Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 184
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
давай, давай още!

# 241
Момичета, не разбрахте ли, че мога да съм Ви в полза с готови преведни диалози.
Който има нужда от тях за даден епизод, който превежда да ми пише. Може да не са целите преведени серий, но все пак са нещо пред нищо.

# 242
Здравейте момичета аз имам 29 еп. преведени части и съм ги вградила,ако искате да не си играете да слагате пък само може да се добави това което липсва.....?

# 243
  • У Диспансера ...♥♥♥
              охххххххххх сладък много на тая последната Crazy Crazy Crazy

# 244
Ирка имам преведени диалози от 40 натъка почти пълни,но всичко ми е накуп и така не съм ги разграничила още,но виждам ,че Надето ви праща ,затова аз не се намесвам.

# 245
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момичета, не разбрахте ли, че мога да съм Ви в полза с готови преведни диалози.
Който има нужда от тях за даден епизод, който превежда да ми пише. Може да не са целите преведени серий, но все пак са нещо пред нищо.
   Аз 44 ще правя там ако имаш нещо Hug

# 246
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка имам преведени диалози от 40 натъка почти пълни,но всичко ми е накуп и така не съм ги разграничила още,но виждам ,че Надето ви праща ,затова аз не се намесвам.
   аз Зверчето каквото ми даде като задача това правя,за да няма объркване newsm78

# 247
  • Под Сините камъни
Охооо аз влизам в категорията на жените по които си пада Чаги  smile3534.Само да се сблъскаме нейде и ще видите вие кон боб яде ли  hahaha

# 248
   аз Зверчето каквото ми даде като задача това правя,за да няма объркване newsm78

Ок  Peace

# 249
Ирка продължавай в същия дух със снимките   bouquet

# 250
  • на вълнолома
Здравейте момичета аз имам 29 еп. преведени части и съм ги вградила,ако искате да не си играете да слагате пък само може да се добави това което липсва.....?
i az ot v4era poprevedoh ne6to,nazade pusnah link,ka4ila sym gi v dox
една приятелка се включи и тя,да почнем с нея 30 или някой го е почнал

# 251
  • У Диспансера ...♥♥♥
                #Silly #Silly #Silly

# 252
  • У Диспансера ...♥♥♥
i az ot v4era poprevedoh ne6to,nazade pusnah link,ka4ila sym gi v dox
една приятелка се включи и тя,да почнем с нея 30 или някой го е почнал
  30 никой,няма английски субове за него и затова,колкото можете правете от него Hug

# 253
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка продължавай в същия дух със снимките   bouquet
щом не досаждам значи продължавам Hug

# 254
А как стои въпросът с превода на 37, 38 и 39 епизод?  Cry

Общи условия

Активация на акаунт