги на Хазал, работата се урежда отвсякъде. Ама то какъвто и зрител да си, дори отчаян песимист, който не вярва не само в любовта, а в нищо, пак няма как да не ти избоде очите, това дето е м/у двамата.

Я да питам аз тогава Чагазал скептиците -
1. Юсуф и Джейда слаби актьори ли са - не са.
2. Връзката Ханде-Корай и любовта на Корай към Ханде - по-слаба ли е - не е.
3. Ми що тогава никой дори не помисля, че има нещо м/у Юсуф и Джейда newsm78

Наде,  Hug предполагам, че си искала да кажеш Джейда Гюненч /не диренч май/
За Парса не съм много съгласна, имаха си здрава връзка и Хазал изглеждаше щастлива. А и хора, които са общували с Джахид, казват, че е много интересен събеседник. Прави ми впечатление също така, че той винаги беше до Хазал - на сета, по сбирките им след снимки, дори в болницата не я остави.
За г-ца Джейда Г. /тъй като не я познавам/нищо няма да кажа, но фактът, че една нормална жена /па не е и грозна ....много  Joy/не се омъжва до 33-тата си година, лично за мен е показателен. Вярно сега бракът не е много на мода, ама за Турция иде реч...А че Чаги е бил с нея за мен няма съмнение, по скоро защо е бил, ми е интересно. Но и за това имам теория /то е близко до акъла/ най-вероятно и вие си мислите същото.

Сега отивам да се трудя, щот - уволенениее... До после.

# 67
  • София
Мишенце, довечера, ще дават 40 епизод и с това накъсване, нищо особено няма да се случи.
ФЕмир, ще се карат в унито след като Фери го изревнува и излезна, дори и цялата сцена в библиотеката няма да дадат тази вечер и, ще я разпокъсат. Crossing Arms Айсун, ще сподели с Юнал за болестта си, а Ханде, ще продължава да се дави в отчаянието си.
Привет и на появилите се след мен. Hug

ех, тези от Бтв  Crossing Arms
Мерси за инфото   bouquet

п.с. дайня каква снимка на този Парса, да го видя  Embarassed

# 68
Еееееей, Неви. 55

# 69
Скрит текст:
Здравейте и от мен. Пиша си 5 мин почивка и вместо до кафето - оп - в темата. Няма такава дрога като вас.  bouquet
За кафето и аз благодаря, абсолютен фен съм  до 6-7 на ден и питам за още.
За тортите обаче шъ ви критикувам - турете там някоя плодова салата, не може така. Скоро ребром ще влизам в темата.

Щом и Ивето вече отстъпи и оставя Чаги на Хазал, работата се урежда отвсякъде. Ама то какъвто и зрител да си, дори отчаян песимист, който не вярва не само в любовта, а в нищо, пак няма как да не ти избоде очите, това дето е м/у двамата.

Я да питам аз тогава Чагазал скептиците -
1. Юсуф и Джейда слаби актьори ли са - не са.
2. Връзката Ханде-Корай и любовта на Корай към Ханде - по-слаба ли е - не е.
3. Ми що тогава никой дори не помисля, че има нещо м/у Юсуф и Джейда newsm78

Наде,  Hug предполагам, че си искала да кажеш Джейда Гюненч /не диренч май/
За Парса не съм много съгласна, имаха си здрава връзка и Хазал изглеждаше щастлива. А и хора, които са общували с Джахид, казват, че е много интересен събеседник. Прави ми впечатление също така, че той винаги беше до Хазал - на сета, по сбирките им след снимки, дори в болницата не я остави.
За г-ца Джейда Г. /тъй като не я познавам/нищо няма да кажа, но фактът, че една нормална жена /па не е и грозна ....много  Joy/не се омъжва до 33-тата си година, лично за мен е показателен. Вярно сега бракът не е много на мода, ама за Турция иде реч...А че Чаги е бил с нея за мен няма съмнение, по скоро защо е бил, ми е интересно. Но и за това имам теория /то е близко до акъла/ най-вероятно и вие си мислите същото.

Сега отивам да се трудя, щот - уволенениее... До после.
Да, Неви, нея имах в предвид-Джейда Гюненч.
За другите двойки актьори съм също съгласна, ноооооо нищо не усетих помежду им освен игра, защото си беше само такава.
Ми не само тя не е омъжена и другата застаряваща мома също. ooooh!

# 70
Наде, Hug  най-накрая да се засечем. Аз влизам много късно напоследък в темата, то 2 ч през нощта не е най-подходящ час, ама обстоятелства.
Шъ довърша теорията на конспирацията и ще чакам мнения...

# 71
Добро утро  Hug търся ви в старата тема то гледам тя изписана браво  Joy

# 72
Наде, Hug  най-накрая да се засечем. Аз влизам много късно напоследък в темата, то 2 ч през нощта не е най-подходящ час, ама обстоятелства.
Шъ довърша теорията на конспирацията и ще чакам мнения...
Ми аз не мога да издържам много до късно вечер. Rolling Eyes
Добре, ще чакам теорията ти, въпреки, че съм сигурна, че 90%, ще се припокрие с моята.
Миленче. Hug

# 73
Наде, доколкото си спомням Селин абла има някакво генетично заболяване, някаква треска беше, която я принуждава да влиза периодично в болница. Отначало си мислех, че и това може да е причина да не се обвързва, но има и други, разбира се.

# 74
Релакс, Мишенце, привет!
Наде, няма такава теория, която да те лиши от сън - все ще я видиш, пък и вече знаеш накъде вървя с бързи стъпки Joy

Общи условия

Активация на акаунт