Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 032
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
Чакайтеееее идвамммм, за къде без мен  Mr. Green
Клоди с партизанско име Надуфка, страхотна си.

# 16
Хайде вече лека и мека! Дзверче  Hug До утре!

# 17
Лека нощ Снежи , Hug Неви, Hug

Лека нощ и от мен

# 18
  • У Диспансера ...♥♥♥
Божеее хората се наспаха аз сега ще лягам,ама я едната серия я другата и то станалo сутрин,и да съм първата която ще ви пожелае Добро утро и ще ви поднесе кафенце да пийвате докато аз сънувам Емир бей Joy Joy Joy           Hug Hug Hug

# 19
  • Бургас / София
Сериала стана много муден, мисля да спра да го гледам ....На всичко отгоре Ферия и Емир са като дърва,сцепенени и скучни....Ханде и Корай са по-добри има няква жила в тях....То не може човек да седи и да гледа в 1 точка и да реве....

# 20
Ирка сладки сънища  Mr. Green и тенкс за закуската  Hug
Ренка, една Езелова цАлуФка за темичката от мен  Hug

БЕЛ ма може ли да си такъв талант бе душа  Hug
НадуФка   bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:
Срахотен е просто  Peace

# 21
Добро утро!  Hug

Рени, благодаря за новата тема   bouquet

Снежи   bouquet

Ирка,за кафенцето   bouquet

Неви, благодаря,че споделяш с нас.Винаги ми е интересно да те чета  Hug

Бел,страхотни колажи правиш!Давай в същия дух Simple Smile  Hug

Честито на всички с нови дрешки  Party  Simple Smile

cityofangels , няма да те убеждавам колко си струва или не да гледаш сериала.Щом не го харесваш няма смисъл да се измъчваш.  Peace

Хубав ден!  Hug

# 22
  • Плевен
Хоп и аз в новата тема при вас преди да ида на работа  Hug
Хубав и слънчев ден, изпълнен с много усмивки и приказни-прекрасни Емирски снимки  newsm03

# 23
Добро утро мили

СНощи си мислих пак за нещата от живота...и да предположим че са се искали,отдали и нещоо се е случило,неговата мениджърка,нейния приятел,все пак човек трябва да носи отговорност за рабтата си ,за действията си,за човека който хареса-Чаатай е трябвало да се съобразява с Аблата...да играе мачо...да влиза в медиите и браза в който те го представяха...да е в новините за да може да изгрее,а Хазал не е желаела да е  пред обектива,не е харесвала това...а и е минала по този път,снимат,държат се за ръце,целуват се карат се ПО РАБОТА...а после им се иска да са си ТЕ...да си кажат каквото си искат САМИ...ами ако се скарат и следващите им снимки са как се гушкат и държат за ръце Rolling Eyes...това са хора с емоции...все пак това е голям стрес...актьорската игра се е пренесла и в личния им живот...това е мнението ми.Той е ТРЯБВАЛО да използва популярността си,а тя не е желаела да играе тази игра Tired...хаят!Понякога изтърваме момента....дано имат втори шанс(макар аз лично да мисля че няма по-подходящо момиче от Хазала за този неопитомен жребец Чаатай)

# 24
# 25
Добро утро! Сипвам на всички!

Снощи докато ви стигна и вие изполягахте!

# 26

така,това е поведение извън снимките им заедно....излишно е да казвам,че ТОЙ я наблюдаваше през цялото време,а Хазал,когато заговаря Чаатай си отклоняваше погледа...в страни,назад,надолу.....ами добре ПРЕДАВАМ СЕ..заявявам го ооткрито,мацката е хлътнала,типично поведение за жена която ХАРЕСВА един мъж....не ме интересуваш изобщо...ама толкова те искам  Crazy,а нашичкия е като отворена книга....гледа я кротко в очите...душица
Подозирам че са се разминали...не са могли да са заедно поради някаква причина...но,няма непоправими неща....сладки са,дано намерят това което търсят Peace

# 27
2010-печели Супермодел на Турция
Скрит текст:
не бих му обърнала ей толкова внимание...цък..да не съм педофилка  ooooh!
2012-Бодрум  Rolling Eyes
Скрит текст:
нужен ли е коментар...за какво говоря дори забравих newsm78

# 28
Хазалчето,къде ли не гледаше,само не и в Чаги  Laughing То голямо оправяне на косата,гледане встрани и надолу Simple Smile А нашичкия право напред и нея гледа  Mr. Green

Иве, 2 години ,а каква разлика има отпреди и сега.  Peace

# 29

първия лилипут-Бонда дето е 160см с вдигнати ръце го подарявам на Хазалчето,грозноватичък и чичо Mr. Green,аз съм по агнешкото в края....ако много ми приседнне ще взема пилешкото в средата Joy...огладнях

Общи условия

Активация на акаунт