В момента чета...17

• 38 403
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Ямбол
Аз започнах тази:

Харесва ми началото. Досега нямам разочарования сред шведските автори.

# 61
Не съм се включвала от мнооого време, но да си кажа и аз. Купих си я отчасти заради корицата, отчасти заради карето отзад  Embarassed, но засега се оказва доста приятна книжка. Атмосферата е специална, героите са интригуващи, имат характер... Simple Smile))

# 62
  • София
Лиляна, аз бях питала преди време за тази книга, но се въздържах от покупка, защото едно от момичетата каза, че не й е допаднала особено. Обаче сега си мисля, че скандинавските автори пишат особени трилъри и не на всеки се харесват, та ще се радвам да драснеш два реда после.
Видях, че в темата за Кинг си написала коментар за Сейлъмс Лот - благодаря ти. Абсолютно същия въпрос ме вълнуваше и мен - кък гледаме във времето на такъв тип истории  Laughing.

# 63
  • Ямбол
Вени, ще пиша непременно. От първите 50 страници съм доволна. Аз обичам трилъри, а тази не е нещо особено(в смисъл особняшко) и дори не толкова, колкото беше Стиг Ларшон например. Тази върви по-леко и грабва по-бързо. Надявам се това усещане да се задържи до края.

# 64
Да се запиша и аз в новата тема  Flutter

Докато се обърна и вече сте навъртяли 5 страници - не мога да ви насмогна  Laughing

И аз да се запиша Simple Smile
Вчера започнах "Елегантността на таралежa" на Барбери. Засега много ми харесва, макар и да не върви бързо. На много места има препратки към различни философски идеи и аз понеже в часовете по философия в училище се занимавах с английския си, доста съм проспала, та се налага да чета по 2 пъти едно изречение и да правя справки с Интернет.
Но като цяло - препоръчвам много!

Тази книжка е много приятна, на мен много ми хареса.
Много добър стил, изискано чувство за хумор, свежи идеи и много теми за размисъл. Образът на Палома ми стана много любим! Виж, този на Рьоне понякога ми идваше в повече.
Ще чакам да споделиш впечатления  Wink

Аз още съм на "Френски уроци" - напоследък хич не ми остава време за четене и успявам да си открадна малко преди лягане  Peace

# 65
Запис!

В момента съм на "Момичето, което си играеше с огъня", автор е Стиг Ларшон, пада се втора част от трилогията и определено е изключително добра, макар първата да беше още още по- хубава! Препоръчвам с две ръце!  Hug

Преди това изчетох трилогията  Петдесет нюанса, доста ми дойде еротиката, но като цяло замисъла е добър и се чете с лекота.  Simple Smile

# 66
  • Benelux / Varna
Zornitsa, ,  би ли споделила линк за книгата, заинтригува ме.  Simple Smile

http://www.goodreads.com/book/show/8259942-da-capo

# 67
    Чета :

# 68
  • на североизток от Рая
 Прочетох Медея и нейните деца.

Богата книга - сърдечна, топла, истинска. Медея я опознах още от първите страници. Толкова хубав образ има. И толкова ми харесваше да чета точно за нея.
 Объркващо ми беше само да помня имената на всички сестри, братовчеди и племенници. Ей, връщах се назад, за да си припомням кой кой е.
 Това объркване ме караше да прекъсвам четенето, защото ми беше уморително.
 Май днес не ми идват думите.....
 С две думи  - хубава книга! (8/10)

Благодаря на момичето, което ми я изпрати!  Hug

# 69
Започнах да чета "Любов"- мъча я вече една седмица, не ме грабва нищо и това си е...Но ще я дочета, книга недовършена не оставям. "Оризова майка" чета паралелно- харесва ми, както и очаквах от това, което прочетох докато проучвах книгата.
За Кундера да кажа- ако "Непосилната лекота на битието" идва не на момента, няма да върви. Започнете с "Валс на раздяла", която не е типичната негова книга, но е доста интересна и добра като за начало. Преди време съпругът ми ми подари и "Книга за смеха и забравата", която все още не съм прочела. И нейният момент изчаквам...

# 70
  • Варна
Снощи довърших Вакантен пост -Джоан Роулинг, и днес започнах Оризовата майка.

# 71
Завърших най-накрая "Винена афера".Имаше лек стил.Доста неща научих за виното,храна,която му подхожда,макар някои от ястията като напаример бъбреци Sick да не обичам,но пък кой знае,ако са подходящо приготвени...Разходих се из някои части на Марсилия Wink...С лека украса от хумор и крими елемент.Не е лоша,но все четях по-малко и прекъсвах,не можа да ме "залепи" за себе си.За мен е като това,за което е написана в по-голямата си част-вино и храна,нещо,към което трябва да се пристъпва бавно и с наслада. WinkАко я бях прочела ,ако се бях насилила да я прочета цялата на веднъж,защото е 226 стр Embarassed.,сигурно нямаше да я харесам изобщо,а така малко,по-малко някак си повече ми се получи като усещане.Надявам се "Добра година" да е по-хубава.Имам отлични спомени от филма. PeaceОчаквам още повече от книгата,защото до сега с малки изключения винаги се е получавало така при мен. PeaceСега обаче ще си почина от винената тема Wink и ще прочета "Вълшебният април". От филмът имам също хубави спомени. Peace

# 72
  • Варна

Не успявам да изтегля, може ли др файл,ако може за теглене? Благодаря !   bouquet

# 73
 Изтеглих си "Оризовата майка", зарибихте ме  Mr. Green  Малко ми остана от "Слепота" , ще я завърша днес-утре, но не ми върви определено  Sad

# 74
  • София
В момента съм на "Момичето, което си играеше с огъня", автор е Стиг Ларшон, пада се втора част от трилогията и определено е изключително добра, макар първата да беше още още по- хубава! Препоръчвам с две ръце!  Hug
Цялата трилогия е страхотна. Четох я миналата година и много ме впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт