Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 619
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
  • Varna
Ехее... ама вие знаете всичко!   bouquet Това за рождения ден не го знаех, а приятеля ми имаше рожден ден в сряда... Как да е  Grinning Оттървала съм една промоция, но си взех прахообразната пудра на Essence. Да ви кажа, не знам доколко е вредна (както и вие вече сте обсъдили, то какво ли не не...), снощи я пробвах и за първи път фон дьо тенът ми се задържа до края на вечерта!  Heart Eyes
По принцип съм с нормална към суха кожа, но по неизвестни причини с течение на времето фон дьо тенът ми постепенно изчезва, а не си пипам лицето... къде отива не го знам?!  Grinning А ако ползвам друга пудра ставам прекалено неестествено намазана, като 13 годишна девойка открила тъмните цветове на фон дьо тена, с които "успешно" може да си докара бронзов загар!  Grinning С тази при нанасяне по носа ми стои малко по-бяла, колкото и да я четкам, но след време си "попива" и изглеждам приятно равномерна.  Peace

Нещо много се разписах. Накратко: доволна съм! Благодаря на тези, които я препоръчаха!  Hug
ChemistryLady честит рожден ден и от мен!

# 571
  • На изток от Ада
Страхотно,тая седмица и аз ще се възползвам от намалението от 15%. Имам въпрос: ако има намаление babybonus от 20% и отстъпка за рождения ден 15%, те ще се сумират ли? Или ще важи само по-голямото? И другото, което ме интересува, дали мога през тази седмица, когато важи отстъпка за РД, да пазарувам няколко пъти?
babybonus е за деца ако имаш карта , иначе се сумира отстъпката . И всякаква друга отстъпка да има примерно в Журнала и РД пак се сумира . Можеш да си пазариш през седмицата колкото пъти си искаш , стига да си носиш докомента за РД . Аз това знам .

# 572
Момичета видях, че споменавате и CATRICE

марката има пудра-флуид около 10лв е. За съжаление имам някакъв проблем с лицето периодично ми излизат пъпчици

Мнение от човек с чувствителна кожа за този продукт?

# 573
Лимитираното масълце на Алверде с пъпеш Simple Smile

http://maquilab.blogspot.com/2013/05/summer-sweetness-alverde-honigmelone.html

# 574
Трябва да си взема пудра, но кожата ми е много капризна, смесена. Да няма лъскащи частици обаче и да е за много светла кожа. Нещо да ми препоръчате?

# 575
  • София
Трябва да си взема пудра, но кожата ми е много капризна, смесена. Да няма лъскащи частици обаче и да е за много светла кожа. Нещо да ми препоръчате?

И моята е същата. Освен прозрачната на Есенс друга не мога да кажа. При мен лично обаче има брашлян ефект, но си зависи от кожата явно.

# 576
  • София/Бургас
Момичета,
много благодаря за пожеланията!  Hug   bouquet

Аз си купих яйцето на Балеа - beauty blender-a. Много съм доволна от него! Нанася се bb-cream много хубаво. Пудра също. Лицето става безупречно. Задължително е яйцето да е мокро!

В кой магазин на ДМ има силиконовата четка (на вторият ред първият продукт) - http://1.bp.blogspot.com/-SyNpCI6sydQ/UT4b0tunQvI/AAAAAAAAFMw/_N … uheitenEbelin.jpg
Никъде не я намирам. Нямаше я в Сердика и в Софийския университет.

# 577
  • София
Падчето на Ебелин се превръща в поредния форумен хит, затова се поизчерпа явно. А и заради идеята да се почистват четки за грим с него предполагам.
Когато аз си купих моите 2 броя - едното за лицето, другото за четките, бяха последните в ДМ Суха река.
Иначе ми харесва много. Още четките не съм си чистила с него, но на лицето е много приятно. Ползвам го и сутрин и вечер, разпенва ми измиващия продукт идеално.

И още да кажа, взех си вчера малка разфасовка на маслото с пъпеш на Алверде. Очаквах по-интензивен пъпешов аромат, но иначе като нанасяне и попиване ми харесва.

# 578
За яйцето на ДМ мисля, че е малко скъпичко, аз 5 лв няма да дам при положение, че го има и на друга марка за някъде 2 лв, а е абсолютно същото Simple Smile

И аз си взех маслото с пъпеш Simple Smile и си намазах ръцете -  не ми попи бързо и не ми ги омекоти кой знае колко Simple Smile

# 579
  • София/Бургас
Не съжалявам, че дадох парите за яйцето. За мен определено си заслужава парите. Сега разбрах защо толкова много хвалят оригинала из youtube.
Аз съм решила, ако намеря падчето да взема 2, ама никъде не го намирам.
Тия дни ще ходя на гости във Враца. Дано има останали в тяхното ДМ. Ако има някоя съфорумка, която е от града и знае ще съм и много благодарна да каже.

# 580
  • Велико Търново
А как използвате бюти блендера? Нанасяте ББ крем/ФДТ,пудра/ и после минавате през лицето с навлажнената гъбичка ли newsm78 притискате ли я към лицето?

# 581
  • София/Бургас
Първо се намокря. Той увеличава двойно размера си и след това хубаво се изстисква. След това има различни начини на ползване. Аз лично правя следното - нанасям няколко капки от бб крема на лицето и с потупващи движения на яйцето разнасям крема на лицето. Можеш също така да сложиш на дланта и от там да си взимаш от крема с яйцето и да разнасяш по лицето.
Напиши beauty blender в youtube и разгледай клипчетата.

# 582
Не съжалявам, че дадох парите за яйцето. За мен определено си заслужава парите. Сега разбрах защо толкова много хвалят оригинала из youtube.
Аз съм решила, ако намеря падчето да взема 2, ама никъде не го намирам.
Тия дни ще ходя на гости във Враца. Дано има останали в тяхното ДМ. Ако има някоя съфорумка, която е от града и знае ще съм и много благодарна да каже.

От София ли си ? И това розовото ли е падчето ? Ще проверя в нашия ДМ дали го има и ще ти кажа ако искаш

# 583
  • Велико Търново
Благодаря ти,ChemistryLady  bouquet

# 584
  • София/Бургас
Enichka, да живея в София. Ходих в Сердика и Софийския университет, но нямаше нищо (то в Сердика нямаше и двете). Най-близо ми е магазина в Младост 4, но няма да мога да отида там скоро. Надявам се във Враца да има останали, ако не ще ходя из София да я търся както се върна. 

*Biskvitka*, дано да си разбрала нещо, че го написах малко объркано.

Общи условия

Активация на акаунт