Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 143
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Danniitto, нямам ги. Само попитах.
Разбира се, че съм благодарна, че изобщо някой се заема с тази не лека и времеемка задача. Когато станат, тогава.
Съжалявам, че попитах. Едва ли ще се повтори да пиша отново.

Хубава вечер. Simple Smile

Извинявам се,ако нещо те е засегнало.Аз също само попитах,защото много хора се заемат да превеждат и извън темата бг -мама,четох от коментари във видеоклип,та затова знам ли може да има нещо ,което ние го нямаме,извинявам се още веднъж.

Защо няма да пишеш,само защото попитах дали ги имаш,недей така моля те  чувствам се кофти така  Sad

Всички сме благодарни,просто кога ще имаме превод никой не знае,но моля те пиши  Sad аз се чувствам зле така,ако не пишеш заради това дребно нещо...

# 286
  • У Диспансера ...♥♥♥
Имам едно предложение Rolling Eyesкато правите превод на серия  Peaceаз да слагам преводачките на първа страница за да не се получава двойна работа за момичетата newsm78
[/quote]         newsm10 newsm10 newsm10 така ще е най добре,аз ще почвам 44еп.,Mamma_Tz прави 43,
peikovaaa прави 30 еп. това са които знам

# 287
Тейлър Кини изгоря ще се жени за Гага  Mr. Green

# 288
Ирка, аз не превеждам, аз редя субс. 43 отдавна я преведе Ива.

# 289
  • У Диспансера ...♥♥♥
Danniitto, нямам ги. Само попитах.
Разбира се, че съм благодарна, че изобщо някой се заема с тази не лека и времеемка задача. Когато станат, тогава.
Съжалявам, че попитах. Едва ли ще се повтори да пиша отново.

Хубава вечер. Simple Smile

Извинявам се,ако нещо те е засегнало.Аз също само попитах,защото много хора се заемат да превеждат и извън темата бг -мама,четох от коментари във видеоклип,та затова знам ли може да има нещо ,което ние го нямаме,извинявам се още веднъж.

Защо няма да пишеш,само защото попитах дали ги имаш,недей така моля те  чувствам се кофти така  Sad

Всички сме благодарни,просто кога ще имаме превод никой не знае,но моля те пиши  Sad аз се чувствам зле така,ако не пишеш заради това дребно нещо...
 ние така си питаме просто,за да може да сглобяваме каквото има,не да не пишеш,може да питаш каквото те интересува всички помагаме с каквото можем,не ги приемайте толкова навътре нещата Hug Hug Hug

# 290
  • У Диспансера ...♥♥♥
  еее пак не съм разбрала,важното е че да не се хваща никой с нея имаме я значи newsm10 newsm10 newsm10

# 291
PeaceЗа нея знаех със сигурност щото беше го пуснала в темата Peace

Ирка тенкю  bouquet

А 29 еп превежда ли някой newsm78 че съм пропуснала Rolling Eyes

# 292
тцтцт сериозно лиииии? представям си просто каква ще е сватбата  Joy вместо месо в чиниите ще е върху булката ауууу горкото момче

# 293
  еее пак не съм разбрала,важното е че да не се хваща никой с нея имаме я значи newsm10 newsm10 newsm10
smile3521 smile3521 smile3521

# 294
Тейлър Кини изгоря ще се жени за Гага  Mr. Green
Прочетох.  Такъв хубав мъж, пък ще се жени за Гага, пфф.  Mr. Green Но.. любов, какво да се прави. Щом се обичат нека се оженят.

тцтцт сериозно лиииии? представям си просто каква ще е сватбата  Joy вместо месо в чиниите ще е върху булката ауууу горкото момче
Joy Joy

# 295
А само си представете роклята на Гага - на мен ми е бедна фантазията! Само дано не е пак от месо!

# 296
Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

# 297
  • У Диспансера ...♥♥♥
 на Корай детенцето много сладко   Crazy          тук пак се лигави нещо  Joy Joy Joy     

# 298
роклята ще е от месо,а бикините и от сланина сигурно  Mr. Green

# 299
  • У Диспансера ...♥♥♥
29 едно момиче каза че го има превода мисля newsm78 newsm78 newsm78,но не съм сигурна затова не го написах

Общи условия

Активация на акаунт