Първоаприлско настроение и две чертички без съмнение–Бъдещи мами над 35

• 27 101
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
miraluba, само ако ни подкупиш  Joy

Значи много е важно, ако искаш да се присъединиш към нас да носиш на майтап и бой. Щото, някой като се смарангяса в темата и получава 1-2 кофи бой да си дойде на мястото.  Joy

bouquet

# 691
  • Пловдив
ecoeli75, DarinaK  Hug

От Пловдив съм, на 33+, имам един принц на 3+  Laughing

Много се надявам и искам второ!

# 692
[bmiraluba][/b]  добре дошла,на всички казваме,дано си за малко  Mr. Green
Ама ние си посрещаме и изпращаме  Mr. Green Mr. Green  като у дома сме си повечето.
Аз цъфнах,ама яко болки,аулина ще ме държи днес и утре точно за 2-та ми работни дни ли трябваше,то отдавна не ми е идвало на датата все поизбързваше,ама на кога не ми трябва тогава идва.Хич не ми се ходи значииии  smile3515 smile3514
Лека ви почивка на почиващите.

# 693
Mam4е, вчера съм те шпионирала в темата с вицовете Simple Smile що не казваш кви весели теми има в тоя форум?
Ооо, има, има и така са ме развеселявали, когато съм се сдухвала.Смея се през сълзи(и истински, и тия от смеха).

"Северна Корея изявила желание да се включи в инициативата "Да изчистим България за един ден". hahaha hahaha
(това беше от там)

Миралюба, добре си ни дошла!Тук компанията е чудесна, нищо че понякога сме по-мълчаливи.. но винаги можеш да си кажеш болката и радостта! Hug

Ели, благодаря!Днес съм малко по в час!И се надявам все по-добре да става .. Flutter

Хайде, до скоро!Хубава вечер, побойнички!
Щото, някой като се смарангяса в темата и получава 1-2 кофи бой да си дойде на мястото.  Joy
box ppp moresmile

Офф, Звезде съчувствам ти!И аз не се виждам като цъфна на работа, както съм на крак по 9 часа, и първите дни съм с едни силни болки .. Tired

# 694
Здравейте, момичета! Отдавна не съм влизала тук, но не съм ви забравила!!! Аз имах доста тежък период на гадене, депресия, умора и адски болки в гърдите, чак на лекар ходих за това, но се оказа, че си е от бременността. Едва от няколко дни започнах да се чувствам по-добре. И викам я да ви видя как сте що сте Simple Smile Попрочетох назад в темичката - много весело при вас, стана ми много приятно Hug И за хапване си говорите, а аз трябва да спазвам строга диета, че ми е висока кръвната захар. Без любимите тестени пици, паста, банички, без сладко, без ориз и картофки,  с две думи, без дребните ми радости за деня  Embarassed
Пожелавам на всички да сте здрави и спокойни и бебетата да идват без много-много покани! Една приятелка на моята възраст скоро роди момиченце след повече от 5-6 години чакане. Възхищавам й се как не се отчая и не се отказа за тези години. Наградата й сега е голяма и много сладка Simple Smile
Пак ще наминавам  Peace

# 695
AnaLena, виж сега Simple Smile без дребните радости може щом имаш една ГОЛЯМА радост Simple Smile

Ми весело ни е Simple Smile аз отказвам да се отчайвам и смахвам и тук ги ръчкам девойките да се забавляваме .... щото иначе лоша работата. Те пък ми се връзват и се забавляват Simple Smile Много хубаво, че при теб са добре нещата. Дано така продължат и до края! Стискам палци! Ама вземи пример от Вампирчето, тя ни навестява по-често да ни дава кураж.

# 696
Дари, ти си извор на позитивизъм!!!!!!Страхотна си:)))

Ана Лена, колко още ти остана?Simple Smile

Целувки от нас и хубав уикенд:)))

# 697
Здравейте мили  Hug
Миралюба - добре дошла и късмет - както и на всички, де  Praynig
Мам4е - радвам се че си почнала вече работа - все по-добре ще става, няма накъде да иде, то в началото където и да е си е объркващо...дано са ти мили колегите

Аз бях най-накрая на преглед - видях сърчице вчера, всичко изглежда наред, най-накрая се успокоих малко  Simple Smile Имам някакво леко кървене, но ми казаха, че сигурно е от Кринон-а и да го спра, та така. Пръскам с прашец - и се моля и надявам да бъде супер късметлийски за всички
 babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7

Весели събота и неделя - при вас времето май е топло, тук си е края на зимата все още, да видим кога ще се стопли

# 698
Здравейте момичета!
Мамче, ще свикнеш с работата, стига да ти харесва. По добре на работа, отколкото в къщи да се чудиш какво да правиш.
Звезди, съчувствам ти. И на мен ми е проблем като съм така на работа.
Миралюба, добре дошла при нас!
АнаЛена, приятно ми е да те видя! Наминавай по-често! Не се обиждайте, но в повечето случаи като забременее някоя мама и изчезва. А ние тук само посрещаме и изпращаме както казва Звезди. /Не се отнася за всички мами Heart Eyes/
Мимче, честито ти тупкащо сърчице! Да бие под маминото до термин!  bouquet Хайде и аз да не изтърва заразния прашец  newsm79 newsm79 newsm79

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 16:20 от white duck

# 699
mimche търкул под прашеца ти Simple Smile  Hug

Гренхенче, ми то най-лесната работа е човек да се скапе. Ама да ти кажа, не се харесвам много като се скапя, та предпочитам да не съм  Joy

Пате, един вид като "гара разпределителна" ни виждаш   Joy

# 700
Даре, ми това е много хубава идея за заглавие. "Гара разпределителна забременителна" rotfImao Ми така си е. Появява се някоя девойка. Ох, искам бебе. След това, ми аз съм бременна. Ай честито! Духва и ние тук след 8 месеца редим едни честитки.

# 701
ми тогаз - една по една да се отпишем и пак да се запишем Simple Smile току виж взело, че станало Simple Smile

некоя девойка викаш се появява ..... брей, брей, че се подмладихме  Joy

Между другото, вие двете със Звезда имате по една черна точка от мен!!! Да са ви снимковите матриали? м?

# 702
Даре, ще изнамеря накоя снимка и ще я кача за малко, че нещо ми е притеснено да съм в интернет пространството. Знам, че има парола. Но съм малко суеверна и не искам близки и далечни познати да знаят за моята борба. Живот и здраве лятото като дойдете насам ще се запознаем официално дет' се вика Joy
Не знам, аз можи би нещо съм яхнала метлата. Но се дразня от факта, че разни девойки идват тук и ни занимават с радини вълнения дали ще забременеят и т.н. и когато се случи изчезват. Според мен или си приятел с някого или не си.

# 703
Пате, извинявай!  Hug Не знаех, че имаш такива притеснения. Затривам ти черната точка тогава. Ама поне за малко се появи де ..... Не знам, ние нали не ходим по доктори и т.н. и може би заради това пък на мен ми е се тая дали някой знае или не. То не, че ме разпитват хората около нас. Може би само тук-таме някой бегло да попита. Но важното е, че тия дето са ни наистина близки (родители, сестри, братя) не ни разпитват и натискат или там каквото и да било по въпроса.

Ние може би по 24ти май ще можем да пътуваме. Но зависи изцяло дали ще може ММ да си вземе отпуска. Миналата година си ставаше тогава направо за плаж ..... ех ... размечтах се ....

Сега, всяка от нас има различен опит с виртуалните познанства. Някои от тях стават истински приятелства, други се размиват във времето и пространството, трети завършват с брак и семейство .... всички сме много различни, Пате. И всеки ден правим най-различни избори... и те водят до нови и така .... до края Simple Smile

Преди години (ама това са поне 12-13) се мотаех по разни чатове и други форуми и от там имам невероятни приятелства и до ден днешен. И то отдавна, отдавна излезли от виртуалното пространство. Пък и да си призная - и мъж ми в интернет си го намерих Simple Smile

А ти си полети малко - ще ти олекне ....

# 704
Ами аз нямам много опит, общо взето покрай бебешките опити взех да пиша по форуми. Може би затова се паля. Mr. Green
Ти много хубаво запознанство си заформила в нета Heart Eyes Желая ви дълги години щастие Hug

Общи условия

Активация на акаунт