Първоаприлско настроение и две чертички без съмнение–Бъдещи мами над 35

• 27 112
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Ама те намесват и религия в момента .... и Бялото братство и изобщо това са хора, които според мен са много далече от нещата. Защото вадят от контекста на цялото и .... в същност темата ни не е за това ... обаче много ме възмути и сега се сетих защо не гледам много ТВ.

Мамче, то утре също ще има слънце Simple Smile

AnaLena ...... завиждам ти, че цяло лято ще сте на село. Ние ходим за по 2 седмици и на мен хем ми е малко, хем не ми се седи там. Хем е хубаво на полянката и на морето, хем някак отношенията на хората там са ни малко далечни на нас с мъжа ми ..... ама повече е хубаво, отколкото лошо.

Пате, за кое да ти дам рецептата? И аз не мога да чистя риба ..... ужасТ е това!

# 721
За фалшивото тирамису.

# 722
ама фалшивото е много фалшиво!!!
Една кофичка от големите заквасена смената, разбъркана с 6 супени лъжици пудра захар - ама просто разбъркана хубаво с лъжицата, не с миксера.
И редиш в тавичка (да речем педя на две) - бишкоти на Савоярди (на мен тия ми харесват), кайсии от компот, сметана .... два пласта се получават и оставяш в хладилника за 4-5 часа.

# 723
Даре, звучи много вкусно, да не говорим колко лесно. Ще се пробва Mr. Green
Вижте колко са сладки

# 724
ау голям кеф! ама това куче много търпеливо .....

Пате, моля метни ми само линка .... че от тук не мога да го извадя.

# 725
Нали за кучето имаш предвид newsm78 http://vbox7.com/play:a9d44fc68e

# 726
Благодаря Simple Smile ако някой ден попаднеш на маскарпоне на прилична цена ще ти кажа как правя и другото тирамису Simple Smile това единствено и само заради линка  Joy

# 727
Брей,много сте изписали бе  Rolling Eyes
Кво ни пука кой ни отразява след 2-те чертички,ние нали се държиме.Аз не бих ви забравила,дай боже да ми се усмихне късмета в скоро време.
Иначе за албумчето и аз съм малко резервирана,ама ще се покажа някой ден ,само да се представя.Дължа ви го,нали сте ми дружки  Hug  Много искам да се видиме  Hug

# 728
Не се и съмнявам, Даре, няма друга основателна причина да ми я дадеш hahaha
Аз искам и на живо да се видим. Може някой път като ходим в клиниката да се засечем и да направим среща за по кафе с мацките в София Mr. Green

# 729
* ZVEZDA * още колко остана до вашия опит? Или сега с тия промени са забатачени нещата?

white duck ти само намери някой път на промоция маскарпоне. Много е лесно Simple Smile стига да не се притесняваш, че се прави със сурови яйца. Аз не се .... даже, ако има и от неанемичните (дет им вика Перу) още по-добре.

# 730
Много вкусни менюта за довечера сте намислили...на мен ми се приядоха чушки бюрек, ама мързеливи, напълних ги и ги сложих във фурната, не ми се пържи нещо. И тараторче, ммм    chef

Даре, какво беше това за детските градини? Аз пък мисля, че йога за деца е добре, поне да опитат  newsm78

Пате - статията ми хареса...и на мен ми се струва че нещата не са толкова невъзвратими, колкото се е смятало досега

АнаЛена - само спокойствие, мила  Hug  Гледай само положителни мисли, и да, по-добре не чети излишно да се натоварваш - стискам ти палци да се нареди да отидете на село за лятото

Прегръдки на всички

# 731
Аз докато се появя и ще изпишете темата, какво правите момичета  Laughing Такаа, поизгубих се малко, ходих служебно на една проверка в София, много набързо тръгнах, поизморих се от пътя, снощи късно се прибрах.
Тинтина, на няколко патерици  Crazy, честит рожден ден, да си здрава, щастлива и да сбъднеш скоро мечтите си  Hug
Мамче, дано работата ти става все по-лека и приятна, и да ти носи удоволствие  Hug
Аналена, важното е, че вече се чувстваш добре, и до финала да е така  Hug Иначе за кръвната захар, на мен ми бутнаха едни фитили и ще ходя и това да изследвам, кръвната ми захар винаги е била наред, дори последно с кюретажа изследването го правих наобяд ,след като съм хапнала и беше 5, но инсулин не съм изследвала, след обременяване с глюкоза. Та, хомеопата ме наведе на мисълта, че синузитите, податливостта към гъбички, автоимунното ми заболяване...сочи натам, но ще се изследвам и така. А на теб, ти пожелавам да успееш да овладееш с режим на хранене захарта .
Мимче, честито ти сърчице, да си го носиш до твоето докато му дойде времето  Simple Smile
Аз също не харесвам публичността със снимките, но с вас тук си споделяме толкова лични неща, затова си мисля, че е добре да си се представяме и виртуално,  но се надявам паролите да не се дават на случайно пристигнали в темата  Peace
Миралюба, добре дошла при нас, и успех ! Simple Smile
Отивам да замеся един хляб с квас за детето за утре, че съвсем забравих. ooooh! Обърках си дните с тези пътувания. Но пък и мисля разнообразието добре ми се отрази, колкото и да е изморително. 
На всички ви желая една спокойна нощ, и прекрасен неделен ден, на всеки според очакванията му   bouquet

# 732
Момичета, и аз вече сериозно се вълнувам от съдомиялните. Ние имаме освободен цял шкаф за нея, но за да се вгради ще трябват още доста пари, а средните и големите няма да влязат за малко там. Та се интересувам от тези за 6 комплекта. На колко реда е вътре, на един ли? Интересува ме влизат ли вътре тави и тенджери и ако се сложат остава ли място за чинии?

# 733
Пате, аз имах такава съдомиална (беше купена от Метро, някаква гръцка), вършеше работа, но водата тук е много варовита, та се прецака нагревателя. Та доколкото си спомням не съм слагала едновременно чинии и тава/тенджера, но пък ние, макар и трима човека тогава, цапахме по много чинии и чаши (и сега сме така  Laughing). Да, на един ред е, има и отделно място за вилици, лъжици, ножове и за чаши. Удобство е, пак бих си купила, но първо искам сокоизстисквачка, после хлебопекарна и после съдомиална.  Grinning

# 734
  • София
Пате,по-голями тави и тенджери ми се събират само с миялна с 12 комплекта,буквално влизат всякакви. Предишната ни беше с 4 комплекта и за нищо не стигаше,освен чинии и чаши...та едва ли с 6 ще е много по-ралично,освен да побере малка тенджерка и тавичка..

Общи условия

Активация на акаунт