На пазар във Варна - 27

• 47 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
  bouquet

# 256
Moringa, кое италианско ресторантче?  newsm78

# 257
  • До морето
Сигурно говори за БМ Риалто! На мен не ми харесва, кухнята нищо особено, а цените са впечатляващи!

За Крамера сега като се замисля - пълен е само събота и неделя. През седмицата са пълни само масите отвън, вътре е като аквариум  Rolling Eyes Пак казвам странно решение на управата на Мола, при положение, че това е единственото място където да седнеш, можеха да направят някакъв компромис! Ама аз си разсъждавам върху слухове, де, не знам каква е истината!

# 258
Да, и за мен най-добрия БМ си остава този в Морската.
Какво ли ще направят на местото на Крамера...  Thinking

# 259
Точно за Риалто говоря, високи са цените, да, но на нас храната ни харесва много, както и обслужването, музиката и обстановката като цяло - като всяко нещо,въпрос на вкус  Peace

# 260
  • Варна
Точно за Риалто говоря, високи са цените, да, но на нас храната ни харесва много, както и обслужването, музиката и обстановката като цяло - като всяко нещо,въпрос на вкус  Peace

202uu

# 261
Здравейте. Уж живея точно до МОЛ Варна, а от вас научих, че Пикадили затваря (явно не съм ходила скоро)  Rolling Eyes  Моля да ми кажете затвори ли вече, или още върви тази "ликвидация"?  Иначе си бях харесала неща от редовната им промоционална брошура, има ли смисъл да ходя изобщо до там?

И още едно въпросче, в момента дали в някоя от веригите може да се намери Якобс Монарх разтворимо на промоция? Може и в комплект с някаква чаша за кафе?   Simple Smile

# 262
  • До морето
Мисля, че вече е затворил, ама и да не е - едва ли има смисъл да ходиш. Ние бяхме там в четвъртък и всичко беше обрано! Тук таме някой сапун или чаша, както и разни шампоани.

# 263
  • Варна
На 1.04 затваря Пикадили, но явно няма нищо останало.

# 264
Здравейте! Може ли да ми препоръчате читав сервиз за компютри  Praynig Мисля , че изгоря някаква част и ми е много важно да го поправят както трябва. Благодаря Ви!

# 265
  • UK
Здравейте! Може ли да ми препоръчате читав сервиз за компютри  Praynig Мисля , че изгоря някаква част и ми е много важно да го поправят както трябва. Благодаря Ви!
Аз съм носила на D&G обаче, компютъра си бях закупила оттам и незнам newsm78 дали, това има значение ( т.с при мен беше в гаранционен срок) Crazy

# 266
  • Варна
Ардес  Peace

# 267
Препоръчайте ми добър адвокат по трудови правни отношения,моля Hug

# 268
  • В центъра на моретата
Момичета, търся шкаф за тераса, който да е комбинация от метал и пластмаса и да е сглобяем. Някъде съм гледала по сайтовете и не мога да открия. Ще съм благодарна, ако някой ми помогне.

# 269
  • Варна
Здравейте, да сте виждали скоро някъде да продават само пластелин Play-Doh или ми препоръчайте хубав пластелин. Hug

Общи условия

Активация на акаунт