На пазар във Варна - 27

• 47 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
От къде да купа дамски халат за баня на сносна цена?

# 241
  • UK

В Метро имаше разни промоции, за да не разхождате напразно погледнете в онлайн страницата им, дали офертата е валидна, все още Hug

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 11:40 от kokona20

# 242
  • UK
Днес видях,че Пикадилито в Мол Варна затваря,както и сладкарница Крамер в ГрандМола - да споделя  Peace
Аааа, че Крамера беше много вървежен там, да не би да правят само някакъв ремонт/освежаване newsm78

# 243

В Метро имаше разни промоции, за да не разхождате напразно погледнете в онлай страницата им, дали офертата е валидна, все още Hug

Благодаря,ще погледна.

# 244
Някой знае ли дали има къде да се играе тенис на маса в района на Младост? Или където и да е , освен Спортна зала Simple Smile

в Гранд мол има тенис маси след електронните игри (поне преди месец бяха там) и в Двете кули до боулинга.

Мерси  Hug

Да, Двете кули са затворени  Tired

# 245
  • UK
Някой знае ли дали има къде да се играе тенис на маса в района на Младост? Или където и да е , освен Спортна зала Simple Smile

в Гранд мол има тенис маси след електронните игри (поне преди месец бяха там) и в Двете кули до боулинга.

Мерси  Hug

Да, Двете кули са затворени  Tired
Там май само детския кът на последния етаж работел newsm78 ако не са го затворили и него ooooh!

# 246
Ние сме си запазили за 08.04 рожден ден там(двете кули), така че детския кът си работи.
Може ли някой да ми препоръча от къде мога да поръчам 2,3 плата кетъринг, че офертата им за хранене е много скъпичка там, а може да се внесе малко храна. newsm78

# 247
  • Варна
В двете кули има и тенис на маса. Може би не работи постоянно.

# 248
Момичета, къде изрязват и обкантват плоскости от ПДЧ? Знам за Алати, Практикер, но там избора е много ограничен, а търся нещо по-различно като цвят.

# 249
За Алати знам със сигурност, но провери ли в Айсберг?

# 250
  • ride my bike...
Айсберг - по пътя за Каменар вдясно.

# 251
  • До морето
Крамер затвори, доколкото знам не са си плащали наема от Нова Година насам! Коментира се, че бил зверски, по същата причина и Фенсито си замина. Наистина беше най- оборотното заведение там. Странно решение на управата на мола, сега реално няма заведение, в което човек да седне да изпие едно кафе, с изключение на двете на ниво 0, но те са ми много мизерни!

# 252
  • UK
Момичета, къде изрязват и обкантват плоскости от ПДЧ? Знам за Алати, Практикер, но там избора е много ограничен, а търся нещо по-различно като цвят.

Мисля, че пак там можете да си занесете плоскостта от друго място и само да си платите услугата. Иначе и в Мосю Бриколаж мисля имат подобна услуга, незнам в Баумакс имат ли newsm78

# 253
Крамер в Гранд-а затворен??? Shocked И как така не са си плащали наема, не вярвам парите от оборота да не са им стигали, защото такъв имаха, всички посетители на мола сядаха там ... и сега къде ще пием кафе и ядем вкусен сладолед и тортички??? И за Фенси ми е жал, но онова италианското ресторантче, така или иначе, го предпочитаме ... а него все още го има ...

# 254
  • Варна
На мен пък са ми неприятни кафенетата, разположени в коридорите на мола, стоиш и хората си минават м/у масите. Има и друго кафе на етажа на Крамер, не се сещам името му, но е в отделно помещение, просторно и с мека мебел. Потърсих в сайта на мола, но не го видях, да не би и то да е затворило.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт