Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 192
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
на Корай детенцето много сладко   Crazy          тук пак се лигави нещо  Joy Joy Joy    

там дето е на прозореца не е ли от къщата на любимия ви,може да се опитва да избяга  hahaha
а иначе цайските му са трепач,много ми харесват  smile3521

# 301
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тейлър Кини изгоря ще се жени за Гага  Mr. Green
тцтцт сериозно лиииии? представям си просто каква ще е сватбата  Joy вместо месо в чиниите ще е върху булката ауууу горкото момче
роклята ще е от месо,а бикините и от сланина сигурно  Mr. Green
 то там ще е страшна работа,бруталното ще избие отвсякъде язък за хубавото момче,може и от кофчези да изкачат  Joy Joy Joy

# 302
Здравейте,аз съм сложила субтитри на 29 еп но има за добавяне мога да пратя да видите кои части са за превод....
Ирка, аз не превеждам, аз редя субс. 43 отдавна я преведе Ива.
PeaceЗа нея знаех със сигурност щото беше го пуснала в темата Peace

Ирка тенкю  bouquet

А 29 еп превежда ли някой newsm78 че съм пропуснала Rolling Eyes

# 303
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
на Корай детенцето много сладко   Crazy          тук пак се лигави нещо  Joy Joy Joy    

там дето е на прозореца не е ли от къщата на любимия ви,може да се опитва да избяга  hahaha
а иначе цайските му са трепач,много ми харесват  smile3521
 ох и аз с очила много ме радва,да от къщата мечта е,иска ма нашия му е приготвил спринцовката зад него,ей ся ще го бодне Joy Joy Joy

# 304
тцтцт сериозно лиииии? представям си просто каква ще е сватбата  Joy вместо месо в чиниите ще е върху булката ауууу горкото момче
 то там ще е страшна работа,бруталното ще избие отвсякъде язък за хубавото момче,може и от кофчези да изкачат  Joy Joy Joy
сватбата ще е на гробищата сигурно  Peace

# 305
  • У Диспансера ...♥♥♥
значи
Pebals_fen със 29 част,с липсващи някой части

# 306
Здравейте момичета аз имам 29 еп. преведени части и съм ги вградила,ако искате да не си играете да слагате пък само може да се добави това което липсва.....?
HugЕто кой Laughingи Пейкова прочетох че и тя Rolling Eyesще стане дубъл работа.

# 307
сватбата ще е на гробищата сигурно  Peace
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ирка   bouquet

# 308
Здравейте,аз съм сложила субтитри на 29 еп но има за добавяне мога да пратя да видите кои части са за превод....
Здравей Hugс peikovaaa се разбери Peace

# 309
  • У Диспансера ...♥♥♥
  тук и двамата изкараха  погледи              милите упоени и спинкат Joy Joy Joy

# 310
Ирка,само родопските им одеала липсват  Mr. Green

# 311
    милите упоени и спинкат Joy Joy Joy
Joy JoyБлагодарение на нашия човек Heart Eyes Mr. Green

# 312
  • У Диспансера ...♥♥♥
             днеска прекалих със снимковия матриал,Ндуфче да не се разсърдиш че пълня темата набързо  bouquet  bouquet  bouquet оставям ви да си починете малко от мен Hug Hug Hug

# 313
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка,само родопските им одеала липсват  Mr. Green
    Joy Joy Joy

# 314
  • У Диспансера ...♥♥♥
    милите упоени и спинкат Joy Joy Joy
Joy JoyБлагодарение на нашия човек Heart Eyes Mr. Green
   той трябваше и в серията където го ши нашето момиче и пали пердетата да го пуснат им тресне по една игла че да се успокои най вече на нея че бая се беше разлютила Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт