Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 113
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Благодарско за разясненията на тази прословута дума.
Определено я използват по различни поводи.

# 451
Възможно е и да е ще може и повече зависи при тях каква е думата или изречението.

# 452
Наде, тя е, тия снимки показват, че Чаги си пада по един и същи тип жени, обаче нали знаеш като те удари сляпата неделя  Joy Joy типът престава да е от значение

Рая, не знам дали знаеш, но първата снимка с Хазал е от Р.Д. на модиста Озгюр Мазур той също е на сн. Тука Хазал беше със Сарп Бозкурт, седяха си заедно на диванчето, близки изглеждаха....

# 453
Охххх, пак го пуснах този линк.
Диди, този не беше ли твоя от Лалето току що?

# 454
Наде, тя е, тия снимки показват, че Чаги си пада по един и същи тип жени, обаче нали знаеш като те удари сляпата неделя  Joy Joy типът престава да е от значение

Рая, не знам дали знаеш, но първата снимка с Хазал е от Р.Д. на модиста Озгюр Мазур той също е на сн. Тука Хазал беше със Сарп Бозкурт, седяха си заедно на диванчето, близки изглеждаха....
Не знам момичета, ще каже някой, че съм взела мъж едва ли не като Ален Делон, но що за странни според моя вкус са любовите на Хазал и Чаги!? ooooh! ooooh! ooooh!
Абе никак не ми харесват изборите им, е, не, че е от значение моето мнения за тях, но много грозни ги избират беееее.

# 455
Сетих се напр. - качмиджаксън - няма да избягаш, пак така де отр и бъдеще

# 456
Неви, не знаех, благодаря за разяснението.  Hug

Наде, да, той е.  Peace

# 457
Незнам аз не гледам немога да я гледам тая муха до него реве ми се разбирате ли ме  Cry

# 458
Значи чакаме един женски мач да мине и после е нашия Peace

# 459
  • У Диспансера ...♥♥♥
красота  Peace Емир ряпа да яде
  не ряпа ми праз направо Joy Joy Joy

# 460
Незнам аз не гледам немога да я гледам тая муха до него реве ми се разбирате ли ме  Cry
Сега не е до него. Той излезна на сцената до двамата водещи.

# 461
Незнам аз не гледам немога да я гледам тая муха до него реве ми се разбирате ли ме  Cry
Сега не е до него. Той излезна на сцената до двамата водещи.
Абе не искам да гледам реве ми се направо  Confused
Но мерси че ми казвате продължавайте не ми спестявайте дори и трагично да е Sad

# 462
Охххххх, на небосклона изгря звезда наречена Хала. Joy

# 463
Надуфче, аз съм си на линия, дано има положителни емоции, ако не просто ще плакна окото.

# 464
  • Sofia
Значи предлагам бтв въобще да спре да го излъчва тоя сериал. То накълцано, надробено, започва и завършва както им е кефнало да го срежат. Докога ще го траем това. Къде да пиша, в кой свят живеем, няма ли авторски права нещо, аааааа

Моето маме прочело в пресата, че сме донесли най-висок рейтинг на бтв, а те Младост 5555555 ще ми дават - шоу без сценарий ,хахаха

ако някой знае мейл нещо да пиша до бтв да каже моля

Неви, едно време, когато намалиха да дават  survivor,писахме петиция до бтв и да ти кажа,имаше ефект.Много хора се подписаха и явно се стреснаха тогава

Общи условия

Активация на акаунт