Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 042
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Дани, така е - хем сърби, хем боли. Всъщност Емир сам себе си убеди колко я обича и че без нея не може. Ако не го беше разбрал до сега, сега вече му се изясни напълно, че ако трябва, ще гази наред, но ще са двамата. То така и стана, де...почти.

# 661
Pebals_fen,добре дошла!Новичка си,нали?Ето трудещия ни екип се увеличава... Hug
Съжалявам за загубата на Гришо,ама...

Ya ben bu ikiliyi Edwardla Bella nın Türk versiyonu yerine koyuyordum çok benzetiyordum gerçekten onların arasındaki elektrik neyse bu ikili arasında da o vardı

Благодаря Simple Smile Да от скоро съм. Реших да помогна малко затова се регистрирах даже....

# 662
Айде чао и от мен Hug аз се застопорявам да гледам тенис Laughing

# 663
Неви, лека!И аз като тебе с ПЕ...Мисля,че и Рени,Звездето,...и още мн.други момичета са като нас.Ще прескоча до новата "къщичка" и ще лягам.Утре пак съм на работа,а като се прибера,да ме зарадвате с нещо... Praynig

# 664
Пебълс, добре дошла и от мен. И вече лека на всички.

# 665
Снежи и аз съм така с Пътя Емиров Sick

Е това е мойта истина Laughing

# 666
Лека и от мен!  Hug

# 667
Снежи, Hug Ренка, Hug Илда, Hug Дзвере , Hug Лека Ви нощ.

Лека нощ и от мен  Hug

# 668

в затворааааа Joy Joy Joy

пп: очите им,очите им говорят

# 669

постовете ми от снощи.....сега успях да ги лепна  ooooh!

ДОБРО УТРО ВЕЧЕ

Скрит текст:
форума е побъркан нещо  newsm78

# 670
Добро утро  Hug Hug Hug

Ивка, Hug

лек и спорен ден на всички  Hug

в затворааааа Joy Joy Joy

пп: очите им,очите им говорят

Joy за това още не им  е хрумнало,ама има време  Laughing

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 07:41 от Danniitto

# 671
Добро утро!  Hug

Иве,Дани, благодаря за сутрешните кафета  Hug

Снощи до късно сте писали  Laughing Джокович ми е любимия тенисист,но жалко,че нашето момче не го победи,но млад е още,пътят е пред него.

# 672
Добро утро млечни сестрици  Mr. Green
Наборе с тебе снощи сме липсвали , ама Ирка добре е държала Чаатайския фронт, Ирка душицо само така джанъм  Hug Hug Hug
Аз отидох да приспивам дребния , че мъжо му се гледаше мач и си пуснах Хасрет, представете си колко е интересен този филм щом ме е приспал преди детето, после ходило да иска от баща си вода, че мама спи  Mr. Green
Г-жо Улусой, прилича ми като на Г-жо Усойнице  Mr. Green

# 673
Добро утро млечни сестрици  Mr. Green
Наборе с тебе снощи сме липсвали , ама Ирка добре е държала Чаатайския фронт, Ирка душицо само така джанъм  Hug Hug Hug
Аз отидох да приспивам дребния , че мъжо му се гледаше мач и си пуснах Хасрет, представете си колко е интересен този филм щом ме е приспал преди детето, после ходило да иска от баща си вода, че мама спи  Mr. Green
Г-жо Улусой, прилича ми като на Г-жо Усойнице  Mr. Green
сссссссссссссссссссссссссс Joy,това го видях в един фенски сайт там повечето са му жени на Ча...я първото име,я фамилията и затва се базикнах,аз бях във форума,ама не можех да пиша...гледах ОГ,танците,Гласът на БГ....изпокарах се с домочадието,заспаха и се успокоих Mr. Green.....айде тивам да пиша в новата тема Peace

# 674
  • София
здравейте момичета,

днес ще има серия, нали? Поне да си догледаме сцената в библиотеката  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт