Иве, моите мисли са точно в посоката, в която си описала и своите в първия си пост за днес.
Да Ви кажа честно, че докато гледах сериала по турската и емоцийте ми бяха на макс, много повече се вълнувах и исках да са заедно в живота, но сега, когато емоцийте ми позатихнаха и поеха по различни пътища, тя, ще учи в Америка, а на него му предстои нов проект с нова екранна партньорка, вече ми е безразлично дали са заедно или не. Разбира се, че би било добре за Чаги, ако съумее да си върне близостта на Хазал, която се усещаше, защото смятам, че именно тя е правилното момиче за него, нооооооо, вече за мен нищо не е същото, както по време на гледане на сериала онлайн.
Неви, всичко, което си описала в един от постовете си в предходната тема е много точно и подплатено с разумна обосновка, но все си мисля, че връзката й с Парс не беше по любов, нещо друго ги свързваше, а може би и беше удобен, а и да не забравяме, че има дъщеря и винаги съм била далеч от мисълта, че Хазал, ще се обвърже вечно с него, въпреки, че доста време бяха заедно по една или друга причина и, ще играе ролята на майка едва ли не на дъщеря му.
До ден днешен не вярвам, че Чаги беше с Джейда Гюненч, да може да е бил интимен с нея, но не и по любов.
Очаквам продължението на разсъжденията ти в посока за Хазал и Чаги.