Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 169
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Мерси, Диди, Рени, Неви.  Hug
Дано нашичките се появят, но май ги няма.  Rolling Eyes

# 406
  • в подножието на планината

Диди,  bouquet Клоди,  bouquet Неви,  bouquet

# 407
Рени, добре си го измислила това с преводачките.
Така правехме ние когато превеждахме серийте във Викито и ни се изписваха имената на видно място за да не се получават обърквания и дублирвания.
Благодаря Ви за линковете.

# 408
Значи една тайна ще ви споделя - Гришо е много хубав и става все по-силен и мъжествен, аууу
Еми само Гришо пък!

# 409
Опа Звезде, Наде  Hug Hug

# 410
Ако бяха там си мисля,че досега да са ги дали.  Peace

Значи утре да проверя нашичкия какво е направил,дано да победи.  Praynig

# 411
# 412
[/color]
Диди,  spoko момчето ти много добре се е издокарало, но тази до него не е на място. Предполагам как се чувстваш. Rolling Eyes А всъщност тя за какво е отишла с него? Само като придружител ли?  Rolling Eyes

Medeia_m, радвам се, че всичко се изясни. Simple Smile Добре дошла.  Hug

Бату и Джейда, и на заден план Чаги.  Laughing

Номинирана е за най-добра актриса ако тя е такава аз съм кобила  ooooh!

Дидка, не се нерви, честно казано не са ми симпатични като двойка.

Очевидно нашичките ги няма, щото иначе щяха да грабнат вниманието 100%, тю
Награждават винаги конюнктурно, все изтъркани муцуни, айдаааа
Ама ти занеш ли какво значи НЕНАВИЖДАМ Я  Cry

Господи защо ми иде да се гръмна
Извинете за спама ама ми се реве направо  Cry Cry

Ужас Sick spoko

Намерих си канала Laughing
Пълен само като гледам и се сещам за снимките на Толга и Сери от наградите на Анталия  Cry

# 413
Ако бяха там си мисля,че досега да са ги дали.  Peace

Значи утре да проверя нашичкия какво е направил,дано да победи.  Praynig
Абе той ако бие аз ще откача от радост ама се съмнявам Rolling Eyes

# 414
 Laughing Laughing Laughing Laughing ох мене ме изловиха че гледам kraltv и ми казаха че утре ще ме водят вече на лекар не ме слушала главата  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 415
Здрасти Неви. Hug
Не можах да гледам серията, че с мъжото докато вечеряхме си лафихме, но не е болка за умиране, защото ги знам наизуст.
То голямо чудо с този пръстен голямо нещо. ooooh! А Халилудко само, че не припадна, че любимата му е без него и не можела да го сваля и защо, къде го пише!? Голяма тъпня е всичко около този измислен, смешен и гнусен годеж а с този годеник ми се драйфа като го видя. Опс, сори, че го нагрубих, чаровника ми той. Joy
Вани, снимката съм я виждала.
Ми как, ще ги покажат нашичките, като ако се появят и всички, ще се втренчат в тях и, ще забравят защо са се събрали и без това ги дебнат на всеки завой.

# 416
Диди, не гледай, не си го причинявай. Току виж ги наградили нещо, що да се ядосваш пък.

# 417
Момичета, той един сет да вземе нещо такова поне, че преди май стана 6:3 и пак 6: нещо и айдеее

# 418
Диди, предполагам, че разбираш как се чувстваме ние с ФЕмир, по същия начин, по който се чувстваш и ти с твоите любимци от Лалето.

# 419
Халилчо трябваше да пита Фериха "Дека ти е пръстена?!" и тогава вече картинката щеше да е пълна. Joy
Имам чувството, че ако на нея й се беше случило нещо нямаше да вдигнат такава олелия, но щом си е загубила пръстена веднага се надигнаха. ooooh! Голям пръстен, голямо чудо.

Общи условия

Активация на акаунт