Госпожи побойнички

• 7 250
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
  • в ябълковата градина
Моето дете не посещава въпросната детска градина, но съм чувала по детските площадки отзиви за въпросната госпожа. Известно е и че директорката нищо не е предприемала по въпроса до този момент.

# 46
Да и аз чувам за нея много неприятни неща от потърпевши,и бивши и сегашни,но от известно време я няма,от както публикувах това,и се родиха децата,знаете ли какво спокойствие е.Моето дете преди не смееше да се отпуска да разказва,да пише букви,елате да я видите сега,имам два записа от коледни тържества,детето много бързо си запомня текстчето което трябва да каже,тя и двата пъти не и даде дума да обели,дигна я,ТЯ издърдори нещо и я върна на стола.Гледах и ми се плачеше,виках си хайде да не правя разправии не им е лесно и на тях,аз съм супер търпелива,дори обидно търпелива и толерантна,но тя мина границата.Двете госпожи сега,Гурин и Филипова (и лелята)са какво да кажа,бижута,и детето взе да се окопитва.Знаете ли,че само малко да се повиши тон и тя си запушваше ушите,аз съм била свидетел на крясъците на въпросната побойничка,ми това не е нормален човек.Върне ли се ще дам записите на битото ми дете в инспектората.Моля ви,не плюйте по директорката,защото не я познавате.

# 47
  • София
Щом казваш, няма да плюем.
Явно за теб е перфектна!
Много се радвам за детето, дано нещата продължат в същия дух!

# 48
Да и аз чувам за нея много неприятни неща от потърпевши,и бивши и сегашни,но от известно време я няма,от както публикувах това,и се родиха децата,знаете ли какво спокойствие е.Моето дете преди не смееше да се отпуска да разказва,да пише букви,елате да я видите сега,имам два записа от коледни тържества,детето много бързо си запомня текстчето което трябва да каже,тя и двата пъти не и даде дума да обели,дигна я,ТЯ издърдори нещо и я върна на стола.Гледах и ми се плачеше,виках си хайде да не правя разправии не им е лесно и на тях,аз съм супер търпелива,дори обидно търпелива и толерантна,но тя мина границата.Двете госпожи сега,Гурин и Филипова (и лелята)са какво да кажа,бижута,и детето взе да се окопитва.Знаете ли,че само малко да се повиши тон и тя си запушваше ушите,аз съм била свидетел на крясъците на въпросната побойничка,ми това не е нормален човек.Върне ли се ще дам записите на битото ми дете в инспектората.Моля ви,не плюйте по директорката,защото не я познавате.

На твое място досега други 100 пъти да са взели мерки за детето си,да чакаш,да снимаш.да показваш това е пълна глупост според мен.Ти тази директорка,защо я защитаваш да не ти е роднина....Тука хората са ти казали какво ще направят пък ти ги опрекваш че плюели по директорката.Да ти кажа само че ако беще моето дете и съм сигурна че госпожата го бие,няма да съм така спокойна като теб,плочките в градината ще изрина и пак ще стигна до когото трябва и ще направя така че да се вземат мерки.

# 49

На твое място досега други 100 пъти да са взели мерки за детето си,да чакаш,да снимаш.да показваш това е пълна глупост според мен.Ти тази директорка,защо я защитаваш да не ти е роднина....Тука хората са ти казали какво ще направят пък ти ги опрекваш че плюели по директорката.Да ти кажа само че ако беще моето дете и съм сигурна че госпожата го бие,няма да съм така спокойна като теб,плочките в градината ще изрина и пак ще стигна до когото трябва и ще направя така че да се вземат мерки.
този който обърка търпението ми с глупост или слабост,след това има да се кае..,взела съм мерки не бой се Winkповече надали ще си помисли за посягане или обиди.А други направо си преместиха децата в други групи заради нея...Записите не са глупост а доказателство.Искам по законовият ред,там съм най добра,аз винаги стигам до който или където трябва

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 18:24 от oponent

# 50
Здравейте,
Хубаво е че я има и тази тема .Аз изпаднах в подобна ситуация с разлика че става въпрос за друго одз и за яслена група.За сега няма да казвам кое е одз-то ,но ще споделя какво се случи с нас,защото смятам че не бива да се мълчи днес е твоето дете утре е друго.Синът ми тръгна на ясла на 1,10м без никакъв проблем плакал е точно 2 дни и така няколко безгрижни месеца.Докато не забелязах че когато сме в детската той не говори до момента в който затворим врата на детската или сестрата не си тръгне тогава се оживява и говори или пък идва но гледа в земята гузно.Той е безпроблемнно дете не ползваме памперси отдавна,не се бие,спи.....абе прекрасно дете.И ненадейно в къщи казва че му е дърпано ушенцето когато бил на гърне.Аз не коментирах с него първия път случката само се замислих и след 1 месец пак казва но този път ушенцата .Ха замислих се питам го кои той казва името на сестрата.Питам другата сестра(която той харесва)дали говори и тя казва не нито с мен нито с децата,вземал бил играчка и играел сам.Ужас всеки ден ги питам как е и те не казват нищо само го хвалят как бил най-доброто дете.Ужасих се питам от кога е така ми от 2 месеца-е защо мълчите бе хора.за тях това не било тревожно имало още 2 такива деца.Говорих и с дърпачката на уши нито отрече нито потвърди и според нея детето ми не говори.Проведох разговора съвсем възпитано и умишлено в присъствието на детето ми.И о чудо детето ми изведнъж почнало да пее и говори.Сега обаче се появи друг проблем сутрин като види въпросната дърпачка на уши изпада в истерия каквато не съм виждала и поименно и казва да не го пипа.Най вероятно ще сменим детското заведение.Много ме е яд че толкова късно разбрах за проблема,но все пак на време надявам се,защото смятам че нещо подобно може да се отрази пагубно на едно толкова малко дете.Или да се превърне в аутсайдер или по лошо.
За това майки наблюдавайте децата си и питайте ежедневно как се развиват децата Ви и когато има такива случей нека ги посочваме за да не стават необратими последици за децата ни.
Много скоро ще споделя и името и детското заведение можеби до седмица две когато разреша проблема до карай.

# 51
Здравейте,
Искам да ви споделя и моя случай.Мисля, че ще ми бъдат от полза всякакви мнения, коментари, дори и критики Simple Smile

Дъщеря ми посещава детска градина.Едната от госпожите си позволяваше да я удря.След разговор с нея (госпожата) тези "инциденти" спряха.След това започна да насилва детето ми да с храната-трябва да се изяжда всичко, независимо дали ти е вкусно или не.Пак опитах да се разберем с разговор, няколко пъти говорихме-ефект никакъв.Накрая съпругът ми отнесе въпроса до директорката......и се започна ходенето по мъките........Въпросната госпожа не желае да разговаря с мен, дори по служебен повод, детето ми се страхува да каже на учителката "не искам", "не обичам.....еди какво си, а изяжда всичко против волята си и после вкъщи плаче от болки в корема.....А за капак на всичко госпожата обижда моето и останалите деца с думи и изрази като "нямаш мозък" и т.н.
Днес направо преля чашата, когато дъщеря ми ми каза:"Госпожата каза да ти кажа, че.........". Няма да се впускам в излишни подробности, но това, което трябваше да ми каже е служебен въпрос и смятам, че учителката трябваше да се обърне към мен.
Моля, посъветвайте ме как да постъпя, защото дъщеря ми не желае да я преместя в друга група или детска градина.От друга страна не искам всичко това да рефлектира върху детето ми.

# 52
  • София
Депонирана жалба в инспектората и до директорката.
Длъжни са да направят проверка до 14 дни и да Ви изпратят становище.
Може да говорите първо с Директора, принципно се пазят много от жалби. Вербалното насилие е недопустимо. Физическото е по-лек вариант / пак недопустим, но.../
Госпожата няма право да ви откаже разговор за физическото и психическо развитие на детето. Основа за жалба имате всякаква.
На първо време ви предлагам да изпратите авторитет/ бащата примерно/ да разговаря с Госпожата. Да изложи всички смущения и притеснения, като потвърди, че нещата няма да останат така. Принципно има промяна, но ако не настъпи такава, Ви остават крайните решения.
Успех!

# 53
Благодаря Simple Smile
Другата седмица отново ще разговаряме с директорката, надявам се да има ефект.Но проблемът е , че госпожата отрича и по този начин се поставя думата на детето с/у думата на учителката......

# 54
  • София
други родители не можете ли да намерите, чиите деца да потвърдят, че госпожата ги обижда?

подкрепям Ms.Gorgeous, само бих добавила, че ако не успеете да направите нищо по въпроса, по-добре преместете детето - няма смисъл да го тормози по този начин  Peace

# 55
Направо ще ви го кажа-ако знаете какво правят с децата ви в яслата косите ще ви се изправят,затова съветвам родителите на по малките дечица да изискат слагане на камери в яслените групи,сега сто майки ще се нахвърят върху ми затова но това е истината,който иска да си заравя главата в пясъка,но положението е такова,в държавните учреждения в Бг е така,лошо отношение и произвол,някои хора смятат че щом е държавно им е бащиния,трябва да променим това ,и нека всички майки на дете в ясли внимателно да ги оглеждат,и ако детето не говори още още по внимателно,и за всяка синка в инспектората,бият ги,държат ги вътре затворени,я яло я не,за обиди пък съвсем,гледам сутрин мъничките сладури,едвам ходи милото ,водят го на ясла и лошо ми става.Не са всички такива,има разкошни хора и там,но злобарките пък са супер злобни,започват да правят на инат ако сте направили забележка,унижават детето пред другите деца като ги поощряват да му се подиграват,не знам,на мен лично ми писна да търпя и ще дам жесток и безмилостен отпор

# 56
Здравейте,
Хубаво е че я има и тази тема .Аз изпаднах в подобна ситуация с разлика че става въпрос за друго одз и за яслена група.За сега няма да казвам кое е одз-то ,но ще споделя какво се случи с нас,защото смятам че не бива да се мълчи днес е твоето дете утре е друго.Синът ми тръгна на ясла на 1,10м без никакъв проблем плакал е точно 2 дни и така няколко безгрижни месеца.Докато не забелязах че когато сме в детската той не говори до момента в който затворим врата на детската или сестрата не си тръгне тогава се оживява и говори или пък идва но гледа в земята гузно.Той е безпроблемнно дете не ползваме памперси отдавна,не се бие,спи.....абе прекрасно дете.И ненадейно в къщи казва че му е дърпано ушенцето когато бил на гърне.Аз не коментирах с него първия път случката само се замислих и след 1 месец пак казва но този път ушенцата .Ха замислих се питам го кои той казва името на сестрата.Питам другата сестра(която той харесва)дали говори и тя казва не нито с мен нито с децата,вземал бил играчка и играел сам.Ужас всеки ден ги питам как е и те не казват нищо само го хвалят как бил най-доброто дете.Ужасих се питам от кога е така ми от 2 месеца-е защо мълчите бе хора.за тях това не било тревожно имало още 2 такива деца.Говорих и с дърпачката на уши нито отрече нито потвърди и според нея детето ми не говори.Проведох разговора съвсем възпитано и умишлено в присъствието на детето ми.И о чудо детето ми изведнъж почнало да пее и говори.Сега обаче се появи друг проблем сутрин като види въпросната дърпачка на уши изпада в истерия каквато не съм виждала и поименно и казва да не го пипа.Най вероятно ще сменим детското заведение.Много ме е яд че толкова късно разбрах за проблема,но все пак на време надявам се,защото смятам че нещо подобно може да се отрази пагубно на едно толкова малко дете.Или да се превърне в аутсайдер или по лошо.
За това майки наблюдавайте децата си и питайте ежедневно как се развиват децата Ви и когато има такива случей нека ги посочваме за да не стават необратими последици за децата ни.
Много скоро ще споделя и името и детското заведение можеби до седмица две когато разреша проблема до карай.
Не сменяйте,направете това обществено достояние,кажете и че ще стане "звезда"в медийното пространство,и най добре жалба в инспектората,защо ние да обикаляме градините,ТЕ да се махат,предупредете,че няма да търпите произвол и издевателство над детето,краен случай-оплакване в АЗД и на съд

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 07:17 от oponent

# 57
  • София
oponent, чудя се като си толкова негативно настроена, защо си пускаш детето на градина?

sisasisa, премести си детето, ако имаш възможност - световната справедливост и мир не трябва да се постигат за сметка на детето  ooooh!

# 58
Пускам го защото имам законово право да го правя,не е законно да се бият деца и да се подлагат на агресия от всякакъв вид,вербална физическа и т.н. ,негативизъм изпитвам към единиците които срамят достойната професия учител,и няма да го преместя заради една черна овца,разбирате ли,НЕДОПУСТИМО Е да се бие дете,на който му е удобно да се прави на разсеян-моля,негова си работа,аз лично искам да дам кураж и на други пострадали да не си мълчат,защото много добре знам от какви съображения го правят,какво,ние ще обикаляме от група на група и от градина на градина,а проблемът остава и си продължава така,и от къде накъде?Щом не може да се владее да си търси друга по спокойна работа, как така ще малтретира детето ми нееднократно?Изпитвам негативни чувства към ВСЕКИ който мародерства деца,има си закони и никъде не пише че е позволено,напротив,който иска нека си го преглъща и да обикаля ОДЗ-тата,а на другите госпожи благодаря от сърце,и на "лелите",че се грижат за детето ми,разбирам че не е никак лесно и ценя работата им много,златни са ,и ОДЗ-то ни е от най добрите и персонала,ето за това НЯМА да си махна детето,защото провинението не е наше а на ЕДИН човек

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 13:34 от oponent

# 59
  • София
И като целия персонал е бомба, как разбрахте, че правят "нещо" на децата ни в яслите Thinking

Общи условия

Активация на акаунт