БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 107

• 88 327
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, аз идвам със молба. Харесах си едно мотивче из интернета, но не мога да си намеря схемата. Разбрах само, че го е имало в списание Quick & Easy Cross Stitch. Дали някоя от вас не знае дали ги има качени някъде? newsm78

Здравей, аз имам няколко броя от списанието, така че ако имаш снимка или номер на броя ще ти потърся това което търсиш.

# 601
  • Ловеч
Албенка, честит имен ден!

# 602
  • Троян
Албенка, честит имен ден!
Аз този имен ден ,все не мога да го запомня  Rolling Eyes Но е много мило когато някой се е сетил и ме поздравява  Hug
Не мога да не почерпя разбира се  Party  По едно за весело начало на деня
  и нещо да засладим

# 603
  • София
Деси, орхидеите са станали много красиви! Heart Eyes

Hug Hug Hug Повече от прекрасни са, но нещо не можах да докарам снимката. Малко ми остава и от мелницата, сега ще я довършвам  Hug Hug Hug

Поздравления за всички красоти!   bouquet

Албенче, честит имен ден!   bouquet

Miss Emerald, това са гръбчета?  Shocked Hug

Мен с безобразните гръбчета никой не ме пита, но аз да си кажа: провлачвам, и то много  Embarassed Но следващия конец покрива провлачването и не се налага да го подпъхвам никъде. И аз съм като Вики - ако трябва да се старая толкова отзад, направо ще захвърля всичко, просто нямам търпение да стане по-бързо  Simple Smile Иначе едноцветните участъци стават прекрасно, но щом се появят повече цветове на едно място - става мазало (за кръстчета говоря, с гобленовия не се разбираме особено)  Simple Smile По принцип започвам от горния ляв ъгъл, карам с един цвят, но щом се отдалеча повече от ушитото, изкарвам конеца там, където би трябвало да е следващото кръстче и го зарязвам, шия с някой друг цвят и като се убедя, че първият е на правилното място, продължавам с него. То затова при мен отпред висят по 10-15 конеца като на китеник  Mr. Green

# 604
честит имен ден, Албенка! Здраве, любов, разбирателство, късмет и всичко, което си пожелаеш!

# 605
miracle,късничко виждам, но мога да предложи схеми и на тези сватбени

на този схемата му е за часовник по принцип, но може и да се оформи като гоблен с друг надпис .

това е на Дименшън.

и това на Вервако.
 А тези стават за картичка  за младоженци

# 606
Привет,

Албенче, честит имен ден, желая ти здраве и късмет. Не знаех, че днес има такъв имен ден  Embarassed

Сияние35, благодаря за идеите, много са интересни, но аз вече започнах, по - назад съм качила и етапче. На тази тема има много интересни неща и за това си бях наумила когато има повод да ушия нещо такова и за това се задействах веднага когато разбрах, че ще ходя на сватба.
Тези дни ме е нападнала една ужасна хрема плюс всички екстри гърло, главобол ... и никак не ми спори шиенето, бодвам по малко, скоро пак ще покажа етап.

А междувременно ви следя с голям интерес, коментирате интересни за мен неща в темата, но преди всичко качвате страхотно изработени гоблени, картички и яйчица. Иска ми се всичко да ушия, но само с висене във форума не става.

# 607
Албенка, честит имен ден! От здраве, любов и късмет да не се отървеш  Hug

Аз мойта задница  Wink няма да я коментирам Mr. Green Шия по цветове и започвам с този, който е най-много.
Ще ви покажа  как декорирах капака на една кутия. Подарък за другарка гобленарка - вече е при нея и няма какво да се стискам. Използвам и нейна снимка, надявам се няма да се обиди. Отгоре има игленик, място за клъцка и за малка кутийка за карфички примерно.

А това е гръбчето

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 09:54 от didida

# 608
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Албена, Честит имен ден! Взимам си веднага да засладна и едно коктейлче!

StopСега да се разберем : Аз правя списък за фадромата (че в наше село с такова се рине снега) да ви спасявам, а ФинЕти е намислила да ме прави нещо..... Първо не обещавай нещо, а аз да си стоя в очакване. Второ - ще си стойте в снега неотринати като ще го отнасям аз.  Mr. Green

Вики, направи ми място там, където ще се криеш да ти правя компания, че като им видях гръбчетата първо се попитах дали не са объркани снимките, а после се ококорих  Shocked
Винаги съм  шила както на мен ми е удобно и честно да си кажа не държа гърбът да ми е в идеално състояние. Естествено стремя се да шия подредено, без да има големи преходи на конец. Но всеки си има начин на работа.

# 609
28 Март - Св. мъченик Боян–Енравота
На този ден имен ден празнуват: Боян, Албена, Бояна, Боянка, Бойко, Бойка, Грозданка

HugЧестит имен ден albenapd! Бъди жива и здрава, много обичана и винаги влюбена! Hug

И отново едно етапче :

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 10:42 от krk_kr

# 610
 didida, нямам думи, пунктуация и граматика- много са ти хубави кутиите!

# 611
честито на пзавзинуващите   bouquet
момичета помогнете да намеpя схеми на някои от тези кpасоти

# 612
nosferata благодаря  Hug
Това - също. Ако си спомняте преди около месец коментирахме боядисването на панамата с продукти от кухнята Laughing. Тогава, мисля показах моя опит - с кафе. Делфинчето искаше подробности после, ама нямаше как да покажа, че щях да разваля изненадата Grinning
Ето боядисаната панама
Ето и за какво я иаползвах

zhak Имам доста великденски мотивчета, но тези - не. Точно тях ли търсиш? Ако искаш, ще кача малко от моите.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 10:17 от didida

# 613
  • Троян
Didida били показала или обяснила какво точно е рамчицата на всяко мотивче,като кора на дърво ми се струва  newsm78
krk_kr  много бързо напредваш и става много красиво.
Благодаря отново на всички за поздравите Hug Heart Eyes

# 614
  • Пловдив
ФинЕти, това ли търсеше:

Заповядай:

http://webfile.ru/6447710?attempt=1

Искам да се извиня на ФинЕни и на всички които са свалили схемата - липсват 3 реда от скана, съжалявам. Вчера рускините я пуснаха и копирах линковете, сутринта като я погледнах - ами не е пълна.  Close

Общи условия

Активация на акаунт