Първоаприлско настроение и две чертички без съмнение–Бъдещи мами над 35

• 27 101
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Само внимавай така като се палиш да не изгориш Simple Smile

За мен виртуалното пространство си е като това на живо. Все едно си отишла на някакъв купон с много непознати хора. С някои от тях ти е приятно, говорите си и се забавлявате. С други - не ти е и ги избягваш. Същата работа ....

# 706
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здрастииии Simple Smile ние бяхме на кино и сега се прибрахме.

Мимче честито сърчице  Hug

Пате и аз като Дари ММ го намерих в интернет пространството и затова може би не ми пука много :

Заглавието ти много ми хареса и ще го използвам след великденската тема, ако предоставиш авторски права  Mr. Green

Иначе мен много ме беше яд на Ася, как докато беше бременна едно здрасти не мина да каже, не харесвам такива хора.

# 707
Ели, какво гледахте? Хареса ли ви?

бе верно, че Ася съвсем ни беше зарязала .... ми не знам, не си ги турям тия работи на сърце. Ама както казах - хората сме мноооооооооого различни.

# 708
Дари ходихме на Умирай трудно 5 - бяхме само с ММ в залата като на ВИП прожекция  Laughing (премиерата е била преди 2 месеца - та хората са го изгледали ) иначе ми хареса филма, макар че на може да се сравни с 1 и 3 част. Сега чакаме Бързи и яростни 6 Simple Smile

# 709
Привееет!  wavey
Благодаря, момичета, за милите думи за Катрин.  Hug Пожелавам на всички ви поне по едно такова слънчице.
Хубави почивни дни! Да имате повод за много усмивки!  Hug

# 710
А да, ние го гледахме преди време. Предишните и на нас ни харесват повече. Тоя беше вече малко като измукан от пръстите на сценаристите. Ама Бързите и яростните моя милост ще ги пропусне. ММ си има друга компания за някои видове филми дето не ми допадат много. А ние миналият уикенд си направихме в къщи филмов маратон на Смъртоносно оръжие.

Фортунке, като се появиш и само за броколи си мисля Simple Smile))))))))))))) днес даже гледах едни и се сетих за Катрин Simple Smile))))))))) и в същност аз не разбрах - ти пробва ли ги? харесаха ли ти?

# 711
Но се дразня от факта, че разни девойки идват тук и ни занимават с радини вълнения дали ще забременеят и т.н. и когато се случи изчезват. Според мен или си приятел с някого или не си.
И аз на това съм се дразнела винаги .. и ми е било тъжно.
Още преди 5 г. когато пишех тук(в ИБ), когато имаше само една тема, и бяха седмични.
Влизат, записват се да кажат, че са видели 2-те чертички и да си получат честитките, и повече нищо.
Мечтая за това, как ще се похваля, как ще пиша в Отчетни вече 5 години. Sad
И затова повече от 2 г. бях спряла да пиша из бебешките теми.
И сега ако новодошла направи така(появи се и изчезне), просто я пропускам(егоист станах, но и аз имам чувства и не съм от желязо).

Мимче, честито ти сърчице!Много се радвам за теб!  Heart Eyes

Прегръдки за останалите! Hug Hug Hug
(нещо съм уморена и не съм многословна)

# 712
Даре, аз още им се чудя на тези броколи, все се каня да купя и да ги опитаме. Ама като казах на ММ, че мисля да купя и той се намръщи, а моят ентусиазъм изчезна.  Laughing Иначе сега се захранваме с тиква, ама детето е цицоман, иска си цицата и друго не ще.  Mr. Green

Момичета, не обръщайте внимание на някои, че идват, разписват се и заминават, те често са и такива, които са объркали темата.

# 713
Ето ви една статийка за нашата възраст, как да останем с вечно млади яйчници Mr. Green
По темата с гара разпределителна вие дадохте хубав пример. Нямам нищо против някой да дойде, да попише, ако не му харесаме да спре да пише. Аз имам предвид хора, които са писали доста време и са давали индикации, че им е приятно и в момента в който видят чертите, изчезват. Ами нали точно те трябва да ни дават кураж, затова ми става тъпо, но както и да е. И така сме си добре. Hug
ММ стяга вече рибката за довечера. ще си сипем той ракийка, аз винце. А cookз ще направя зелена салата с риба тон. Смятам да направя и авокадо с варено яйце и майонеза. smile3555  babyuu
Фортунка, вие как сте? Растете ли?

# 714
Дари на мен Бързи и яростни ми харесва, ама какво да се очаква от мен, като мъжо ме зариби и по Формула 1 Simple Smile - утре ще е  в Шанхай  Mr. Green

Обаче си дръпнах един филм който според мен ще ти допадне - Хаос в къщи.

Пате много вкусно звучи Simple Smile - ние сме на ребърца на скара и салата Simple Smile

# 715
Хах, Пате - ами сега ако дадеш и превод за статията, която е на инглиш цена няма да имаш. Laughing
Иначе ти схванах мисълта, но аз дадох и другият пример. Hug

Аз ще правя макарони болонезе.Сега пералнята ми изпра, и ще гледам да хвана последните слънчеви часове, докато не е залязло.

Наздраве на всички от мен! Drunk

Скоро ще има нова тема, както сме се активизирали. Party

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 17:45 от Mam4е

# 716
Току що гледам по ТВ някакъв репортаж, от който разбирам, че има възмутени от упражнения по паневритмия и йога в детските градини. Ако някой може да ми обясни кое е възмутителното, ще му бъда много благодарна!

Пате, за днес на моя мъж щерка му си е поръчала пържолки и таратор за вечеря .... та съм облегчена от измислянето на меню. Спретнах едно фалшиво тирамису със сметана и кайсии от компот.

Ели, ще го видя сега какъв е тоя филм. ММ отговаря да филмовото меню в къщи Simple Smile да видим дали и на него ще му допадне идеята.

# 717
Току що гледам по ТВ някакъв репортаж, от който разбирам, че има възмутени от упражнения по паневритмия и йога в детските градини. Ако някой може да ми обясни кое е възмутителното, ще му бъда много благодарна!

Ами друго е да им пуснем тъпо детско, вместо да е нещо здравословно  Twisted Evil

# 718
Eй, момичета, не се сърдете, че не пишем много при вас  Hug Аз последните почти два месеца изобщо не съм писала - толкова зле ми беше, че хич не ми беше до писане. Трета бременност ми е, но такова чудо не е било  Embarassed  А и гледам да стоя далеч от нета, че като се зачета в разни неща, дето не ми е работа... Вчера си закрих и профила във фейсбук, че ми омръзна от клюки и кой е по по най. Чакам да свърши учебната година и с децата се пренасяме на село за цяло лято (дано не ни мине котка път и да можем да си го позволим). Откакто съм забременяла си го мечтая това. В две думи, мечтая си за спокойствие, изолация и природа. Докато ми беше лошо седях затворена вкъщи по цял ден и съвсем се сдухах. Не искам да ви пиша такива неща Simple Smile И не искам да звучи като оплакване, само малко лошичък момент, който вече си заминава Praynig
Гретхен, остава ми много - трети месец съм още Simple Smile
Хайде и аз да наръся... за малки сладки  момиченца, че моето май такова се очертава!!!

# 719
Даре, как го каза спретнах само Grinning На мен това нещо ми се струва трудно. Я метни рецептата, че не мога да правя, но обичам да ям тирамису.
Днес ММ пак ме закача да ме учел да чистя риба. Аз му казах, че идеално се справям с яденето Joy
Мамче, на мен Гугъл хрома ми я превежда сам. Не е идеален преводът, но се разбира.
Скрит текст:
Забавянето на репродуктивното Clock: Плодородна надежда за жени 35 +
от Лорн Brown, бакалавър, CA, Dr.TCM, FABORM
Източник: Здраве действие, Лято 2012
Имало е много в новините напоследък за това как женската плодовитост намалява драстично след като жените се превърне 35. Разбира възрастови въпроси, и ако сте в 20-те години или в началото на 30-те години и се чудех дали сега е моментът да разшири семейството си, не чакай. Но какво, ако сте един от милионите жени в края на 30-те или 40-те години , който е открил любовта късно или едва сега решава да добавите към вашето семейство? Ако се опитвате да заченете, а след това слухови лекари и медиите казват неща като "напреднала възраст на майката", "нисък яйчников резерв", "високо FSH" и "бедните IVF отговор" е сигурен на стачка страх в сърцето си. До сега западната репродуктивна медицина настоя, че една жена се ражда с фиксиран брой на яйцата и рязък спад в количеството и качеството на яйцата, след 35-годишна възраст е необратим. Все пак, нови изследвания оспорват на абсолютността на тази гледна точка. Едно скорошно проучване от болницата "Маунт Синай" в Торонто на коензим Q10 (Co-Q10) и качеството на яйцата подсказва, че в действителност, тя може да бъде възможно да се подобри качеството на яйцеклетката и да се забави или дори обръщане на процеса на стареене. В проучването, учените установено, че чрез инжектиране на стари, пенсионери мишки селекционера с антиоксидант Co-Q10, те са в състояние да стимулира повече яйца да се развива и на генетичното качество на тези яйца - тяхната младост - прилича на тези на мишки яйца в техния репродуктивен премиер. Поколението на тези по-възрастни мишки, които са еквивалент на 50-годишен човек, са толкова здрави, колкото тези от по-младите майки. Оказва се, че Co-Q10 е в състояние да се подмлади митохондриите (източник на енергия на клетката) и ремонт на увреждане на ДНК. Друго проучване, публикувано от д-р Джон Тили в Nature Medicine, показва, че стволовите клетки, намиращи се в човешките яйчниците са в състояние да на генериране на нови яйца - предполагат, че при подходящи условия, жените могат да пазят производство на нови яйца за неопределено време Така се оказва, че състоянието на жените яйца може да бъде по предварително определен отколкото се смяташе досега. И това дава надежда, че има неща, които можете да направите, за да запази и подобри вашата плодовитост. Хронологичен срещу биологична възраст Нашата хронологичната възраст се определя, извлечени от колко рожденни дни имаме, но нашата биологична възраст може да се ускори или забави в зависимост от начина на живот и фактори на околната среда. изследвания на Окинава в Япония, които имат най-дълга продължителност на живота, както и най-дългата продължителност на здравето на всички хора в света, показват, че диета, упражнения, стрес и начин на живот могат да имат значително въздействие върху вашето здраве и дълголетие  и изглежда, че ускорено стареене в човешки яйцеклетки могат да бъдат засегнати от външни фактори, както и. Например, той е показал, че жените, които пушат в менопауза средно две години по-рано, отколкото жените, които не Изследване, публикувано в репродуктивна биология и ендокринология на биологични срещу хронологичен яйчниците възраст показва, че както от екологична, така и генетични фактори допринасят за яйце количество и качество и е по-важно, че биологичната възраст от хронологичната възраст при прогнозирането на резултатите от ин витро оплождане. ускорено стареене Сегашната ни начин на живот на Запад, се характеризира с хроничен стрес, липса на сън, богата на мазнини, бързо хранене диета и свръхпотребление на стимуланти, ускорява процеса на стареене.  Тези фактори ни остави податливи на болести като рак и диабет и ще ускори тиктакането на репродуктивната часовник:
Преработените храни диета
Повишени стрес / нивата на кортизола
Високите нива на възпаление
Липсата на движение
Лош сън
Социална изолация и липса на мрежа за подкрепа
Токсините в околната среда
Reach вашата плодовитост потенциал
1. Яжте цялата хранителна диета
Пълнозърнести храни са храни, които са в състояние, което майката природа ги е направил (ябълката вместо ябълков сок), минимално преработени и рафинирани възможно най-малко преди да бъдат изядени. Бавните въглехидрати: Яденето на въглехидрати в естествената им непреработено състояние предизвиква по-бавно и по-ниско повишаване на кръвната захар. Бавните въглехидрати са фасул, грах, леща, пълнозърнести храни, зеленчуци и повечето плодове. Яденето на бавни въглехидрати помага да се намали инсулиновата резистентност, регулират кръвната захар, баланс хормони и предотвратяване на гестационен диабет. растителна основа храни: Те включват дъга на богати на фибри плодове и зеленчуци, бобови растения, ядки, семена и пълнозърнести храни. Тези храни са заредени с антиоксиданти и фитонутриенти, които се борят с възпалението (честа причина за безплодие) и подхранват репродуктивната система. здравословни мазнини: Яжте мазнини, които са пресовани естествено от цялото растителни храни (кокосови орехи, ядки, семена, авокадо, маслини) или имат кратък живот, дълбоко морска риба като сьомга, херинга и скумрия. Здравословни мазнини борба клетъчна възпалението и подобряване на хормоналната чувствителност. 2. Поддържайте здравословно тегло се стремят към индекс на телесна маса (ИТМ) между 20 и 25 и обиколката на талията на по-малко от 35 инча (89 см) за жените и по-малко от 40 инча (102 сантиметра) за мъже. Загубата само за 10 паунда (4,5 кг), ако сте с наднормено тегло, може значително да подобри шансовете си за забременяване. 3. Спортувайте редовно Упражнение гори калории и помага за регулиране на нивата на инсулина, заден някои от метаболитните дисбаланси, които допринасят за наддаване на тегло и проблеми с плодовитостта.  И когато тренирате, тялото ви възнаграждава чрез освобождаване на каскада от чувстват-добри хормони (ендорфините). Тези ендорфини са майката природа анти-депресанти, понижаване на стреса и повишаване на чувството си за благополучие. Можете да получите положителния ефект от упражняването на интензивно ходене или тичане 30 до 40 минути всеки ден. Засилват ефекта от тренировката, като се включат по-голяма активност в ежедневието: паркирате колата си на няколко пресечки от вашата дестинация, да вземе стълбите вместо с асансьор, походи, мотоциклети, плува или да се присъедини към танци. 4. Управление на стреса Хроничният стрес спиране на всички несъществени системи и пряко влияние върху хипоталамо-хипофиза-яйчник ос (HPO), който регулира плодовитостта хормони. Както е добре, стрес отклонява притока на кръв от яйчниците и пречи на способността на тялото да отговори на дори балансирани хормони. самостоятелни грижи, медитация и дух-тяло програми може да помогне за намаляване на стрес и насърчаване на дълбока релаксация. Свързване към това, което е важно за вас и изразяване на благодарност всички помогне да се противодейства на стреса и насърчаване на благосъстоянието. Това позволява на тялото ви да се отпуснете и естествено възстанови баланса си репродуктивни хормони. 5. Отглеждайте си социална мрежа Хората са социални същества, а проучванията показват, че наличието на подкрепа в общността на семейството и приятелите е най-важният фактор за психическото и физическото здраве. Това е особено важно за жените, които са в затруднено положение. Проучванията описва "са склонни и сприятеляват" отговор на стреса при жените, където жените изглежда да се справят със стресови ситуации, като лепене и възпитават взаимно. 6. Помислете за естествени подходи Fertility акупунктура: Проучванията показват, че акупунктурата може да подобри притока на кръв към половите органи, баланс хормони, оптимизиране на имплантация и намаляване на спонтанен аборт курс. Честота на акупунктура (като три пъти седмично) се появява за подобряване на ефективността. Персонализирани китайски билкови формули: китайски билкови терапия коригира недостатъците в основата, салда хормони и регулира менструалния цикъл. Fertility / анти-стареене добавки:
Жени:
Пренатално мултивитамини / минерална
Фолиевата киселина 1 мг / ден
Co-Q10 100 мг / ден
Зелените: пшеница трева два изстрела / ден, или спирулина 3000 мг / ден
Омега-3 2000 мг / ден
Витамин D 1000 IU / ден
Мъже:
Iron без мултивитамини / минерална
Антиоксидантите
Омега-3 2000 мг / ден
Витамин D 1000 IU / ден
Цинк 30 мг / ден (една шепа тиквени семки)
Co-Q10 60 мг / ден
Селен 250 мкг / ден (2-3 бразилски орехи)
Окончателно няколко думи за чудесата на медицинската технология: Ние сме щастливи да живеем в епоха, когато репродуктивна технология съществува. Дори и с подходяща диета, упражнения и почивка, някои двойки ще изисква използването на донор сперма, яйца донори и оплождане ин витро. Но, като живеят по начин, който насърчава връх плодородие-на всяка възраст -. Ще оптимизира качеството на яйцата, както и подобряване на средата в матката за имплантация и бременността на здраво бебе Ако сте 35-плюс и искам дете, могат да правят промени в начина на живот, които забавят процеса на стареене и да ви помогне да възстановите потенциал плодородие.
АнаЛена, не съм визирала теб. Ти пишеш отскоро тук. Разбира се, че е най-важно ти да си добре. А оттам нататък, ако ти е приятно с нас, пиши. Аз не отказвам прашец. Ще се възползвам!

Общи условия

Активация на акаунт