Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 619
  • 719
  •   1
Отговори
# 555
аз си взех вчера ето тази Bourjois Healthy Balance пудра,която е без вредни съставки и матираща много съм доволна от сутринта ми седи на лицето и не е мръднала и лицето става като кадифе

# 556
  • на последния етаж
От моно-сенките на Алверде какви са ви впечатленията?

# 557
  • виртуално
да ми препоръчате някаква леко бронзираща пудра, която да става за ежедневна употреба
т.е. да не съм като за нощен клуб, а леко за озарява

# 558
  • sofiq
http://tediata.blogspot.com/search/label/Catrice%20Skin%20finish … 20caramel%20beige

ето тази придава лек цвят ,без да е тежка ...все едно си с лек тен ,но без блестящите частици които на мен не ми допадат Peace

# 559
Рапунцел, аз имам тази. Много хубаво стои в малко количество и точно озарява. Опитай и перлите на Avon, но не бронзиращите, а тези по-розовките, също стоят озаряващо.

# 560
  • София/Бургас
Момичета,
какво беше намалението, ако имаш рожден ден в ДМ ? Показваше се само личната карта, нали ?

# 561
  • София
Момичета,
какво беше намалението, ако имаш рожден ден в ДМ ? Показваше се само личната карта, нали ?

Да, 15% е намалението за рожден ден и важи за цялата седмица, в която ти е рождения ден Peace

# 562
  • София/Бургас
Момичета,
Да, 15% е намалението за рожден ден и важи за цялата седмица, в която ти е рождения ден Peace

Благодаря!   bouquet
То рожденият ми ден е утре така, че като се разхождам ще отскоча и до там да се възползвам от намалението.

# 563
е,аз забравих за това хем на 15 ходих до ДМ  а на 12 ми беше рождения ден и не се възползвах от намалението  Twisted Evil

# 564
  • На изток от Ада
отстъпката от 15 % за рожден ен може да се ползва не само за вас , и за всеки дори и човека да го няма с вас , само ви трябва личната му  карта , а ако е детенце акт за раждане .

# 565
Страхотно,тая седмица и аз ще се възползвам от намалението от 15%. Имам въпрос: ако има намаление babybonus от 20% и отстъпка за рождения ден 15%, те ще се сумират ли? Или ще важи само по-голямото? И другото, което ме интересува, дали мога през тази седмица, когато важи отстъпка за РД, да пазарувам няколко пъти?

# 566
  • виртуално
Рапунцел, аз имам тази. Много хубаво стои в малко количество и точно озарява. Опитай и перлите на Avon, но не бронзиращите, а тези по-розовките, също стоят озаряващо.

благодаря за предложениета, ще ходя да ги изпробвам  Hug
а ако ми препоръчате и четка за нанасяне от ДМ- цена няма да имате  Praynig

# 567
  • Пловдив
От моно-сенките на Алверде какви са ви впечатленията?

Аз си взех едни много хубави тюркоазено-зелени.Страхотен цвят!
Но,само толкова.Дори и с база се изтриват след 2-3 часа.

# 568
Вчера бях в ДМ. Има промоция, при покупка на продукти на Procter & Gamble над 10 лева получавате скреч карта. От нея може да се спечели шампоан, балсам или талон на стойност 75лв за продукти на марката. Аз спечелих шампоан на Пантен. Много съм доволна. Може вече да е спомената промоцията, но аз да напиша за всеки случай Simple Smile
Asmegin , може да пазаруваш с отстъпката за РД колкото пъти поискаш през седмицата.
ChemistryLady   newsm59

# 569
ChemistryLady, и от мен поздрави за празника ти newsm38

Общи условия

Активация на акаунт