Знае ли някой къде в София децата могат да учат народно пеене?

• 1 606
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, след като се лутах из Интернет пространството дълго и не намерих това, което търсех се обръщам към вас. Синът ми е на 7 години, обича да пее и танцува  на всякаква музика, но стане ли дума за народно пеене е неудържим. Тази страст събудиха госпожите му в детската градина и последните години на всяко тържество му дават солова песен. А когато пее душичката му подскача. Дайте, моля ви идея кой и къде би могъл да се занимава с него.

# 1
В някои читалища има народно пеене за деца.

# 2
В тези читалища, които знам и са ми в близост няма пеене народно пеене. Ти сещаш ли се за някое, в което би могло да има?

# 3
Това дали ще ти свърши работа?
И това?

# 4
  • София
Ансамбъл "Изворче" в Двореца на децата. Доколкото знам школата им е добра http://horo.bg/index.php?menunode=56&show=material&materialid=551

# 5
Благодаря за предложенията. Ще ги проверя. Лошото е, че много от посочените сайтове отдавна не са активни. Все пак се надявам и на други предложения, ако са от личен опит - още по - добре.

# 6
  • Ку-куландия
Не знам в кой район на София сте, но в читалището в горната част на кв.Лозенец, на кръстовището на "Черни връх" и "Дж.Баучер" има народно пеене. Госпожата идва в училището да агитира децата, но не мога да дам отзиви.

# 7
Лозенец ми е удобно, но преди време търсихме въпросното читалище, но нещо не го открихме. От скоро ли ви е информацията? Пак ще търсим.

# 8
Читалището се намира точно на "Кръста", вече санираха сградата, има си и табела.

# 9
  • Ку-куландия
Лозенец ми е удобно, но преди време търсихме въпросното читалище, но нещо не го открихме. От скоро ли ви е информацията? Пак ще търсим.
Входа на читалището е точно на спирката на трамвая на бул. "Черни връх" в посока центъра е след Техникума по текстил, а в посока Витоша е след входа за метрото. Инфото е от октомври месец, на тогавашната родителска среща госпожата която води заниманията дойде да ни се представи и да агитира да се запишем. Мога да намина в ден в който прибирам хлапето от у-ще да разпитам.

# 10
Входа на читалището е точно на спирката на трамвая на бул. "Черни връх" в посока центъра е след Техникума по текстил, а в посока Витоша е след входа за метрото. Инфото е от октомври месец, на тогавашната родителска среща госпожата която води заниманията дойде да ни се представи и да агитира да се запишем. Мога да намина в ден в който прибирам хлапето от у-ще да разпитам.
Би било много мило от твоя страна, но само ако не те затруднява.

# 11
  • Ку-куландия
Би било много мило от твоя страна, но само ако не те затруднява.
Ни най-малко, на път ми е!

# 12
  • Ку-куландия
Ето това предлагат в читалището на кръста:

телефона е 8629187.

# 13
Благодаря, ще се обадя.

Общи условия

Активация на акаунт