Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 620
  • 719
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Преди около година бях взела от намаление спирала на Римел /не помня точно коя/ и беше ужас. Сега преди няколко седмици видях пак намаление, отново взех...ей така да видя какво пък толкова не ми е харесала предишната. Прави обем наистина, но след 3-4 часа има под очите черни трохи, рони се ужасно. Ползвах я 3-4 пъти и всеки път положението е такова. Оконочателно спирам да купувам техни спирали  Mr. Green.

Има ли разни нови колекции на Есенс или Катрис в ДМ и Лили?

# 511
Каква е цената на пудрата на Балеа?

# 512
Catalonia, 5 или 6 лв.

не  Confused

# 513
bubanka, мерси  Hug Пише, че е матираща надявам се да има ефект.

# 514
Не се ли продават вече очните линии в бурканче на Есенс newsm78

# 515
Преди около година бях взела от намаление спирала на Римел /не помня точно коя/ и беше ужас. Сега преди няколко седмици видях пак намаление, отново взех...ей така да видя какво пък толкова не ми е харесала предишната. Прави обем наистина, но след 3-4 часа има под очите черни трохи, рони се ужасно. Ползвах я 3-4 пъти и всеки път положението е такова. Оконочателно спирам да купувам техни спирали  Mr. Green.

И спиралите на Катрис са пълен боклук. Имам тази в момента. Е, след час точно миглите ми изглеждат все едно съм си легнала със спирала от предния ден, а не си пипам очите...

# 516
  • София
Вчера се излъгах и си взех спирала на Римел. Слепва ми миглите и се рони  Sad Няма да повторя! Другият път отново съм на Макс Фактор Crossing Arms

# 517
Аз съм доволна от спиралите на L`Oreal.
Ползвала съм тази сигурно пет флакона, тази и сега тази.

# 518
Аз пък имам много капризни мигли не са много дълги и са всеки косъм с мнение,но... спиралите на Римел оправиха нещата само те и на мисс спорти жълтата се справят с положението,вече трети път купувам спирала на Римел и няма грешка,къде го видяхте това ронене цял ден ме издържа и страхотно разресва миглите и ги подрежда.

# 519
  • виртуално
И при мен няма никакво ронене от Римелската спирала, а доста напластявам.
Досега използвах предимно MaxFactor, те са разкошни, но не ми правят такъв обем.

# 520
  • На изток от Ада
Не се ли продават вече очните линии в бурканче на Есенс newsm78
в сайта им има само два цвята  трябва да се продават още

# 521
  • София
Момичета, тези дали са ги заредили вече?
Скрит текст:

# 522
  • На изток от Ада
Пинк , все се каня да питам Есенс дали са ги пуснали . Питах сега ще пиша ако има отговор

# 523
  • София
Пинк , все се каня да питам Есенс дали са ги пуснали . Питах сега ще пиша ако има отговор

Пиши като ти отговорят Hug

# 524
На мен ми бяха направили подарък роднини една спирала в черен флакон на Римел - използвах я...мм, един път... Крайно иритирана бях от нея, помня Mr. Green Изсъхнала безславно в някой несесер за грим, скоро я открих - повече Римел не смея да ги гледам  в спиралите Naughty....

Общи условия

Активация на акаунт