Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 135
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
джаксън и на мен ми е много любопитно, за сега съм на мнение, че значи "говоря, говориш" или нещо от тоя сорт.

# 436
  • в подножието на планината
бу кадар - толкова, дотук
не кадар - колко
май това значи

Hug Peace

Това Джаксън и аз искам да знам какво значи... #Crazy не съм чувала такава дума... Rolling Eyes

# 437
Диди, не гледай, не си го причинявай. Току виж ги наградили нещо, що да се ядосваш пък.
Толга ако искат да го наградят той ми е на сърце ама тоя мухотъпанарчик  ooooh! ни може да реве ни да се целува УЖАСНА Е катастрофална е абе аз съм Фенка на Серош да си гледат работата все едно не съм видяла снимката  Mr. Green аз виждам къде е щастлив Толга и очите му греят и къде се чуства сякаш е отшъл да рекламира шампоан да ме извиниш или ако има някой който ги е харесал ама ни като двойка ги бива, ни като нищо стига да не са заедно Толга ми е на сърце като го видя с нея и тя случайно изчезва от снимката  Mr. Green
Диди, предполагам, че разбираш как се чувстваме ние с ФЕмир, по същия начин, по който се чувстваш и ти с твоите любимци от Лалето.

Не е същото наде ама грам знаеш ли защо защото Емир и фериха колкото и да имаха нещастен край те за себе си имаха щастлив край защо ли даже когато я убиваха имаше щастие в очите им , ама при Йешим и Чънар не беше същото всичко се въртеше около тая МУХА Чини подиреи постоянно Йешим с мръсотии постоянно.
Пък да не говоря за Серенай и Толга те са излезнали и са си показали любовта, а Чаатай и Хазал така и не ги видяхме така че немога да кажа че е имало нещо у реала така че има големи различия  Peace

# 438
А според мен джаксън е повече или нещо от сорта.

# 439
И на мен ми беше много интересно какво значи джаксън..преди не съм чувала такава дума. Само знам, че има такова име и фамилия, но не е това.  Laughing Друго е значението и ми е интересно да разбера какво означава.

# 440
Така както го описвате тоя джаксън е окончание на съответен глагол изразяващ форма на глагола май значи че нещо няма да стане т.е отр. форма, ама сега не се сещам за пример, та да съм точна и по-полезна

# 441
Ох едни награди и едни наградени Rolling Eyesпоне на музика да се наслушаме Laughing

# 442
Диди, имам в предвид, че както на теб ти е кофти, така и на нас, но всеки според своите доводи и причини. Едно не разбирам, защо продължаваш да го гледаш, след като безкрайно те напряга и натъжава,а и твоята любимка вече не е в сериала, не си го причинявай!?!
Нямам нерви да гледам тези награди ли са какво са, като знам, че няма да видя нашите там. Изключвам линка а ако има нещо, сигнализирайте в темата.

# 443
# 444
Ох едни награди и едни наградени Rolling Eyesпоне на музика да се наслушаме Laughing
Кажи ми ако наградат Мухич за да се гръмна  Sick

# 445
Тази в дясно не е ли Джейда Гюненч? newsm78На нея ми прилича. Rolling Eyes

# 446
Привет и от мен.Аз не се включвам по принцип,но мисля че го употребяват като бъдеща форма "ще" или нещо подобно,

# 447
Те да не са минали сериалите Rolling Eyesче комедии даваха музика а сега някакви новинари май Rolling Eyes

Наде тя е Peace

# 448
  • София

хайде един клип с пожелание за приятно гледане на мнооооо дългия епизод,дано поне Халидко повечко да го дават Mr. Green
Ирка клипчето е страшно, много ми хареса   bouquet   bouquet   bouquet

# 449
Те да не са минали сериалите Rolling Eyesче комедии даваха музика а сега някакви новинари май Rolling Eyes

Наде тя е Peace
Не са минали. Сигурно те ще са на края.

Общи условия

Активация на акаунт