Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 208
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Мисля, че за това клипче говориш или може би бъркам http://www.youtube.com/watch?v=9L1TYs-9qCI

Това е клипчето - да, но не е цялото.Този свършва точно след въпроса за Хазал -няма го запъването му, няма го отговорът и розовите въпросителни знаци... но въпреки това се вижда страхотното му смущение всеки път щом чуе  думите Хазал или Фериха. Такова преглъщане е, че имам чувството на моменти, че ще се задуши  hahaha

ПП.Всеки има право да вярва в това което реши. Аз съм написала само своето мнение по въпроса, като съм описала само 3-4 неща, които са ми направили впечатление, но има още поне 20, които също ми бодат очите  Crazy

Ще се пробвам да намеря и цялото клипче, че ми стана интересно,  а някой дали може да го преведе

# 226

Мисля, че за това клипче говориш или може би бъркам http://www.youtube.com/watch?v=9L1TYs-9qCI

Това е клипчето - да, но не е цялото.Този свършва точно след въпроса за Хазал -няма го запъването му, няма го отговорът и розовите въпросителни знаци... но въпреки това се вижда страхотното му смущение всеки път щом чуе  думите Хазал или Фериха. Такова преглъщане е, че имам чувството на моменти, че ще се задуши  hahaha

ПП.Всеки има право да вярва в това което реши. Аз съм написала само своето мнение по въпроса, като съм описала само 3-4 неща, които са ми направили впечатление, но има още поне 20, които също ми бодат очите  Crazy

Ще се пробвам да намеря и цялото клипче, че ми стана интересно,  а някой дали може да го преведе
Доколкото си спомням обядваха в ресторанта на Джан, бившия на Джейда и като го попитаха дали я обича, и той се смути, и започна да увърта, че била прекрасно момиче с чудесен характер.

# 227
Галя,гледала съм си.Според мен погледите им говорят всичко ,без думи само ,докато се погледнат и се разбират.един мой много любим момент от сериала,след списанието в колата,песента и двамата мълчат ,но така са гледат.

Според мен  е имало нещо ,но никога няма да разберем,те си знаят,ако е имало този огън един ден отново ще пламне между тях. Важното е ,че те ни завладяха с ФЕмирската легенда  Heart Eyes

# 228
Danniitto Определено този момент с колата беше невероятен просто такива погледи няма никъде просто няма да коментирам.Само да уточня говорих за другото Дани но както и да е.Важното е че има момичета от тук присъстващи които ме разбират какво имам предвид.

# 229
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 230
Доколкото разбрах току що, излъчването на сериала от 20 до 20 часа и 30 минути, щяло да бъде временно. Само да не стане временно, за постоянно. Sick
Оххххх, колко са назад с актуалното инфо. Rolling Eyes

Уважаеми фенове на сериал "Огледален Свят" много се радваме,че ви хареса поредното интервю с вашия любим актьор Чаатай Улусой (Емир от сериал Огледален Свят).Получихме много коментари какви жени обича Чаатай Улусой харесва.Вече разполагаме с официална информация.
Е то и поредната изненада за вас.
Какви жени харесва Чаатай Улусой
Чаатай Улусой харесва по-зрели женил. Според жълтата преса Чаатай Улусой има връзка с 33 годишната Ceyda Gönenç, която е продуцент на филм в който той участва.

# 231
Danniitto Определено този момент с колата беше невероятен просто такива погледи няма никъде просто няма да коментирам.Само да уточня говорих за другото Дани но както и да е.Важното е че има момичета от тук присъстващи които ме разбират какво имам предвид.
Погледите са убийствени просто..
опа ,кое е другото Дани ?  с какъв ник ?

# 232
  • Стара Загора
Гале, аз съм Дени. Гледала съм абсолютно всичко и АФК и АФКПЕ и ПЕ. Няма клип, епизод, интервю в което Чаатай или Хазал да ме накарат да се усъмня че е имало нещо между тях. Колко добри актьори са мога да говоря само за Хазал, защото повече нейни проекти съм гледала. Добра е! Факт! Химията я има, но тя е за зрителя, щом така са успели да ви убедят в чувствата си, значи добре са си свършили работата. Не искам да убеждавам никой в нищо, това е просто мое мнение. Не виждам да има притеснение в него, нито в нея. Каквото казвам за него, същото важи и за Хазал. Много е вероятно да са били много близки, а и как няма да са все пак толкова дълго време работят заедно, прекарват сума часове заедно, нормално е ... но ако е имало любов, привличане, каквото и да е ... не виждам причина да се крие, просто няма такава. Може после да са решили, че не си допадат, добре, какво е пречело да се покажат. Колкото и внимателна да е Хазал и дръпната, не мисля че би скрила, а и няма как да се скрие нещо подобно... Плюс това, ако съдя по гаджетата й, те са доста далеч от Чаатай и като външност и като възраст, ако е вярно това за Джейда Гюненч (или както там беше) хазал също е далеч от вкуса на Чаатай  Peace

# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
                          Hug Hug Hug

# 234
Дани, Ирка направили ли сте 43 със субс? Щото аз съм до 20 мин някъде, ако го правите вие да го спирам?

# 235
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани, Ирка направили ли сте 43 със субс? Щото аз съм до 20 мин някъде, ако го правите вие да го спирам?
щях да го почвам прави го,аз ще почна тогава 44,няма ги нацяло но колкото има толкова ще преведа Thinking

# 236
# 237

аз не съм.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 17:29 от Danniitto

# 238
щях да го почвам прави го,аз ще почна тогава 44,няма ги нацяло но колкото има толкова ще преведа Thinking
Ок. Тогава си продължавам с43 и чакам Дзверо да каже какво правим с 29. Ама тя горкичката нали много бачка, ще чакаме докато може.

# 239
  • У Диспансера ...♥♥♥
    ох тук много го харесвам,така като ми се разгърди...... Blush Blush Blush           ей ако прекалявам със снимките кажете и спирам веднага Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт