Първоаприлско настроение и две чертички без съмнение–Бъдещи мами над 35

• 27 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тинтина - Честит Рожден Ден! Пожелавам ти мнооого здраве, щастие и сбъдване на всички мечти  Hug

# 676
  • В градината...
Тинтина, мале каква разкошотия си ни приготвила за почерпка  ooooh!

Желая ти както си щедра, да бъде щедър и животът към теб откъм изобилие на чудни емоции и много любов  Hug

Понеже ми е голям букетът, да не го изтипосвам директно тук http://i281.photobucket.com/albums/kk217/PearlsEvents/SpringBouquet.jpg

# 677
Ама никакви ви няма  Crossing Arms да сте изписали темата до утре на обяд, че ми е по лесно да я пускам от компютъра на работа - голям е екрана, не като на лаптопа  Mr. Green.

Направих  грамота и поздравителен адрес за конкурса  Laughing ще ги кача в албумчето, когато пусна новата тема   Grinning

# 678
  • В градината...
Аз предлагам като в другата тема - да има едно албумче за общи снимки, 1- за сватбени и 1 за деца, бебета..

# 679
Тинтина - Честит Рожден Ден!
Peru....не се ядосвай моля те. Вярно че е тичане но го приеми че е за добро.

# 680
Тинтина, от цялото си сърце ти пожелавам най-невероятния подарък, който да те споходи в близко време ..... освен това и в допълнение: здраве, любов, спокойствие ...... и сбъднати мечти!

# 681
  • София
Тинтина Щастлив рожден ден! Всичко най-хубаво от мен  bouquet

# 682
Тинтина весел празник и от мен http://www.google.bg/imgres?sa=X&rlz=1C1KMZB_enBG528BG528&am … ;tx=85&ty=100 
Перунапълно те разбирам,мила ,оня ден викам на ММ дали ще имам силите и спокойствието да отгледам детето си.Вече си заисвам на един лист,кога,какво  Naughty  Я отиди на църква и си освободи душата 
При нас е яка жега,ама не ми се шета на вън,уж ще мйсторя ,ама нещо не ми се получава и се съмнявам в себеси  Whistling

За всички  Hug   bouquet

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 17:09 от ZVEZDA *

# 683
Тинтина, честит празник! Желая ти много щастие и здраве!
 Ако знаете при мене какъв сняг валиииии....появи се някакъв фронт отдолу от щатите и се пренесе при нас и пак сложихме ботушите и зимните якета.Добрата новина е, че след неделя отново се очакват температури над 10 градуса.

# 684
a_tita само не го пращайте насам, че вече всичко почти е цъфнало. А аз почнах да прибирам зимните дрехи.  Joy

# 685
Честит рожден ден, Тинтина! Hug
Бъди здрава и щастлива, обичана и уважавана жена!
Нека имаш поводи само за положителни емоции през цялата година и постигнеш всичко,
което си си пожелала!
Весел празник!

Момичета, днес ми беше 1-я раб. ден.Като разглобена съм, главата ми е пълна с инфо и ме цепи.. Crazy
Отвикнала съм да работя, а и това е работа, която не съм работила досега.Обаче ще се свиква, това е положението.(докато не изскочи нещо друго)
Ако залипсвам продължително, да знаете, че съм се разработила.
Прегръдки на всички, и спокойна вечер! Hug Hug kiss

# 686
Добро утро   bouquet

Мамче браво за работата, бързо ще свикнеш и ще ти става по лесно  Hug

Тита хайде вече да идва хубавото време и при вас  Peaceр ако не идвайте си на гости тук на слънчице  Simple Smile

Перу  Hug

Сега ви слагам закуска и продължавам да  се мъча петъчно на работа  Mr. Green

# 687
Mam4е, вчера съм те шпионирала в темата с вицовете Simple Smile що не казваш кви весели теми има в тоя форум?

Ели, така като гледам ни мързи да изпишем днес темата. Ще остане за понеделник да пускаш новата. Съботно-неделно няма да сме сигурно много активни ... поне обикновено не сме.

# 688
  • Пловдив
Здравейте всички   bouquet
Приемате ли нови попълнения във вашата приятна компания?!

# 689
М да - приемаме  Grinning

Имаш страхотен аватар- много харесвам Маша  Simple Smile

Ако искаш можеш да ни се представиш с няколко думи.

Общи условия

Активация на акаунт