Американски, дръзки, красиви, сияйни, династични, триумфални - Тема 4

• 62 632
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • The point of no return
Упс, изтрила съм си част от предното мнение. Относно българина, който е постнал във ФБ на страницата на ДиК, ако го видя пак, ще се постарая да запомня името му  Grinning

И като спомена за това ча-ча-ча  hahaha Аз понеже гледам отскоро и ми беше много чудно защо всички го повтарят постоянно по отношение на Стефи...та се разрових и сега гледам стари серии  hahaha Голяма лиготия

# 16
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Роя, добре. Ще чакам инфо. Wink Мен много ме дразни това ча ча ча и все се чудех от къде са го изкопали. Thinking А онази вечер гледах "Dansing Stars" и там май че Део танцува на една песен наречена "ча-ча-ча", но изобщо не ми хареса. Naughty Sick  #Crazy Още по-противна ми стана като я чух. hahaha

# 17
  • Разпиляна във въображението
Ча-ча-ча, не е песен, а танц. http://www.youtube.com/watch?v=Gxy1h3u3Muk

Не разбирам последните постове. Какви ча-ча-ча, какъв българин newsm78

# 18

ПРЕДСТОИ В "ДИНАСТИЯ"

Фалън решава да се омъжи за Питър

Изплашена от мистериозен непознат, Клодия решава да се върне в имението на Карингтън заедно със Стивън и Дани.

Трейси продължава да играе своята игра.

Джеф и Кърби се развеждат и пътят за съжителство между Кърби и Адам е отворен.

Скрит текст:
Фалън открива смущаващи подробности за Питър.

Трейси се опитва да провали Кристъл, описвайки себе си като героиня пред Блейк и членовете на борда на компанията.

Клодия започва да получава заплашителни писма.

Здравето на Кърби се влошава.

Питър отправя брачни предложения към Фалън и Кърби.

Тревога обзема Блейк, когато Фалън съобщава, че ще се омъжи за Питър.

Адам признава, че стои зад отравянето на Джеф.

Живот на Кърби, както и този на нероденото й дете е в опасност.

източник: в. "Тв Сага"
[/b]

# 19
  • The point of no return
Ча-ча-ча, не е песен, а танц. http://www.youtube.com/watch?v=Gxy1h3u3Muk

Не разбирам последните постове. Какви ча-ча-ча, какъв българин newsm78

Вината за объркването е моя. Имах впредвид, че във Фейсбук на страницата на ДиК забелезях мнение на българин и се зачудих дали не е някой от темата ни  Grinning

А ча-ча-ча не е ли нещо като любим рефрен на Стефчето  Thinking  Просто ми направи впечатление, че Стефи се свързва с това ча-ча-ча в много мнения на други места  Simple Smile

# 20
  • Разпиляна във въображението
Аз съм писала един два пъти във фейса на ДиК Wink

# 21
Браво, браво! Много хубава тема.

# 22
Днес гледах пореден епизод на сериала "Осмо чувство", в който гостува една от моите многобройни любими актриси - Кристи Суонсън.

КРИСТИ СУОНСЪН

Кристи Суонсън е американска кино и тв актриса, родена на 19 декември 1969 година, и е най-добре запомнена с ролята си на Бъфи Самърс във филма "Бъфи, убийцата на вампири" (1992). Известна е също така и с ролята си на Катрин "Кати" Долингенджър във филма "Цветя на тавана" (1987), заснет по едноименния роман на В. С. Ендрюс.

Скрит текст:
Кристи прави своя дебют през 1986 година във филма "Pretty in Pink", където си партнира заедно с Андрю МакКарти ("Болница кралството", "Триумфът на червилата") и Джеймс Спейдър. Тя е с малка роля в този филм, за която не се говори много, но в средата на 1986 година, бъдещата актриса става известна с главната си роля във филма ужаси на Уес Кревън "Deadly Friend" / "Смъртоносният приятел" като съседското момиче Саманта "Сам".

През следващата година актрисата изпълнява ролята на Кати във филма "Цветя на тавана" (1987), заснет по бестселъра на В. С. Ендрюс.

През 1990 година, Суонсън прави много тв участия в сериали, включително и в сериала на CBS "Knots Landing" / "Спокойни брегове" (сниман от 1987 до 1988 год), където играе заедно с актрисата Николет Шеридън ("Отчаяни съпруги"), Nightingales (1989), където е първата й тв роля. През 1992 година участва във приключенския фантастичен филм "Highway to Hell" / "Магистрала към Ада".

През същата година изиграва главната роля във филма "Бъфи, убийцата на вампири" (1992),

появява се в поддържащи роли във филми като "The Hot Shots!" / "Смотаняци", "The Program" / "Програмата" (1993), където играе заедно с Хали Бери, "Преследването" (1994) с Чарли Шийн,

"The Fantom" / "Фантомът", "8 Heads in a Duffel Bag" / "8 глави в брезентова торба", "Dude, Where's My Car?" / "Пич, къде ми е колата?" (2000) и други.

През новото хилядолетие Кристи Суонсън се връща към сериалите с ролята си в " Grapevine", където играе през 1992 година и напуска шоуто след 5 епизода. През 2001 година се изпълнява главната роля в трилъра "Zebra Lounge" / "В търсене на сексуално извратени партньори", където си партнира със Стивън Болдуин.

През ноември 2002 година се снима гола за списание "Playboy", където има 7 нейни горещи фотосесии, както и една нейна снимка на корицата.

http://store.picbg.net/pubpic/ED/BE/4ade4b5cccefedbe.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/53/49/ea61aa9a2e2a5349.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/4C/95/456effd41ead4c95.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/25/55/15580dc1d18c2555.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/DC/17/39af7d82ec53dc17.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/2C/D0/b96649d38d862cd0.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/EE/3C/902440b04338ee3c.jpg

През 2003 година младата актриса се снима във филма ужаси "Red Water" / "Червена вода",

разказващ за човекоядна акула, която напада хората по плажовете. През 2004 година Кристи Суонсън отново играе главна роля на красива художничка, заподозряна в убийство в трилъра "Bound by Lies" / "Свързани с лъжи", където за втори път си партнира с актьора Стивън Болдуин.

През 2005 година нейна главна роля е и тази на Александра Кент, млада жена, която се връща в родната си къща, за да разкрие една мистерия в трилъра "Forbidden Secrets" / "Забранени тайни".

През 2006 година участва във филма ужаси "Living Death" / "Жива смърт".

Снима се във фантастичния филм "What if...?" / "Какво ще стане, ако...?" (2009), разказващ за живота и за това да откриеш себе си и дали заслужаваме втори шанс. В него участват Кевин Сорбо ("Херкулес") и младата Деби Раян.

През 2008 година Кристи Суонсън изненадва всички с външния си вид и с това, че е успяла да свали 45 кг, благодарение на диетата Medifast.

През 2010 година гостува в сериала " One Tree Hill" / "Трий Хил".

През 2011 година Суонсън гостува в два епизода на сериала "Psych" / "Осмо чувство", където отново е ролята на красива жена, заподозряна в убийство.

Най-новият филм в който се снима актрисата, е "Operation Cupcake" / "Операция сладкиш", където Кристи играе заедно с Матю Пери ("Приятели"), Дийн Кейн и отново с Кевин Сорбо ("Херкулес").

Личен живот:

Кристи Суонсън започва връзка със своя партньор по фигурно пързаляне от "Skating with Celebrities" Лойд Айслер,

докато той все още е женен за бременната си съпруга Марси. Суонсън забременява от него и му ражда син, кръстен Магнум Харт Суонсън Айслер, роден на 16-ти февруари 2007-ма година. Той и Кристи се женят на тържествена церемония на 7-ми февруари 2009 година.

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 11:47 от David_Charvet

# 23
Днес от 20:50 h. по  FOXlife започва излъчването на сериала "Розовата пантера". Hug

Създател: Дейвид Д. Пийт и Фриц Фрийлинг
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Анимация
Година: 1966
Компания: NBC, ABC

Резюме: В този забавен сериал всичко е неочаквано, безкрайно хитро, интелигентно, сатирично, а емблематичният Пинко със способността си винаги да оцелява и да излиза с достойнство от всяка ситуация продължава да бъде абсолютен любимец на децата по света вече повече от 40 години.

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 22:44 от David_Charvet

# 24
Добре дошъл Страстен ...Орел  Hug
Леле какво страстно име имаш ... впечатляващо.
...Страстта на орлите... срещах го вече, при Анатомията ("Анатомия страсти" както го зоват руснаците и имате май нещо общо в имената  Laughing)
Любимият ти американски сериал си е от нашите сериали и се надяваме да ни навестяваш и занапред.

Дейвид  Hug мерси за Пинко
Като видях Страстта на орлите и се сетих, че  си пропуснал тази тема да добавиш и тук Анатомията.

# 25
И аз да приветствам с добре доъл Страстния oрел в темичката ни. Като я правих забравих да сложа линк за тема за "Анатомията на Грей", за което му се извинявам много. Rolling Eyes Сега слагам линка към темата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=701927.0

# 26
Добре дошъл Страстен ...Орел  Hug
Леле какво страстно име имаш ... впечатляващо.
...Страстта на орлите... срещах го вече, при Анатомията ("Анатомия страсти" както го зоват руснаците и имате май нещо общо в имената  Laughing)
Любимият ти американски сериал си е от нашите сериали и се надяваме да ни навестяваш и занапред.

Дейвид  Hug мерси за Пинко
Като видях Страстта на орлите и се сетих, че  си пропуснал тази тема да добавиш и тук Анатомията.

Благодаря ти много за прекрасното посрещане в темата, Sega! Специално за теб -   bouquet С удоволствие при толкова добри съфорумници ще Ви посещавам. David_Charvet, благодаря и на теб много!

# 27
Понеже не сме писали до сега за "Анатомията на Грей", а само сме споменавали за нея, а вече имаме като член на темичката ни и автора на темата за сериала, реших да напиша за какво става въпрос в този сериал.

Създател: Шонда Раймс
Държава: САЩ
Жанр: Медицинска драма
Година: 2005 -
Сезони: 9
Епизоди: 188
Компания: ABC
В ролите:  Сандра Ох, Катрин Хейл, Патрик Демпси, Ким Рейвър, Т. Р. Найт, Чандра Уилсън, Кейт Уолш, Ерик Дийн и други

Резюме: "Анатомията на Грей" проследява живота на група млади лекари, които се борят с обстоятелствата, за да запазят човешкото в себе си. Една драма, която съчетава напрежението от подготовката да станат лекари със забавните, емоционалните и дори тъжните и драматични моменти в живота на петима млади хора, които са на път да разберат, че нищо в живота не е черно и бяло, истинският живот е изрисуван в нюансите на сивото (грей).

Сериалът е спечелил награда "Златен глобус", още 5 награди за филмово изкуство и е с 19 номинации, класиран е сред 10-те най-хитови сериали на САЩ.

От 12-ти април 2011 г. по Fox Life (7-ми сезон). От 2-ри април 2012 год. - 8-ми сезон. От 20-ти март 2013 год. - 9-ти сезон.
От 6-ти септември 2011 г. - по TV7 (1-ви сезон). До 16-ти април 2012 год. по Diva Universal (3-ти сезон). От 17-ти април 2012 год. - 4-ти сезон.

ПРЕМИЕРА в Сряда 20.03. 2013 година по FOXlife:
20.55 Анатомията на Грей - девети сезон, еп. 1
00.45 Анатомията на Грей - девети сезон, еп. 1

И по Diva Universal го дават, 5 сезон от 20.00 h..

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 18:47 от David_Charvet

# 28
Сега,понеже знам,че и ти гледаш ''Скрити доказателства'',снощи беше премиерният първи епизод на 3-и сезон.Ако си го гледала,исках да те питам какво ти е мнението за новите попълнения,които дойдоха?
Аз мисля,че не са лоши,но все още не мога да свикна без Питър SadМисля,че смъртта му в последният 20-и епизод на 2-ият сезон беше много нелепа.
Аз покрай този сериал се загледах  и по следващият - ''Шепот от отвъдното'' Simple SmileНе съм гледал всичките сезони и мисля да го гледам редовно.
Попаднах на нов сериал с Дженифър Лав Хюит - ''The Client List'' - мисля да му хвърля едно око,някой гледал ли го е?

# 29
Сега,понеже знам,че и ти гледаш ''Скрити доказателства'',снощи беше премиерният първи епизод на 3-и сезон.Ако си го гледала,исках да те питам какво ти е мнението за новите попълнения,които дойдоха?
Ако може да ти отговоря и аз
Пълнежи за вдигане на рейтинг, мен лично ме дразнят особено "печения"

Общи условия

Активация на акаунт