Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 219
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
искам превод на шоута на Беяз с учатието на Ча....милото толкова го базикат,чак ми стана неудобно...ама защо какво си казвват,какво го питата зрителите...искам да разбера
Беллора-харесва ми  това което си писала  Peace

# 151
искам превод на шоута на Беяз с учатието на Ча....милото толкова го базикат,чак ми стана неудобно...ама защо какво си казвват,какво го питата зрителите...искам да разбера
Беллора-харесва ми  това което си писала  Peace

и аз искам превод  Peace търсих ама не намерих,ако някой знае за какво си говорят ,ако може да сподели  newsm78

# 152
  • У Диспансера ...♥♥♥
така аз предложих на едно от момичетата да се присъедини към нас,а май не е само от английски субове,защото има преведени части които нямат такива newsm78 newsm78 newsm78

# 153
  • Под Сините камъни
Беллора страхотно си го написала  Hug .100% доста от нас ще са съгласят с теб.
И аз искам превод на шоуто на Беяз  Cry

# 154
  • София
Съгласна съм за преведените епизоди на страницата на ОС, както и някой снимки със текстове върху тях са доста добри, на поне да даваха и вярна информация, а да не говорим, че за тях всяка сцена е брутална .....
И аз за конспирацията... Мисля, че там не искри, а цели мълнии са се прескачали и в крайна сметка е имало пожар. Тези дни гледах този клип

http://www.youtube.com/watch?v=PTaXw-E4vII&feature=player_embedded

от минута 10:52 погледът, с който го стрелна колегата Юсуф, все едно му каза "брато разкрит си " Laughing На клипа ясно се вижда Ча с каква нежност в очите  гледа Х, че и с желание- дори повече отколкото в сцените им до този моминт. Очите му не мигват и попиват всяко нейно движение- усмихва се нежно всеки път щом я види във видеото...За миг се усеща и се опитва да се съсредоточи над статива, но не става- чува гласа и и отново я изпива с очи, почти без да премигва, отново нежна усмивка и т.н. Едва ли още по това време е имало нещо между тях- по скоро са били в период на вдигане на волтажа, но според мен много му личи- влюбен е та дрънчи Crazy Предполагам другото е дошло около сериите в хижата. Там езикът на тялото не лъже- погледите(най-вече той)нежните прегръдки с разперени пръсти, все едно иска да заграби повече от нея, ноздрите му, които се разширяват, когато тя лежи на гърдите му- последната реакция се проявява при силни емоции като гняв плач, но и когато мъж преследва жена (може пък и парфюмът и да е бил хубав  Crazy) преглъщането, на 1-2 места леко дрезгавия глас....

Ами клипа от Беяз щоу? Така му подейства името Хазал, че буквално му блокира системата- направо се бъгна момчето  Joy  hahaha

от мин 07:40  нашият човек си клати краката и си играе с ръцете си...водещия казва че на телефона е зрителката Зенгин- нарочно само фамилията и казва, а после пуска бомбата с думите   " добър вечер Хазал" (името на зрителката е Хазал Зенгин). Ча замръзна, спря да си клати краката и се заслуша, а колегите около него започнаха да се хилят още със споменаването на името Х (явно са запознати с това как му действа). Позна че не е любимият глас и се понесе, чак се отнесе на някъде (мечти, спомени- кой знае  Whistling) Водещия спомена още няколко пъти името Х, навярно хубаво да зомбира Ча, а после му гледаха сеира...
Да не забравяме и абсолютното старание и на Ч и на Х да не попадат в един и същ кадър извън работния процес- тука приказката гузен не гонен бяга е баш за тях. Е, тя по се контролира, но отново езика на тялото- като я питат за него, се почесва по носа и устата, отпива от водата, оправя си косата.... Outta Joint
Има и друг клип в който Ч отново блокира за няколко секунди, на въпрос относно Х, но сега не го откривам...Общо взето с компания се храни в крайбрежен ресторант. Журналист му задава въпроси и на въпроса за Х , Ча блокира, опита се нещо да каже, приятелите му се поусмихнаха, а на екрана се появи голям розов въпросителен знак  Laughing Пак се опита нещо да каже и се появиха няколка розови въпросителни знаци, после смениха темата и така...
Забелязала съм и някои дребни детайли в сцената на острова, ама за тях друг път, че много дълго стана....
Мисля, че за това клипче говориш или може би бъркам http://www.youtube.com/watch?v=9L1TYs-9qCI

# 155
  • У Диспансера ...♥♥♥
и аз искам да разбера какво се хилят и забавляват с него ама не знам някой дали може да ни отговори,като гледам какъв смях пада явно е много интересно Joy Joy Joy

# 156
  • У Диспансера ...♥♥♥
да тук вижте типично поведение на влюбен,питат го той колко глуповато се хили,ама само като го питат за нея,иначе има коренно различно поведение Thinking Thinking

# 157
така аз предложих на едно от момичетата да се присъедини към нас,а май не е само от английски субове,защото има преведени части които нямат такива newsm78 newsm78 newsm78

какво ти отговори ? не знам може и да не е само от английски ,може и турски ама на сцена '' любов моя любов моя '' те : '' всичко ли свърши,всичко ли свърши '',на '' не ме лъжи повече'' те '' да няма друг ли ,не ми казвай че има друг''  нещо такова,не е точно има и други такива,които несъответстват.

освен английски,има и гръцки цели субтитри,ама ме съмнява да работят с гръцкия.

# 158
  • У Диспансера ...♥♥♥
не ми е отговорила още ама май с гръцкия работи защото има някакви гръцки клипове преведени от нея,а вижте докато тършувах из там на какво заглавие на клип се натъкнах   Огледален свят - Вкарват Емир в Лудница, Joy Joy Joy абе взех да се за замислям ние кой филм гледаме че сме изтървали тия пикантини Joy Joy Joy

# 159
  • У Диспансера ...♥♥♥

какво ти отговори ? не знам може и да не е само от английски ,може и турски ама на сцена '' любов моя любов моя '' те : '' всичко ли свърши,всичко ли свърши '',на '' не ме лъжи повече'' те '' да няма друг ли ,не ми казвай че има друг''  нещо такова,не е точно има и други такива,които несъответстват.

освен английски,има и гръцки цели субтитри,ама ме съмнява да работят с гръцкия.
   аз изтеглих някакви турски,с гооглето да преведем долу горе,ама не ми излизат,излизат някакви неразбиращи знаци,не мога да разбера защо така newsm78 newsm78 newsm78

# 160
  • на вълнолома
там някакво момиче им го превежда,давайте да я дърпаме към нашия отбор,а този който ги качва трупа дивиденти на неин гръб без даже да я споменава че тя му помага за превода,аз сега ще я видя и ще пиша на момичето ,тя май го разбира турския newsm78 newsm78 newsm78

тъз девойка пейкова от видеоклип съм аз,субтитрите са на гръцки и неблагодарника тулумбичка ми писа че субсовете били ужасни  Embarassed

# 161
  • У Диспансера ...♥♥♥
оооохххх чок зор с тия субове изтекаха ми очите да търся там където няма английски пълни,ама навсякъде ударих на камък,из всякакви сайтове и форуми влизах #Silly #Silly

# 162
  • У Диспансера ...♥♥♥
там някакво момиче им го превежда,давайте да я дърпаме към нашия отбор,а този който ги качва трупа дивиденти на неин гръб без даже да я споменава че тя му помага за превода,аз сега ще я видя и ще пиша на момичето ,тя май го разбира турския newsm78 newsm78 newsm78

тъз девойка пейкова от видеоклип съм аз,субтитрите са на гръцки и неблагодарника тулумбичка ми писа че субсовете били ужасни  Embarassed
  оооо тя от нашите била Hug Hug Hug  аз разбрах че са от гръцки,и аз я каня да идва при нас Hug Hug Hug

# 163
  • на вълнолома

оооо тя от нашите била Hug Hug Hug  аз разбрах че са от гръцки,и аз я каня да идва при нас Hug Hug Hug

bouquetразконспирирахте ме,трябваха ми субсовете,затуй се вързах на баклавата-сега ги имам вече......нне съм гаднаа,справедлива съм  bouquet

# 164
  • У Диспансера ...♥♥♥
ама те там като чета коментари чак се регистрирах за да мога да ти пиша,май са много неблагодарни,те техните субове много хубави,нали гледам какво разминаване има,изобщо не са наясно за какво иде реч,на аптал ще ми пишат глупости,всичко било глупости,човека глупак си вика те кво ми превеждат Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт