БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 107

• 88 360
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Напредваш Simple Smile
Аз мисля да си дам дълга почивка, защото ужасно ми се възпали едното око и ми изтръпва ръката, докато бродирам. Май съм попрекалила. Завърших и синята Мадона, пак с много перипетии, но трябва да и купя рамка.

# 257
  • София
Завърших и синята Мадона, пак с много перипетии, но трябва да и купя рамка.

Май това не е твоят гоблен  Hug Оправяй се и стискам палци да се продадат за добри пари  Hug

# 258
Аз днес на бързо боцнах тези мацки, бързам за да мога да направя 20 бройки за великденският базар  Flutter

Роси, мерси за схемичките   bouquet

# 259
Завърших и синята Мадона, пак с много перипетии, но трябва да и купя рамка.

Май това не е твоят гоблен  Hug Оправяй се и стискам палци да се продадат за добри пари  Hug

Определено не е Simple Smile Аз обикновено правя нещо, което съм си харесала. А тези ги започнах, защото казаха, че много им вървели предишни години. Можех да измисля нещо друго в рамка, вместо това. За друг път ще знам Simple Smile

# 260
ИнаТ, заслужила си си почивката!  Hug

Ето какво се получи с емблемата:

Доста си пофантазирах, привиждаха ми се половинки, но на пластмасовата панама нямах много избор.  Whistling

И още нещо любопитно сътворих:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Mr. Green

# 261
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

...

И още нещо любопитно сътворих:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy изядох те с парцалките

# 262
Най-накрая мога да вляза във форума и да видя какви ги творите!
Хубавини, разбира се, няма какво друго!  smile3501

Бяло цвете, страхотна е емблемата! Браво! А таз роза що така я замаскира?  Joy

# 263
  • В страната на мечтите
p.s. И откъде пари за цялото това богатство...?

Въпросът ти е умопомрачаващ, може ли да питаш такова нещо! Rolling Eyes

Разбира се, че мога! Не съм очаквала някой да ми отговори, въпросът беше просто израз на учудването ми...В това са вложени страшно много пари и не всеки би могъл да си го позволи, дори да има огромно желание. Поне аз така си мисля. Въпрос на менение.

# 264
p.s. И откъде пари за цялото това богатство...?

Въпросът ти е умопомрачаващ, може ли да питаш такова нещо! Rolling Eyes

Разбира се, че мога! Не съм очаквала някой да ми отговори, въпросът беше просто израз на учудването ми...В това са вложени страшно много пари и не всеки би могъл да си го позволи, дори да има огромно желание. Поне аз така си мисля. Въпрос на менение.

това сериозно ли  Shocked

# 265
И на мен ми харесаха много неща от колекцията на Боги но случайно някой да има схема на това или пък да знае на коя фирма е.

# 266
  • sf
Мисля,че е Вервако/така и не научих с коя буква се пише  Rolling Eyes/
аз го ших на бгпанама, тогава толкова ми разбираше акъла  Joy но нямам схема
Скрит текст:

# 267
  • София
И на мен ми харесаха много неща от колекцията на Боги но случайно някой да има схема на това  или пък да знае на коя фирма е.
Вервако е  Peace
http://larchikshema.ucoz.ru/load/pticy/petukh_kurica_cypljata/11-1-0-708

# 268
  • Троян
Коооо-коо-куткудяк

# 269
Бреййй... Rolling Eyesвлязох най-накрая и аз във форума
Еминав зашеметяваща колекция има тази жена  #Crazy. Ти  като си ги видяла на живо със сигурност си много по-впечатлена от нас.
Аз лично и едната И стена не мОА да ушия през живота си .
Бяло Цвете що така я скри таз толкова много бродирана роза Laughing. Да не се повтаряш, а? Laughing Емблемката е супер Peace не И трябват половинка бодове Simple Smile.
Утре ако успея да вляза ще ви кача етапче от моя "Портофино" на Криф, дето Дж-то ми го донесе, пък Илиана преправи. Благодаря и на двете за усилията и труда    bouquet
Поших още малко, обаче сега пак ще го оставя, че да започна друг Mr. Green
Дълдо стана, ама да се изкажа, че не се знае кога пак ще мога да вляза  Mr. Green Що така не ме допуска hahaha? Писах и в другата тема, но и тук да кажа - ако има някаква цака, newsm78 моля, споделете я.

Общи условия

Активация на акаунт