Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 146
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Еми не знам кой е за лекар и кой не ама се чудя да си пусна ли кралтв не знам вие какво ще кажете.

# 421
Еми не знам кой е за лекар и кой не ама се чудя да си пусна ли кралтв не знам вие какво ще кажете.
Ако ти се гледа пускай, но за сега няма нищо интересно.  Rolling Eyes

# 422
Значи предлагам бтв въобще да спре да го излъчва тоя сериал. То накълцано, надробено, започва и завършва както им е кефнало да го срежат. Докога ще го траем това. Къде да пиша, в кой свят живеем, няма ли авторски права нещо, аааааа

Моето маме прочело в пресата, че сме донесли най-висок рейтинг на бтв, а те Младост 5555555 ще ми дават - шоу без сценарий ,хахаха

ако някой знае мейл нещо да пиша до бтв да каже моля

# 423
Момичета, той един сет да вземе нещо такова поне, че преди май стана 6:3 и пак 6: нещо и айдеее
Мда и това ще е успех Peace 6:3 6:2 Peace

# 424
Неви, ако искаш им пиши във фейсбук страницата. Поне там има вероятност да ти отговорят.
http://www.facebook.com/btv.official?ref=ts&fref=ts

# 425
Привет, Красавици! Безмилостни сте!!!! Къртовски труд е човек да ви изчете!!!!  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Сега аз ще ви разочаровам и ще питам нещо странично ако е възможно.
Тъй като без да искам страшно напреднах с турския  Shocked Shocked Shocked, помагам си с гугъл, но там е непълна информацията. Много силно ме вълнува какво е "бу кадар или не кадар/ако има такова/ както и непрекъснато казват нещо като джаксънс и не мога и не мога в преводите да му хвана значението?
Ще ме извините, но филма ми докара и тая лудост!

# 426
Чаги и Юсуф на сладки приказки с фенките.  Laughing

# 427
Неви, аз не им се ядосвам защото бях подготвена за тази им програмна схема на излъчване на сериала. Яд ме е само за тези, които разчитат да го гледат само по бтв и трябва да търпят техните своеволия. Crossing Arms Честно Ви казвам, че ако го гледам само по бтв за първи път, не бих го догледала, защото интереса ми, ще спадне с това чакане и нарязване на епизодите.
Съжалявам само, че от най-гледания сериал в момента, ще се превърне в поредния, а той не е, защото е изключителен сериал.

# 428
Неви  program@btv.bg   btvpr@btv.bg   office@cem.bg  ето няколко Rolling Eyes

# 429
Привет, Красавици! Безмилостни сте!!!! Къртовски труд е човек да ви изчете!!!!  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Сега аз ще ви разочаровам и ще питам нещо странично ако е възможно.
Тъй като без да искам страшно напреднах с турския  Shocked Shocked Shocked, помагам си с гугъл, но там е непълна информацията. Много силно ме вълнува какво е "бу кадар или не кадар/ако има такова/ както и непрекъснато казват нещо като джаксънс и не мога и не мога в преводите да му хвана значението?
Ще ме извините, но филма ми докара и тая лудост!
Означава-само толкова ли!?
А това-джаксън и на мен ми е интересно, защото го казват в различни ситуаций и не мога да проследя значението му.

# 430
бу кадар - толкова, дотук
не кадар - колко
май това значи
а тоя джаксън не съм го чувала

# 431
бу кадар - толкова, дотук
не кадар - колко
май това значи
Ееее, станах туркиня брееееее. Laughing Joy
Неви, а-джаксън в какъв контекст го употребяват?

# 432
Неви, ако искаш им пиши във фейсбук страницата. Поне там има вероятност да ти отговорят.
http://www.facebook.com/btv.official?ref=ts&fref=ts
Да аз там и оплюх превода на фатмето Mr. Green

Поооооздрааааав Hug

# 433
Много тъпо постъпват бтв като виждат че с серияла си правят гледаемоста в този часови поес няма да дават разни тъпи предавания или български загубени серияла не искам да обиждам никой и нищо но едно време филмите и сериялите са стрували се нищо.Безвкусно работа.

# 434
Надуфче мерси, утре се заемам, ааа стига търпение!!!
Рая, извинявай, от гняв ми се замъгли погледът, благодаря и на теб   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт