Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 354
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
и как можи ЧагиХазал да нямат общи снимки до 2ри сезон,тая Абла го е държала изкъсно и  той я е слушал баси,когато колегите на Хазал я обиждаха,защо той не я защити,не каза нещо  в нейна защита.сега аферата първо тя писа в туитър,че не вярва да е истина за Чаги,после майка й го защити,а той само каза ,че 3ти сезон няма да е същото без Хазал,а а да и отгаза предаване с нея, след провала на 3ти сезон Хазал заминала,той бил само по баровете ,пиел. и от там даде назад към дрога,сега вече дано върви в права посока..

Избивал си е мъката по нея, явно. нали и във филма Емир правеше така ....

Точно  Peace има нещо вярно  Peace

Наде,права си. Говореше се ,че между тях има някаква връзка,появи се половинката на Мурат ,катастрофира и Мурат веднага се ожени за нея. и от там нататъка още повече се караха,защото между тях имаше нещо,напрайха си напук и не след късно и Туба се омъжи.

Но пък туба имаше връзка и с Джансел и ся в пленителката,тоя Левент е мъжа и , и там имаше дрязги.

# 121
  • София
И аз не отварям страницата на ОС с най много фенове в фейса дето си измисляха всякакви неща, надявам се наистина да са я изтрили след толкова докладвания

# 122
На мен не ми се отваря тая с трийсете и кусор хиляди фена newsm78 а другите се отварят Laughing

Вани Laughingуспокоих се  Rolling Eyesмислех че при мен е проблема.

# 123
Опа,Ренка не си сама

и при мен вече я няма страницата,май я изтриха. а дано  Laughing

# 124
И аз не отварям страницата на ОС с най много фенове в фейса дето си измисляха всякакви неща, надявам се наистина да са я изтрили след толкова докладвания
Peace

Дани тя Туба се омъжи 2011г 2 г след "Аси" за тоз убосник Sick

# 125
Опа,Ренка не си сама

и при мен вече я няма страницата,май я изтриха. а дано  Laughing
newsm44

# 126
Не са я изтрили, просто я преименуваха- https://www.facebook.com/pages/%D0%9E%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0 … 620251940?fref=ts

И продължават с извънредните новини ето цитат от там: Уважаеми фенове на сериал "Огледален Свят" имаме много тъжна новина за вас фенове.Имаме поредна промяна в сериал "Огледален Свят".Очаквайте информация.

# 127
Аз пък се надявам Praynigда не я блокират, защото там превеждат серийте, вече са до 72 епизод.
Като не ми харесва нещо в страницата го прескачам, но пък заради превода на епизодите влизам, а и понякога с техните  сценарий се забавлявам.

# 128
Peace

явно годините ми се бъркат,тя имаше някакъв друг след ,като Мурат се ожени ...но ми се губи беше сериозно,но го развалиха...за този харесва ми повече от севгилитата на Хазал.

Туба в едно интервю с Джансел се държеше много свободно,много се смяха,докосваха се ..с него много повече щеше да си ходи,отколкото с този,ама и той женен май вече.

# 129
Цвете,не е тази страницата.Тя съществува отдавна.

# 130
Peace

явно годините ми се бъркат,тя имаше някакъв друг след ,като Мурат се ожени ...но ми се губи беше сериозно,но го развалиха...за този харесва ми повече от севгилитата на Хазал.

Туба в едно интервю с Джансел се държеше много свободно,много се смяха,докосваха се ..с него много повече щеше да си ходи,отколкото с този,ама и той женен май вече.
Да и Джансел е женен Peaceа Туба е ходила с оператора на Аси и до годеж стигнали Peaceама до там LaughingЕеее Левентчо е по убав от тези на Хазал Peace

# 131
 Embarassed извинявам се тогава! Ама и те с някакви новини, че от 18 март сериите щяли да са 30мин, та затова реших, че са същите.

# 132
Embarassed извинявам се тогава! Ама и те с някакви новини, че от 18 март сериите щяли да са 30мин, та затова реших, че са същите.
Може и тя де е тяхно отроче LaughingТе извират като гейзери тези страници #Crazy

Миналата година за Чатай всеки ден нова излизаше ooooh!

# 133
Туба има близнаци и е омъжена за този дето играеше Левент  newsm78

# 134
Цвети, не се извинявай. Тази страница,която постна ти е оригиналната ,в нея няма клипове и няма такива смехотвории,като предната.Админа ,който поддържаше Оригиналната 1 пълна с бисери му я откраднаха и си направи тази ''2 сезон''.А онази с бисерите админите крадат информация ,снимки,от тази страница,само клиповете пълни със смешни заглавия са тяхни,та затова предполагам ,че вече са я махнали.

Ренка,тя Туба се радва на близнаци,а имаш ли информация дали Мурат стана татко ?

Миленче,да правилно.Има близнаци и е омъжена за този Левент от ''Oгнено сърце''

Общи условия

Активация на акаунт