Избор на АГ за проследяване на бременност по здравна каса в София

• 5 591
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,

Вълнува ме въпросът за добрите АГ специалисти в София, които все още работят по здравна каса. Дотук разбрах, че в 1ва АГБ "Св. София" няма женска консултация по касата, в "Щерев" има само за ин витро бременности, в "Майчин дом" най-добрите АГ специалисти също не работят по каса. Изобщо има ли някой наистина добър лекар за следене на бременност, в клиника със съвременна апаратура, професионален помощен персонал и т.н., който все още да работи по каса, БЕЗ АБОНАМЕНТ?! ooooh!
 Темите по този въпрос са остарели и не знам доколко е актуално инфото там, затова си позволих да започна нова. Нямам много време за избор и добиване на лично впечатление, затова моля всеки, който има преки наблюдения или сигурна информация, да сподели.
Много ще съм благодарна на всеки за мнение.   bouquet

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 16:44 от pokita

# 1
Ташков вече не работи там, а Киров не води ЖК, за другите нищо не мога да ти кажа.

# 2
Ташков вече не работи там, а Киров не води ЖК, за другите нищо не мога да ти кажа.
Благодаря, промених заглавието, защото явно бях в тотална заблуда, че Св. София е държавна болница и съответно е задължително да работи по каса. Да, ама не. Чудя се защо се осигурявам, като ще плащам абонамент, раждане и т.н. и то в държавни болници?

# 3

Общи условия

Активация на акаунт