Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 015
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Хазалчето,къде ли не гледаше,само не и в Чаги  Laughing То голямо оправяне на косата,гледане встрани и надолу Simple Smile А нашичкия право напред и нея гледа  Mr. Green

Иве, 2 години ,а каква разлика има отпреди и сега.  Peace
искам ощеееее мина още една година,това лято ще тръпнем за голи снимки по моретооо Crazy...дали ще има прогрес,макар то накъде повече незнам Mr. Green

# 31
Скрит текст:
  красивото момче дет ме падлади ... ooooh!,ставам че вече сама се дразня с тоз Чаатай smile3511

# 32
Добро утро  Hug Hug Hug

Ирка благодаря за закуската и кафенцето и сладки сънища  Hug

Ани , Hug Вани ,  Hug Ивка, Hug ЦветиHug

cityofangels , ти си решаваш сама,но ако гледаш само сериите по БТВ и поне не си прегледала напред на турски ти се струва до тук ,че всичко е скучно,забавено действие,няма да те убеждавам и аз ,като Вани ,но наистина този сериал си струва да се гледа и да се вземе поука,за разлика от други едни и същи.

# 33
Иве, може това лято да не се показва толкова,но се надявам да излизат някакви снимки от бъдещия му сериал.  Peace

Дани  Hug

# 34
Добро утро на всички и аз да се запиша нещо изоставам

Клоди  Hug, Илда  Hug  romanti4ka  Hug, Ива  Hug, Релакс  Hug, Татарова  Hug

Хубав ден   bouquet

# 35
  • София
Добро утро на всички и мерси за закуските  Hug Hug Hug
Ренка мерси за поредната хубава тема   bouquet  bouquet  bouquet

# 36
Рени, за подбора на клпиове в  темите   bouquet
Въобще идеята всяка тема да е с клип в началото е страхотна   love001

# 37
Житейския извод от сериала е следвай следните 2 точки в живота си
1-Не се ядосвай за глупости!!!!
2-Всичко е глупост!

# 38
Добро утро мили

СНощи си мислих пак за нещата от живота...и да предположим че са се искали,отдали и нещоо се е случило,неговата мениджърка,нейния приятел,все пак човек трябва да носи отговорност за рабтата си ,за действията си,за човека който хареса-Чаатай е трябвало да се съобразява с Аблата...да играе мачо...да влиза в медиите и браза в който те го представяха...да е в новините за да може да изгрее,а Хазал не е желаела да е  пред обектива,не е харесвала това...а и е минала по този път,снимат,държат се за ръце,целуват се карат се ПО РАБОТА...а после им се иска да са си ТЕ...да си кажат каквото си искат САМИ...ами ако се скарат и следващите им снимки са как се гушкат и държат за ръце Rolling Eyes...това са хора с емоции...все пак това е голям стрес...актьорската игра се е пренесла и в личния им живот...това е мнението ми.Той е ТРЯБВАЛО да използва популярността си,а тя не е желаела да играе тази игра Tired...хаят!Понякога изтърваме момента....дано имат втори шанс(макар аз лично да мисля че няма по-подходящо момиче от Хазала за този неопитомен жребец Чаатай)
много точно си го казала, няма друго момиче подходящо за него  smile3521 newsm10 +1

# 39
  • Под Сините камъни
Добро утро!Да се запиша и аз в новата тема и да бягам на работа.От там пак ще ви наблюдавам.
Ренка  Hug за новата тема.Както винаги разкош.
Благодарско и за кафенцата и закуската.Супер сте.

# 40
Добро утро!  Hug  Hug

Пак ви изтървах края  Laughing. Много апетитни палачинки  #Crazy

Рени, мерси за темата  smile3525 (Ти си човекът с лабиринт от названия- Надуфка, Клоди, Рени.   Joy  Joy)

# 41
Добро утро и от мен! Благодаря за закуските и кафенцата!   bouquet Twisted Evil
Ренка благодаря за отново разкошната тема   bouquet и за клиповете, които поставяш всеки път в началото  newsm51
Хайде, до после, че ще излизаме с малката на разходка ! 1stroller
Хубав и слънчев ден, изпълнен с много усмивки и емоции! Peace

# 42
Е не предавам се Simple Smile))
вие сте уникални, благодаря ви!
връщам се назад да ви изчета от предната тема, пък ако ще да се срутват стени!

най-интересното е, че тук при вас вече ми е по интересно отколкото да гледам филма , с всички тези наща които откривате Simple Smile))
Страхотни сте!
Хубав ден на всички !

# 43
Е не предавам се Simple Smile))
вие сте уникални, благодаря ви!
връщам се назад да ви изчета от предната тема, пък ако ще да се срутват стени!

най-интересното е, че тук при вас вече ми е по интересно отколкото да гледам филма , с всички тези наща които откривате Simple Smile))
Страхотни сте!
Хубав ден на всички !
адашке и при мен така,около мен каквото и да стаа БУКВАЛНО аз си вися тук в темата...не гледам филма вече...ама с вас си ортувам за подробности около него  Mr. Green

И ние ще ходим на разходка,макар че е мокро ама си пече
Хайде доскоро
мяу

# 44
Хелоу и от мен Hug Hug Hug
Реничке   bouquet
Как сте народе  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт