Госпожи побойнички

• 7 245
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
Като чета някои постове тук не мога да разбера защо се изтрепвате да записвате децата си при тези "лоши" учителки,лелки,сестри и директорки? Не ви харесват порядките,стоенето на гърне,режима и още куп други работи,но борбата за ясла е епична.

За този въпрос става въпрос.
Не за публикацията на Дзвер-извинявайте ако съм Ви обидила.Simple Smile))))))))

# 91
Тези камери разбира се ще записват не какво правят децата а персонала,и няма да се пускат в Ютуб а ще са за всеки случай,нали като стане проблем все искат доказателства?Как да ги дадеш тези доказателства,примерно виждам отпечатана голяма (не детска)ръка на бузата на детето,отивам при директорката и тя казва-Ама госпожата казва че няма такова нещо(естествено)имате ли доказателства?Ето за това говоря ама някои хора търсят под вола теле..Много ясно че никъде няма да ги гледат тези деца,записите се архивират в компютър и толкоз,както е на много места,по часове дати и т.н.Но тогава няма да има никакви проблеми,защото щом могат да те заснемат няма да си позволиш да своеволничиш,който иска ме разбира,който си няма работа(и подобен проблем)спами

# 92
  • София
Предполагам, че вече си измислила и защита от пробив в тази ситема, за да не може никой да стигне до записите, измислила си и как точно ще се монтират така че да не хващат децата в тоалетната, а само госпожите...
Между другото, на 28.03 в поста си пишеш, че въпреки всички разговори, госпожата остава...После само си споменала, че има  друга учителка на вашата група, никъде не си написала, че въпросната дама вече не е там.
А аз диагнози имам много и си ги обичам всичките Twisted Evil

# 93
Моя близка работи в болница в тежко отделение,преди време сложиха камери навсякъде,и никой не се оплаква,както и никой не си позволява да вика по болният или да го удря защото има и такива случаи,по точно имаше,защото от както има наблюдение не се краде не се изнася храна медикаменти и никой не смее  нито да вика по болният камо ли друго,промените бяха за добро,щом не си сдържаш яда и вдигаш ръка и не разбираш от дума-ще те наблюдават!Камерите превъзпитават и още как,но май на някои не им изнася,те си знаят защо Mr. Green

# 94
  • София
Боже, на какви социални институции попадате ти и обръжението ти???В коя болница бият болните и в тоалетните им сложиха камери? В моята работа има камери и нямам абсолютно нищо против тях, но ако някой се опита да сложи камера в тоалетната ще го попилея...
Апропо, в детската градина на дъщеря ми има камери, но не и в тоалтените.

# 95
Те не  са в "тоалтените ",никой не го е еня дали пърдиш в цветовете на "Техниколор" за да те гледа,има регламент и няма тепърва да откриваме топлата вода,на Български социални институции защо,ти в Китай ли живееш,че като гледам май така ще е

# 96
  • София
трябва да настояваме за камери навсякъде,и най-вече в тоалетните и спалните,РАБОТЕЩИ камери,и всичко да се архивира в пс по ден час минута секунда
Тука баш за тоалетните си настояваш, цветовете на Техноколор не ги знам, почваш да изпростяваш. Моля те да ме ограмотиш за регламента на поставяне на камери в тоалетните, наистина не го знам. От поколения наред живеем в София, била съм три пъти в болница, никога не са ме били, голямата ми дъщеря е била в болница и на детска градина - никога не е бита, малката ми дъщеря ходи на ясла - никога не е бита. Не че имам нещо против да се разкара въпросната учителка, ама човек като те чете ще вземе да остане с впечатление, че във всички ясли, градини и болници бият по ред, тровят децата с медикаменти, крадат и крещят. Аз по-скоро ставам с впечатлението, че живееш в Северна Корея...
По мое лично мнение темата отдавна се изчерпа, а ти зацикли. Приятен ден и успешна седмица.

# 97
  • София
И аз пък ще дам да сложат камери в градината /спални помещения, мокри помещения и бани/ - да, бе, да! Laughing
И с какво право апропо ще се изискват тези записи? Просто си представям неколцина майки, как висят ежедневно и врънкат за записите, че да се любуват на отрочетата си просто.... hahaha

Не знам, ама тая тема ми е пълна мистерия. Уж за разобличение, уж да подпомогнем "заблудените" родители, пък авторката тъне в мълчание по темата и ръси мозък на кило ooooh!

# 98
  • Юпитер- Сатурн
Не знам, ама тая тема ми е пълна мистерия. Уж за разобличение, уж да подпомогнем "заблудените" родители, пък авторката тъне в мълчание по темата и ръси мозък на кило ooooh!

Подкрепям.
По едно време ми заприлича на една затворена тема която описваше как учителката танцувала пред децата. Стилът на писане ми напомни за нея. Дано аз бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт