Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 349
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
аз тез базикни снощи до 12 часа си играх с тях,мъжо заспа и кекс нямаше..а днес съм,,,, #Cussing out
и той не ги качва,нарочно изнервя положението  comp03
  и аз така мисля че нарочно го прави тази серия където искат Сехерката още не е преведена до края Rolling Eyes Rolling Eyes

# 181
  • на вълнолома
72 там в тоз сайт е 40 минута от 29 оригинален,някой превежда ли го или да продължа
ако са ви харесали моите бисери Blush

# 182
времето стана хубаво и взеха мръсните гадни буболечки /миризливки и прочие да изкачат  Sick ох къв мий сладур ще му скъсам тирантити  Mr. Green

# 183
Ирка,това ти ли си nelka84151
 не аз съм yori84,виж как съм се маскирала  Joy Joy Joy

ааа добре защото за пъри път виждам тоя ник,а ей ся,кат си написах тука ника ми поиска там прятелсвто  Joy явно е друг агент   Joy

# 184
  • У Диспансера ...♥♥♥
      охх колко е лош само        радвайте му се Mr. Green

# 185
  • на вълнолома
аз тез базикни снощи до 12 часа си играх с тях,мъжо заспа и кекс нямаше..а днес съм,,,, #Cussing out
и той не ги качва,нарочно изнервя положението  comp03
  и аз така мисля че нарочно го прави тази серия където искат Сехерката още не е преведена до края Rolling Eyes Rolling Eyes

аааа как се вживях в Сехерката докато ги писах,мане мане,постанх ви ги по горе субс които писах аз от вчера,ако биват да знам да продължавам,ако някой друг не ги е почнал

# 186
  • У Диспансера ...♥♥♥
72 там в тоз сайт е 40 минута от 29 оригинален,някой превежда ли го или да продължа
 мисля че 29 не,28 се прави в момента,аз 40 съм грабнала че са пълни английските субове на него newsm78

# 187
  • на вълнолома
айде приятен ден от мен Grinning

# 188
  • на вълнолома
 мисля че 29 не,28 се прави в момента,аз 40 съм грабнала че са пълни английските субове на него newsm78

ама вижте субса дали съм ги оправила както трябва,че ми е сефте правя

# 189
  • У Диспансера ...♥♥♥
времето стана хубаво и взеха мръсните гадни буболечки /миризливки и прочие да изкачат  Sick ох къв мий сладур ще му скъсам тирантити  Mr. Green
 ох тия гадинки и аз много ги мразя,особено лятото има едни твърди и правят туп като падат ,само за това не обичам лятото,а там  с тирантите е голяма симпатяга  Joy Joy Joy абе чаровник ни е той Crazy

# 190
Ирка, 40 ние го имаме целия преведен .

# 191
  • У Диспансера ...♥♥♥

превеждай когато можеш,на Зверчето ги пращаме и тя ги наглася Hug Hug

# 192
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, 40 ние го имаме целия преведен .
къде е бе newsm78

# 193
  • Стара Загора
Аз ли съм единствената, която смята, че между Чаатай и Хазал не е имало нищо ?

# 194
  • на вълнолома

превеждай когато можеш,на Зверчето ги пращаме и тя ги наглася Hug Hug

разбрах Simple Smile,ако има нещо ще питам

Общи условия

Активация на акаунт