В момента чета...17

• 38 478
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
....
Днес ми е ден за размисъл  hahaha .
Според мен ще те пипне шизофрения с тази три-лема  hahaha, защото и двете книги, които си набелязала са много хубави, особено кинговата, пък за Ричър знаеш - там цари любов необяснима  Hug!
Бих чела и трите, при такъв избор, хи хи хи!

# 151
Започвам "Забравената градина" на Кейт Мортън благодарение на *Буб *.   bouquet

# 152
  • София
Започвам "Забравената градина" на Кейт Мортън благодарение на *Буб *.   bouquet

Завид  Wink Прекрасна е!!!  Heart Eyes

Аз започвам и "Другата кралица" - на Филипката, разбира се  Laughing

# 153
  • София
Бих чела и трите, при такъв избор, хи хи хи!

Е страшно ми помогна  hahaha !
Единственото, което ме спира да подхвана Кинг е, че книгата е много обемна, за да я разнасям навсякъде с мен, както го правя с четеца. А хвана ли Кинг, никога не чета друг автор паралелно.
Ще мисля още.

# 154
Kally May, бая размисъл ще падне  Laughing. И аз често съм в подобни дилеми. Ричър съм го докарала донякъде, Кинг сега го чета, но го разнообразявам, а Оризовата майка все се заричам, че ще е следващата. Между другото точно 22/11/63 толкова ме очарова, че реших да прочета цялото творчество на Кинг  Peace

# 155
Снощи приключих "Покушението" на Лий Чайлд. Хареса ми, типична "Ричър"-история, динамична и до края си държи в напрежение.
Сега съм в три-лема с какво точно да продължа  Thinking . Свалих си на четеца "Оризовата майка", за която добрите отзиви тук са наистина много. Отделно ми се иска да продължа с Ричър. А третата книга, за която ме сърбят ръцете, е "11/22/63" на любимия Кинг.
Днес ми е ден за размисъл  hahaha .
   Kally May, ако не държиш задължително да четеш "11/22/63" на хартия, има я в Читанка. Ще ти е по-лесна за разнасяне  Grinning

# 156
  • София
Знам, Козуначе  Peace . Но там преводът не е същият като на оригиналната книга, затова не искам.
 Благодаря ти все пак   bouquet !

# 157
  • Den Haag
Започнах :

# 158
# 159
  • Ямбол
Kally May, след толкова трилъри "Оризовата майка" ще ти дойде добре.
Аз така ги редувам.
Моите на четеца са около 40-50, още около 3-4 пъти по толкова са ми на компютъра в очакване да ги кача, но не ги качвам за да си изчета вече качените. И съм с "to-read" рафт само 11 книги. От тях мисля все още коя да е.

# 160
Приключих с Анна Гавалда и си взех две нови книги от библиотеката - втора част от игрите на глада "Възпламеняване" и "Пътешественикът във времето и неговата жена" на Одри Нифнегър ( много ми харесва  името на автора ), за която бях чела интересни коментари и отдавна исках да прочета.

Малко разсъждения на тема Анна Гавалда, сигурно сте я коментирали, но явно е било преди да почна да следя темата, защото Елиф Шафак я "разкостихме", а пък за Гавалда нито дума  Simple Smile.
Много любима книга ми стана "Утешителната игра", обичам когато има нещо позитивно в книгите, когато независимо от обстоятелствата човек има силата да промени живота си и да тръгне по съвсем нов път. Прочитайки обаче "Заедно", като че ли малко се разочаровах, героите са други, историята е също друга, но някак си идеята се повтаря и вече щастливия край не ми изглеждаше толкова естествен.

Не знам, може би трябва да прочета още нещо от нея и да видя дали има такова "повторение" и в другите й книги.

# 161
  • София, България
Започнах "Ах, тази Алиса"

# 162
Преполових втория том на "Кървави книги":

...и ми харесва много, но не колкото предния том. Якото при такъв страхотен автор е, че още докато четеш дадена книга, нямаш вече търпение за следващата!

Twisted Evil

PS Deadface, палци горе за отличната работа.

# 163
Започнах "Майките" на Теодора Димова.

# 164
Прочетох "Да убиеш присмехулник" и съм меко казано очарована от книгата. Повечето тук сте я чели и едва ли ще кажа нещо ново. Освен,че съм твърдо решена да си я поръчам. Четох я на компютъра,но това е една от тези книги,които човек трябва да притежава в библиотеката си.

Сега съм започнала сборник с разкази на Йордан Йовков озаглавен "Обич". Повечето разкази съм ги чела като ученичка,и съответно съм ги позабравила. Харесвам творчеството на Йовков.

Общи условия

Активация на акаунт