Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 619
  • 719
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Пинк , все се каня да питам Есенс дали са ги пуснали . Питах сега ще пиша ако има отговор

Пиши като ти отговорят Hug
отговориха ми - за сега нямало дда се предлагат в Бг , а и аз ги исках  Sad

Много благодаря.  bouquet
Жалко че няма да ги внасят наистина. Имам 2 такива техни матови течни червила и ми харесват.

# 541
Здравейте!
Минавам, за да си изкажа мнението за ето този автобронзант http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … r_bodylotion.html

Спрях се на него, защото не ми се даваха 16 лв. за този на Лореал, а и аз много не уважавам тази марка, защото тества продуктите си върху животни.
Като цяло съм доволна, но за мен е по-скоро лосион за тяло,отколкото автобронзант. След четири обилни намазвания се сдобих с приятен и естествен загар, но след като пропуснах два дни, започна да пада и станах на петна. За щастие, тъй като тенът, който придава, не е натрапчив и силен, почти не се забелязва. Днес два пъти си ексфолирах кожата с надеждата да го махна и да започна от начало, но не се получи  Mr. Green   В крайна сметка се радвам, че се запознах с този вид продукти и като приключа опаковката, смятам да пробвам този на Sun Dance.

Скрит текст:
Искам и да споделя възмущението си от крайния непрофесионализъм на представителите и дистрибуторите на Essence и Catrice! Сякаш са ги избирали с конкурс за грубиянство и неуважение към клиентите, но считам, че от части ние, крайните потребители, сме си виновни, защото не сме свикнали да изискваме по-добро отношение. Първо, прави ми лошо впечатление, че на въпросите зададени във фейсбук страницата им, се отговаря след седмица (или поне на моите отговориха тогава) и, второ, след проведен разговор днес с един от дистрибуторите, изпаднах в озадачение- аз клиент ли бях или някаква досадница, която се е осмелила да наруши спокойствието на човека? Изобщо нямам намерение да сигнализирам за грубото отношение на персонала им, защото съм напълно убедена, че тях това изобщо не ги интересува и няма да направят нищо по въпроса. Очевидно бизнесът върви и така.

# 542
  • София
Аз днес не се сдържах и грабнах последната матираща пудра на Есенс от ДМ в Парадайз Мол. Сега остава и да я ползвам.  Blush Взех и едни капсули за лице, нали ги хвалите тук. И 2 дезодоранта. И това :
Скрит текст:

# 543
Цитат на: Yalta link=topic=708380.msg25170225#msg,25170225 date=1368614128
Вчера видях в Лили нова спирала на Римел (поне за мен е нова): http://beautyshop.bg/productv/5580/rimmel-london-spirala.html. Сега поразгледах чужди блогове, мненията с леко противоречиви. Дава дължина, но не извива и определено няма ефект върху естествените мигли  Laughing
Все пак исках да попитам дали някой тук я е ползвал и какви са впечатленията от нея.

пп: Аз съм със светли, къси (подстригвани в ученическа въсраст) и прави мигли  Embarassed
Взех си я миналата година на една промоция крайно скептично настроена. Обаче действа. Имах на едно място вдясно по-къса мигла /паднала и израстваща/, която израстна много по-бързо, отколкото по принцип е при мен. Иначе ефекта е главно удължаване и извиване.

# 544
  • На изток от Ада
Ина - мина на мен винаги ми отговарят на другия ден ако е работен ден питала съм многократно първо в сайта на Есенс , а от скоро и в Фейса , винаги са ми отговаряли на следващия работен ден .

# 545
nasito8988, може пък да не съм им симпатична  Mr. Green Сега погледнах и видях, че на последния ми въпрос са отговорили след 10 дни, при положение, че съм го задала през седмицата. Няма значение, аз исках да си споделя възмущението и разочарованието.

# 546
Благодаря ти за коментара, kati_v   Hug Точно от това имам нужда. Ще я пробвам задължително!

# 547
Аз много харесвам кзметиката на Catrice, за цената си е чудесна. Само от червилата не съм очарована!

# 548
# 549
# 550
Купих си матиращата пудра и бронзиращата пудра за блондинки на Есенс. Много ми харесва как стоят на лицето в съчетание, но като погледах съдържанието на етикетите ми стана лошо - пълни са с всякакъв вид парабени  ooooh! Така се разочаровах, защото мислех да ги използвам всекидневно, но това е положението.

# 551
Ми аз ви написах, че матиращия ефект се дължи на алуминия, което е много "здравословно" за ежедневно ползване. Crazy Laughing

# 552
Аз явно съм пропуснала да прочета тази инфо, вече ще чета съдържанието на продуктите преди да бързам да ги купя  Peace

# 553
И във всеки спрей , рол-он , стик и т.н. против изпотяване също се съдържат алуминиеви съединения , за съжаление , пак по тази причина  Confused А тях  аз ги използвам всекидневно , по няколко пъти (поне не по лицето). То как ли да се отърве човек от вредни съставки в козметиката.
Ако сте срещали продукт против изпотяване без алуминий и сте доволни , моля споделете ми   bouquet

# 554
  • София
Bell_a 666 , и в най-високия клас козметика има парабени. Казват, че са в  дпустима доза........дано да е така. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт