Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 341
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
не ми е отговорила още ама май с гръцкия работи защото има някакви гръцки клипове преведени от нея,а вижте докато тършувах из там на какво заглавие на клип се натъкнах   Огледален свят - Вкарват Емир в Лудница, Joy Joy Joy абе взех да се за замислям ние кой филм гледаме че сме изтървали тия пикантини Joy Joy Joy

Joy Joy Joy оххххх не мога повече,това е капака на всичко  Laughing Ирка това на коя сцена са го писалии  Laughing да би ,като Емир отива в общежитието на Ферия  Joy или в затворам,заради побоя  на Мехмет ,ама не от него.  Laughing

тяхните бисери са до + безкрайност  Mr. Green

# 166
  • Под Сините камъни
Огледален свят - Вкарват Емир в Лудница, Joy Joy Joy абе взех да се за замислям ние кой филм гледаме че сме изтървали тия пикантини Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ирка за същия става на въпрос.Как Емир няма да влезне в лудницата като начело с Ива  на там сме се запътили.Той без нас не мой  hahaha

# 167
  • У Диспансера ...♥♥♥
това е когато работи вече в клуба и тръгнаха с Фериха уж да са само двамата,а Явуз в комбина с баща му му спретна номера с наркотиците,и го вкарват в участъка и къде я видяха тая лудница само не разбрах Joy Joy Joy

# 168
  • У Диспансера ...♥♥♥
там някакво момиче им го превежда,давайте да я дърпаме към нашия отбор,а този който ги качва трупа дивиденти на неин гръб без даже да я споменава че тя му помага за превода,аз сега ще я видя и ще пиша на момичето ,тя май го разбира турския newsm78 newsm78 newsm78

тъз девойка пейкова от видеоклип съм аз,субтитрите са на гръцки и неблагодарника тулумбичка ми писа че субсовете били ужасни  Embarassed
  оооо тя от нашите била Hug Hug Hug  аз разбрах че са от гръцки,и аз я каня да идва при нас Hug Hug Hug

bouquetразконспирирахте ме,трябваха ми субсовете,затуй се вързах на баклавата-сега ги имам вече......нне съм гаднаа,справедлива съм  bouquet
  агенти под прикритие имаме там,аз обаче нали се вра навсякъде Joy Joy Joy

# 169
  • У Диспансера ...♥♥♥
Огледален свят - Вкарват Емир в Лудница, Joy Joy Joy абе взех да се за замислям ние кой филм гледаме че сме изтървали тия пикантини Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ирка за същия става на въпрос.Как Емир няма да влезне в лудницата като начело с Ива  на там сме се запътили.Той без нас не мой  hahaha
   той води тълпата ние сме след него  #Silly #Silly #Silly

# 170
Здравейте.  Hug

Рени,  newsm51 супер е темата, благодаря ти.  Hug

И аз се чудех защо не ми се отваря страницата на ОС, а те са я били изтрили. Ее.. най-накрая.  Party Laughing

Гледам продължавате да нищите държанието на Чаги.. определено си му личи, че здравата е бил хлътнал (а може и още да е) по Хазал.  Heart EyesОпитва се да го прикрие, но не става. Изражението му, действията му, всичко си подсказва..

http://magazimedya.com/en-yakisikli-turk-aktor-kim
Момичета, хайде давайте да гласуваме, че ако този Енгин спечели направо ще се гръмна.  Mr. Green Да ме извиняват фенките му, но.. най-красив турски актьор?! НЕ, просто не се връзва.

Това вече си е друго. Heart Eyes

# 171
  • на вълнолома
Скрит текст:
там някакво момиче им го превежда,давайте да я дърпаме към нашия отбор,а този който ги качва трупа дивиденти на неин гръб без даже да я споменава че тя му помага за превода,аз сега ще я видя и ще пиша на момичето ,тя май го разбира турския newsm78 newsm78 newsm78

тъз девойка пейкова от видеоклип съм аз,субтитрите са на гръцки и неблагодарника тулумбичка ми писа че субсовете били ужасни  Embarassed
  оооо тя от нашите била Hug Hug Hug  аз разбрах че са от гръцки,и аз я каня да идва при нас Hug Hug Hug

bouquetразконспирирахте ме,трябваха ми субсовете,затуй се вързах на баклавата-сега ги имам вече......нне съм гаднаа,справедлива съм  bouquet
  агенти под прикритие имаме там,аз обаче нали се вра навсякъде Joy Joy Joy

извинете ама
а.човека качва само клипче-тва и баба го може
б.момичето му пишеше субса
в.баклавата не слиза от фърст плейс цял месец
г. на важен ми се направи
пише ми така-ако ще се осмеляваш да ме питаш нещо,пиши на кирилица
д.колко се засегнах,от тогаз само кирилица пиша

# 172
това е когато работи вече в клуба и тръгнаха с Фериха уж да са само двамата,а Явуз в комбина с баща му му спретна номера с наркотиците,и го вкарват в участъка и къде я видяха тая лудница само не разбрах Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Халил в лудницата,Джансу  в лудницата и айде и Емир в лудницата  Joy

pеikovaaa , аз те разбрах ,че си една и съща,колкото тука имената вече се запомнят,аз съм там silversun666.

аз ви казах за субовете там,написах на 27 да ви ги дам, а се оказа,че тука момичетата работят по него и  спрях,имат и на 28,ама щото има много неточности,грешни думи ,и изречението не завършва,трябва да си го нагласиш.

ако продължат с преводите, и ги нямаме може да пиша и да ви ги дам ,ако са ви от полза.

Ирка аз не те разбрах, и аз съм под прикритие  Laughing мислих ,че ще пишеш на момичето,което качва субс. тя didka87 ,desert качва части клипове и още един човек ама нз каква роля заема в екипа.

# 173
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте.  Hug

Рени,  newsm51 супер е темата, благодаря ти.  Hug

И аз се чудех защо не ми се отваря страницата на ОС, а те са я били изтрили. Ее.. най-накрая.  Party Laughing

Гледам продължавате да нищите държанието на Чаги.. определено си му личи, че здравата е бил хлътнал (а може и още да е) по Хазал.  Heart EyesОпитва се да го прикрие, но не става. Изражението му, действията му, всичко си подсказва..

http://magazimedya.com/en-yakisikli-turk-aktor-kim
Момичета, хайде давайте да гласуваме, че ако този Енгин спечели направо ще се гръмна.  Mr. Green Да ме извиняват фенките му, но.. най-красив турски актьор?! НЕ, просто не се връзва.

Това вече си е друго. Heart Eyes

давайте нашия е 31 процента срещу 38,пууу ма как ще е най красив,сега всеки има вкус ма много ми е вълнист на мен Simple Smile

# 174
  • на вълнолома
http://dox.bg/files/dw?a=9597fdf246
там са качени 71/3 докрая от сайта
http://dox.bg/files/dw?a=1cd51c5d32
72/1 до към 6 минута правих днес
субтитри са това

# 175
  • У Диспансера ...♥♥♥

Joy Joy Joy Халил в лудницата,Джансу  в лудницата и айде и Емир в лудницата  Joy

pеikovaaa , аз те разбрах ,че си една и съща,колкото тука имената вече се запомнят,аз съм там silversun666.

аз ви казах за субовете там,написах на 27 да ви ги дам, а се оказа,че тука момичетата работят по него и  спрях,имат и на 28,ама щото има много неточности,грешни думи ,и изречението не завършва,трябва да си го нагласиш.

ако продължат с преводите, и ги нямаме може да пиша и да ви ги дам ,ако са ви от полза.

Ирка аз не те разбрах, и аз съм под прикритие  Laughing мислих ,че ще пишеш на момичето,което качва субс. тя didka87 ,desert качва части клипове и още един човек ама нз каква роля заема в екипа.
  ами търсих я ама не можах я открия,и съм нацелила нашия агент Joy Joy Joy

# 176
Ирка,това ти ли си nelka84151

# 177
  • на вълнолома
аз тез базикни снощи до 12 часа си играх с тях,мъжо заспа и кекс нямаше..а днес съм,,,, #Cussing out
и той не ги качва,нарочно изнервя положението  comp03

# 178
  • У Диспансера ...♥♥♥
         #Silly #Silly #Silly #Silly              красив,хубав,уникален smile3534

# 179
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка,това ти ли си nelka84151
  не аз съм yori84,виж как съм се маскирала  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт